Proiector BenQ MH733

3.200 de lumeni de luminozitate ridicată permit prezentări confortabile, pentru a promova discuțiile, colaborarea și luarea de notițe în săli de ședințe bine iluminate, cu o capacitate de până la 10 participanți. Luminanța ridicată permite participanților așezați mai în spate să vadă clar diapozitivele și sporește calitatea imaginii cu culori vibrante pentru imagini și clipuri video, precum și texte clare și detalii fine.

Solicita oferta

Calitate superba a imaginii

 
 

Proiectii clare chiar si in conditii de iluminare ambientala

Luminozitatea ridicată, de 4000 ANSI-Lumeni, a videoproiectorului BenQ MH733, permite realizarea de prezentări clare, într-o sală de dimensiuni medii, având lumina ambientală. Dezbaterea, colaborarea dintre participanți, luările de notițe, sunt acum posibile, așa cum se cuvine unei prezentări de succes, fără nici un compromis de calitate și cu detalii evidențiate clar. Imagini de o calitate profesională pentru a satisface cele mai pretențioase așteptări.

 
 
mh733
 
 
 
mh760
 Rezolutie FullHD pentru o imagine clara si pentru detalii evidentiate

MH733, cu rezoluția nativă FullHD (1920 x 1080) și raportul proiecției 16:9, face ca cele mai fine detalii să fie evidențiate. Lizibilitatea sporită a proiecției, va incadra prezentarea la rangul de "profesional"

 
 

Multiple posibilitati de afisare, pentru o prezentare de succes

 
 
 
MH733
 

Funcția "USB Reader" pentru a realiza proiecții fără calculator

Cu ajutorul portului USB de tip A și a funcției integrate "USB Reader", se pot face prezentări, fara a fi nevoie de un calculator, doar folosind un stick de memorie. Sunt suportate următoarele fișiere : JPG, PDF, Microsoft Word, Excel și PowerPoint

 
 


Prezentari fara nici un efort, folosind reteaua LAN si aplicatia BenQ Qcast

Instalând proiectorul MH733 intr-o rețea LAN și folosind aplicația BenQ QCast, se pot face foarte ușor proiecții de pe PC sau de pe dispozitive mobile (smart). Utilizatorii vor putea sa facă, pe un ecran mare, proiecții de poze sau de fișiere Word, Excel sau PowerPoint, practic de pe orice dispozitiv. În plus, aplicația BenQ QCast are funcționalitați multiple, pentru creșterea eficienței și pentru satisfacerea nevoilor multiple ale prezentatorilor dintr-o companie.

 
 
mh733
 
 

Prezentari wireless folosind adaptorul BenQ WDRT8192

Pregătit pentru integrarea intr-o rețea WiFi, BenQ MH733, permite realizarea proiecțiilor wireless, de pe PC sau dispozitive mobile, folosind aplicația BenQ QCast și utilizând adaptorul wireless USB BenQ WDRT8192*. Introdu acest adaptor în portul USB tip A, denumit "Wireless Dongle", al proiectorului MH733 și prezentarea poate să inceapă. 

*Adaptorul USB wireless dongle BenQ WDRT8192 este un accesoriu optional.

 
mh733
 

Prezentari wireless de pe orice calculator sau dispozitiv "Smart"

Oferind utilizatorilor multe modalități de prezentare wireless, aplicatia BenQ Qcast poate afișa "în oglindă" (mirroring) ecranul calculatorului, sau poate afișa conținutul in ecran separat (extended) - păstrand private datele sensibile de pe ecran. MH733 conferă dispozitivelor "Smart", capabilitatea de a afișa wireless, poze sau documente (PowerPoint, Word, Excel, PDF). Utilizatorii care au dispozitive ce utilizează Android 5.0 (sau mai nou), au posibilitatea să afișeze "în oglindă" (mirroring) ecranul dispozitivului mobil, pe un ecran mare.

 
 
 
mh733
 Partajarea ecranului de proiectie, pentru o intalnire eficienta si productiva

Pentru a satisface nevoia de a afișa wireless, conținut multimedia de pe multitudinea de dispozitive inteligente existente și în acord cu conceptul BenQ BYOD ("Bring Your Own Device"), vă prezentăm BenQ QCast : prezentări HD multimedia, inclusiv documente, video, precum și "live camera". Fie că este vorba de dispozitive ce utilizeaza Android™ sau iOS™, BenQ Qcast permite conectarea multiplă, a 4 terminale client, în 4 "ecrane" separate (partajarea ecranului mare pentru 4 utilizatori). Cu aceasta soluție, BenQ incurajează colaborarea și exprimarea ideilor, pentru o ședință eficientă.

 
 Conectivitate la internet, folosind aplicația BenQ Qcast

Spre deosebire de alte videoproiectoare, care, integrate in rețeaua LAN, acceseaza dificil internetul (din cauza limitărilor legate de IP-uri și subnet mask-uri), aplicația BenQ Qcast, ofera utilizatorilor proiectorului MH733, un acces facil la rețeaua externă internet. Prezentatorii, pot acum, ori de câte ori e nevoie, să caute și să partajeze informațiile din rețeaua internet.

 
 
mh733
 
 

Funcțiile telecomenzii, sunt acum la îndemână

Aplicația BenQ QCAst, preia inclusiv funcțiile telecomenzii. Având "butoane" sugestive, este foarte ușor să controlezi proiectorul, atunci când este montat pe tavan sau telecomanda acestuia nu este disponibilă.

