Proiector UST Wolf TXF-950

Wolf Cinema prezinta TXF-950 primul lor proiector UST (ultra short throw) dedicat proiectiilor home theater. Dezvoltat pe baza tehnologiei de iluminare BluHD™ laser/fosfor are 20.000 de ore de funcionare. TXF-950 va proiecta o imagine impresionant de realista pentru foarte multi ani de acum inainte neavand nevoie sa schimbi vreodata vreo lampa.


Solicita oferta

Dispunand e 3300 de ansi lumeni si niveluri de negru extreme este special proiectat pentru locatiile in care plasarea unui proiector pe tavan este absolut imposibile sau spatiul foarte redus impune folosirea unui proiector UST cu capabilitati foarte ridicate. Blocul optic va furniza imagini la rezolutie 4K de o claritate uimitoare si cu o excelenta redare a culorilor pentru toate tipurile de continut video preferate de posesor SD, HD și UHD / 4K - inclusiv acele surse 4K ce sunt encodate cu HDR10.

Imagineaza-ti ca ai un Cinema La Tine Acasa si TXF-950 este la cativa centrimetrii de ecran asezat pe un cor de mobilier care poate fi intalnit in orice casa. Profesionistii specializati in instalari dedicate de home theater pot face ca ansamblul proiector-ecran sa fie aproape invizibil in momentul in care se strange toate familia sa vizioneze filmul sau emisiunea preferata.

TXF-950 este construit in jurul celui mai recent chipset UHD/4K de la Texas Instrument, cu tehnologie XPR. Acest chipset reda cu exactitate cei 8,3 milioane de pixeli dintr-o imagine UHD/4K adevarata, cu fidelitatea si claritatea pe care numai tehnologia DLP le poate oferi. Fara indoiala, aceasta este redarea Ultra HD/4K la cele mai inalte cote!

Entuziastii si pasionații pot opta, de asemenea, pentru un procesor video 4K ProScaler, oferindu-si o procesare video avansata si comutare intre multiple intrari si iesiri HDMI 4K60p. Dar poate cel mai important, remarcabila tehnologia E-VariScope™ de la ProScaler face ca vizualizarea materialelor sa se poata face sub aspectele de imagine preferate 1.78:1, 1.85:1, 2.35:1, etc., atunci cand TXF-950 este imperecheat cu WOLF ProScaler MK 7 pe un ecran cu raport de imagine anamorfic (2.35:1) CinemaScope™.

*Pentru cele mai bune rezultate, proiectorul dumneavoastra va trebui sa fie calibrat de un calibrator certificat ISF pentru a va bucura de cea mai precisa reproducere a culorilor, in functie luminozitatea si culoarea peretilor din locatia dumneavoastra si in functie de ecranul folosit.

3 Produse

Fisa tehnica

Tip
UST - ultra short throw
Sursa de iluminare
BluHD™ laser/fosfor - 20.000 Ore
Tehnologie
DLP
Luminozitate
3300 ansi lumeni
Interval HDR
Da
Intrari HDMI
3x HDMI2.0 cu HDCP 2.2
Rezolutie
4K 3840 x 2160
3D
Da
Dimensiuni proiecţie
85" - 120"
Consum de energie
max 410W cu 0.5W in standby
Greutate
22.7 kg
Dimensiuni produs
63 x 14 x 51 cm
Serie
Theater Extreme
Alte caracteristici
difuzoare integrate in proiector
Raport de contrast
~1.500.000:1
LAN (RJ45)
Da + capabilitati de control prin portul LAN

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(13 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password