Proiector BenQ TK800M

BenQ 4K TK800M ofera o experienta unica, chiar daca va aflati cu prietenii intr-o camera bine iluminata, sau la un barbeque in spatele casei. Proiectorul BenQ 4K TK800M, afiseaza culorile cinematice si un contrast exceptional, iar cei 8.3 milioane de pixeli asigura o imagine de o claritate desavarsita. Suportul HDR imbunatateste performanta imaginii si ofera super-claritate si detalii mirifice. In modurile de afisare, special concepute pentru iubitorii sportului, "Football" si "Sports", va vor transpune in mijlocul actiunii, exact ca si cum v-ati afla in locul de desfasurare al evenimentului.

Solicita oferta

Rezolutie reala 4K si HDR, pentru iubitorii sportului

Ofera o experienta unica, indiferent daca va aflati cu prietenii intr-o camera bine iluminata, sau la un gratar in spatele casei. Videoproiectorul DLP BenQ 4K TK800M, promoveaza culorile cinematice si un contrast de exceptie, iar cei 8.3 milioane de pixeli asigura o imagine cu o claritate desavarsita. Suportul HDR imbunatateste perfromanta imaginii si ofera extra-claritate si detalii incredibile. Iar modurile de afisare, special concepute pentru iubitorii sportului, "Footbal" si "Sports", va vor transpune in mijlocul actiunii, exact ca si cum v-ati afla pe un stadion.

Performanta 4K UHD cu ajutorul a 8.3 Milioane de Pixeli

Oferind o rezoluţie de 4K UHD de 3840x2160 cu 8,3 milioane de pixeli, TK800M utilizează tehnologia de generaţie nouă de 0,47" mono DMD DLP pentru a reduce la minimum profilul neted şi compact al proiectorului pentru stilul de viaţă modern. Cu rezoluţia de patru ori mai mare a obiectivului Full HD 1080p, 4K UHD reduce blurarea pixelilor pentru o claritate impresionantă şi detalii fine clar definite pentru a putea sesiza frumuseţea jocului.

Coerenta imaginilor si acuratetea culorilor

Pentru a evita inerentele probleme legate de alinierea mai multor paneluri (folosite de tehnologia LCD), videoproiectorul BenQ 4K TK800M utilizeaza pentru producerea imaginii, un singur cip DLP. Astfel, avand imagini perfecte si cele mai pure culori, TK800 nu va afisa imagini blurate sau cu efect de umbra, ci va afisa intotdeauna o imagine cu o claritate desavarsita.Sistem optic foarte stabil, pentru a afisa toata gama de culori a imaginilor la o claritate absoluta

Sistemul optic optimizat 4K al videoproiectorului TK800M utilizeaza doar elemente din sticla de cea mai mare puritate. Lentilele cu un factor de dispersie foarte scazut, aflate in componenta proiectorului BenQ TK800M si datorita stratului special care impiedica reflexiile, previn distorsiunile imaginilor atunci cand se succed rapid. Rezultatul este o calitate superba a imaginii, care garanteaza cea mai buna experienta de vizionare.

Imagini realiste chiar si in incaperi bine iluminate

Pentru o delectare audiovizuala totala, BenQ echilibreaza perfect luminozitatea sporita si culorile reproduse exact ca si in realitate, chiar si in camere de zi bine iluminate. Proiectati meciuri de footbal, filme sau jocuri, in timp ce urmariti bucuria pe fetele celor din jur.
Noul "Color Wheel" 4K, pentru culori superbe

Upgrade-ul discului de culori inovator 4K al TK800M oferă performanţe de culoare uimitoare, atingând 96% din spaţiul de culori Rec. 709 ca niciodată. Reproducând culori vii cu acoperiri cu puritate de precizie nanometrică şi o rată de reîmprospătare ultra 120Hz pentru a elimina neclaritatea imaginii, TK800M echilibrează perfect acurateţea şi luminozitatea culorii cu un control al calităţii foarte riguros.

Rec. 709

Non-Rec. 709


Calitate video ultra-realista cu HDR

Prin suportul HDR10 şi HLG cu HDR exclusiv pentru proiectorul BenQ, performanţele dinamice ridicate ale seriei TK800M oferă mai multă luminozitate, o gamă de contrast şi o optimizare a imaginii într-un singur pas, prezentând fiecare detaliu al conţinutului video 4K pentru a vă bucura de o experienţă cinematografică superioară.

Maparea Auto HDR a culorilor naturale

Spre deosebire de alte proiectoare HDR cu o temperatură a culorii imprecisă, tehnologia BenQ Auto HDR Natural Color Mapping oferă imaginile de 4K HDR uluitoare, cu performanţe de culoare perfect realizate în mod automat, pentru a reflecta natura.

BenQ HDR Projector

Others

 

Proiectorul HDR optimizat pastreaza detaliile intunecate

În timp ce alte proiectoare HDR pot pierde din detalii şi pot afişa nuanţe de gri incorecte, BenQ dispune de tehnologia HDR optimizată pentru a echilibra perfect saturaţia culorilor şi o scară bogată de culori, păstrând detaliile întunecate în claritate totală.

