Proiector Wolf TXF-1500

Wolf Cinema prezenta primul proiector nativa cu trei cipuri UHD/4K din seria lor de proiectoare pentru home theater si anume TXF-1500.



Wolf nu a gresit performantele cinematografice ale lui TXF-1500.

*Pentru cele mai bune rezultate, proiectorul dumneavoastra va trebui sa fie calibrat de un calibrator certificat ISF pentru a va bucura de cea mai precisa reproducere a culorilor, in functie luminozitatea si culoarea peretilor din locatia dumneavoastra si in functie de ecranul folosit.

Solicita oferta

Spectatorii se vor bucura de nuantele din scenele complexe de film, se vor minuna de detaliile fotografice incredibile si vor experimenta acea senzație ca „bai, eu chiar sunt acolo” atunci cand urmaresc continutul HD si UHD/4K preferat … asemenea experiente aceleia pe care multi le vor descrie ca fiind dincolo de cuvinte sau capabilitati de masurare.

Potrivirea perfecta a panourile de imagini D-ILA® (Direct-Drive Image Light Amplifier) de 0,69” ofera imagini uimitoare, reale, din toate sursele preferate SD, HD și UHD/4K. Functioneaza perfect pe ecrane de proiectie home theater cu o diagonala de până la 168", TXF-1500 are capabilitati unice de imagine HDR10 (la care se adaugă cea mai recenta procesare Hybrid Log Gamma pentru continut UHD/4K), proiectorul va produce imagini ale filmelor cu contrast excelent, niveluri si redari ale culorilor perfect naturale. TXF-1500 incorporeaza, de asemenea, sistemul de precizie Wolf Cinema pentru memorie a lentilelor VariScope™, permitand accesul rapid la conținutul preferat al raportului de imagine de film sau televiziune, fara a fi nevoie de lentile anamorfice externe.

TXF-1500 este livrat intr-o carcasa eleganta, din metal, care servește, de asemenea, ca o infrastructura termica de inalta eficienta pentru o prelungire a vietii a proiectorului si a lampilor.

3 Produse

Fisa tehnica

Sursa de iluminare
Lampa 265 W pana 4500h (normal)
Tehnologie
D-ILA cu trei chipuri de 0.69"
Luminozitate
1900 ansi lumeni
Intrari HDMI
x2
Rezolutie
4K 4096x2160
3D
Da + 2 perechi de ochelari
Dimensiuni proiecţie
pana la 168"
Raport de contrast
800.000:1
LAN (RJ45)
Da
RS232 (DB-9pin)
Da

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(13 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password