 
 

Flexibilitate sporita, pentru o instalare rapida si eficienta

Capabilități avansate de calibrare a imaginii, pentru o geometrie perfectă

 

Funcția "Keystone" pe două axe, este intalnită adesea la videoproiectoarele profesionale. Acum, aceasta funcție este prevazută și la BenQ MH733 și permite corectarea efectului de trapez, pe 2 axe - atît pe orizontală cât și pe verticală. Așadar, funcția "Keystone" este foarte utilă atunci când videoproiectorul nu este amplasat perfect pe centrul ecranului de proiecție. Având un interval de corecție de până la 30 grade pe orizontală si 20 grade pe verticală, aveți posibilități generoase de amplasare a videoproiectorului, atât în plan vertical cât și în plan orizontal (lateral față de centrul ecranului de proiecție). Mai mult, fiecare colț al imaginii poate fi reglat independent, cu ajutorul funcției "Corner Fit", pentru a obtine o geometrie perfectă a proiecției.

 

 
MH760
 

Controlul si managementul videoproiectorului prin reteaua LAN

 
 
 
mh760
 
Compatibilitate cu marea majoritate a sistemelor de control

BenQ MH733 este compatibil cu marea majoritate a sistemelor de control : Crestron, AMX, Extron și PJ-Link, sisteme care facilitează controlul unui videoproiector prin rețeaua LAN, usurând integrarea unui videoproiector într-o rețea existentă. Atunci când nu există o infrastructura LAN, controlul videoproiectorului se poate face prin protocolul RS232 - pe o distanță de maxim 15 metri.

 
 
Control centralizat cu ajutorul aplicației BenQ MDA

 

Aplicația BenQ MDA ("Multiple Display Administrator") este un puternic instrument privind managementul unuia sau mai multor videoproiectoare, incluzând pornirea si oprirea acestora (opțiune foarte importantă pentru situația în care proiectoarele sunt montate în locuri inaccesibile și la distanțe prea mari pentru a fi operate cu ajutorul telecomenzii), precum și funcționarea acestora dupa un program prestabilit.

 

 
mh760
 
Controlul direct al videoproiectorului (1 to 1), folosind browser-ul web

 

Videoproiectorul MH733 are capabilitatea de a putea fi controlat in mod direct, de catre tehnicienii companiei, care, fără a fi prezenți în sala în care este instalat proiectorul, pot face acest lucru, folosind orice browser web și rețeaua LAN existentă. Controlul proiectorului de la distanță, garantează o economie de timp si de efort.

 

 
 

Eficienta de durata si intretinere simplificata

 
 
 
MH733
 


Modul de funcționare "LampSave"

MH733 are un cost de întreținere extrem de redus, datorită intervalelor mărite de înlocuire a lămpii acestuia. Modul de funcționare "LampSave", ajustează in mod dinamic luminozitatea lămpii, analizând conținutul ce urmează a fi afișat, fără a face rabat de la calitatea imaginii. Aceasta ajustare dinamică, prelungește durata de viata a lămpii cu până la 50%, videoproiectorul BenQ MH733, având o durata de viață a lămpii (in modul LampSave) de 15.000 ore. Deci, la o utilizare normală, intr-o sala de sedințe (calcule valabile pentru o utilizare de 4 ore în zile lucrătoare), lampa proiectorului MH733 va trebui înlocuită după aproximativ 13 ani.

 
 
 
 
mh733
 

Tehnologia "Digital Light Processing" (DLP)

Perfectiunea de durata a imaginii, datorita tehnologiei DLP

Tehnologia "Digital Light Processing" (DLP), a fost premiată în 2015 de catre "Academy Award of Merit" cu statueta Oscar® și reprezintă tehnologia de top, ce este folosită în proporție de 90% din cinematografele digitale de pe glob și de 100% de catre cinematografele IMAX. BenQ este numarul #1 mondial privind numărul de videoproiectoare cu tehnologie DLP, tehnologie ce domină piața globală a proiecțiilor digitale.

 
 

Dureaza mai mult. Mult mai mult.

Având în componența DMD-ului, micro-oglinzi digitale durabile și un sistem optic aproape etanj, pentru a diminua posibilitatea apariției prafului, videoproiectorul BenQ MH733 nu își va pierde calitatea imaginii odată cu trecerea timpului. Chiar și după mii de ore de funcționare, înlocuirea lămpii va avea ca efect, obținerea aceleași calități ale imaginii ca și în prima zi de funcționar

 
mh760
 

Claritate de cristal

Videoproiectoarele BenQ oferă un contrast și un factor de umplere al pixelilor de neegalat, pentru a produce cele mai clare proiecții și de a accentua cele mai fine detalii. Iar tehnologia proprietară BenQ, SmartEco, a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate să facă, oferind un cost de întreținere mai mic, luminozitate fără compromisuri și optimizarea duratei de viață a lămpii.

 
mh760

3 Produse

Fisa tehnica

Sursa de iluminare
Lampa - 240 W - (Normal 4000 de h, SmartEco 8000 h, Lampsave 15000 de h)
Tehnologie
DLP
Luminozitate
4,000 ANSI Lumeni
Intrari HDMI
2 (one shared w/ MHL)
Rezolutie
1080p(1920x 1080)
Dimensiuni proiecţie
60"~180" ‎
Alte caracteristici
HDTV - 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p ‎
USB
x2 tip A, Mini B x1
LAN (RJ45)
x1
RS232 (DB-9pin)
x1

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password