BenQ HDR Projector

Others

Modul de afisare "Football"

Modul de afisare "Football Picture" pastreaza tonurile reale de culoare ale pielei jucatorilor si evidentiaza culoarea verde a gazonului din timpul unui meci. Iar modul "Football Sound", scoate in evidenta vocea comentatorului chiar in timpul aplauzelor de pe stadion sau in uralele galeriei sporti

Modul de afisare "Sports"

Modul de afisare "Sports Picture" reproduce in mod real culoarea pielii, afiseaza un rosu viu, cu o echilibrare perfecta intre verde si albastru, pentru o proiectie de exceptie, pe un ecran mare, a emisiunilor sportive preferate. Iar modul "Sports Sound" accentueaza vocea comentatorului, fluierul arbitrului si chiar sunetele patinelor pe gheata.

 

 Pentru un sunet de exceptie, folosim "CinemaMaster Audio+ 2"

Avand o plaja mult mai larga de frecvente, o camera de rezonanta pentru un bass profund si o putere audio de 5W, sistemul audio BenQ cu tehnologia CinemaMaster Audio+2, foloseste algoritmii exclusivi pentru egalizare. Iar puritatea materialelor folosite la constructie, precum aliajele de magneziu si rubidiu, produc voci pure, detalii audio delicate si o calitate senzuala a sunetului, utilizata de studiourile de la Hollywood, fara distorsiuni sau zgomote.

Detalii delicate si un sunet pur

Difuzorul cu membrana de aluminiu, al proiectorului TK800M, face ca vocea sau detaliile de sunet delicate sa fie reproduse perfect, in spectrul de frecvente medii-inalte.

Camera de rezonanta pentru "Bass"

Camera de rezonanta imbunatateste intervalul de frecvente, pentru a oferi in special un bass patrunzator si puternic.

Un sunet perfect ce dureaza

Magnetii NdFeB, rezistenti la caldura degajata de proiector, din componenta difuzoarelor, confera un sunet de exceptie, fara distorsiuni, care va ramane neschimbat in timp.

 

Design simplu, adaptat unui stil model de viata

TK800M utilizeaza un design simplu, cu un profil compact, care imbina esteticul cu functionalitatile intuitive si care se va integra perfect in orice camera de zi. Iar meniul de utilizare simplu si precis te va lasa sa te bucuri de continutul audio-video, impreuna cu prietenii si familia.Functia "Keystone" automata, pentru o instalare usoara

Aceasta functie, corecteaza efectul de trapez, atunci cand proiectorul nu este amplasat pe centrul ecranului de proiectie. Functia "Keystone" face ca instalarea sa fie mult mai flexibila, oferind un interval generos de montaj in plan vertical.

Economisirea energiei si o durata mare de viata a lampii

O soluţie ingenioasă care intensifică plăcerea dvs. vizuală, făcând, în acelaşi timp, economie de bani, tehnologia BenQ SmartEco™ reglează automat luminozitatea lămpii în funcţie de conţinut, proiectând nuanţe mai intense de negru şi mărind contrastul pentru detalii subtile. Modul LampSave extinde durata de viaţă a lămpii proiectorului până la 15.000 de ore, reducând la minimum înlocuirea lămpii şi întreţinerea pentru un cost total de exploatare mai mic.

 

Zoom de 1.1x pentru flexibilitatea imaginilor mari

Funcţia de Zoom 1.1X maximizează spaţiul disponibil pentru o serie de distanţe de proiecţie şi divertisment pe ecran mare fără bătăile de cap care pot fi cauzate de o instalare complicată.

Increased installation flexibility by the vertical lens shift and 1.3X big zoom

3 Produse

Fisa tehnica

Sursa de iluminare
Lampa 240W ( Normal 4,000 h, SmartEco 8,000 h, Economic 10,000 h, LampSave 15,000 h)
Tehnologie
DLP
Luminozitate
3000 ANSI Lumeni
Intrari HDMI
x1 HDMI-1 (HDCP2.2)
x1 HDMI-2 (HDCP1.4)
Rezolutie
4K UHD (3840 x 2160)
Dimensiuni proiecţie
30" ~ 300"
Consum de energie
Max 385W, standby 0.5W
Greutate
4.2 kg
Raport proiecţie
1.50 - 1.65 (100" @ 3.32 m)
Dimensiuni produs
353 x 135 x 272 mm
Alte caracteristici
Acoperire Rec.709 - 96%
Compatibilitate HDTV - 480i, 480p, 576i, 567p, 720p, 1080i, 1080p, 2160p
Alta caracteristica
HDR10, HLG
Raport de contrast
10,000:1
Format nativ al imaginii
16:9 (6 aspect ratio selectable)
USB
x1 USB Type A(1.5A power)
x1 USB Type mini B (Service)
LAN (RJ45)
x1 RS232 In (D-sub 9pin, male)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password