Proiector Epson EH-TW9400

Calitate incredibila a imaginii, pentru cea mai buna experienta home cinema!Bucurati-va de o experienta cinematografica acasa, cu acces la cel mai nou continut 4K, cu acest proiector home cinema la un pret accesibil, care ofera imagini clare si o rata de contrast incredibil de ridicata, toate acestea cu o conectivitate deosebita si o configurare usoara.

*Pentru cele mai bune rezultate, proiectorul dumneavoastra va trebui sa fie calibrat de un calibrator certificat ISF pentru a va bucura de cea mai precisa reproducere a culorilor, in functie luminozitatea si culoarea peretilor din locatia dumneavoastra si in functie de ecranul folosit.

Solicita oferta

Cu ajutorul proiectoarelor Epson, casa dvs. se transformă în scena acţiunii. Transformaţi-vă viaţa cotidiană, indiferent că urmăriţi programul sportiv preferat, un film clasic, un serial sau jucaţi cel mai nou joc. Puteţi capta atenţia tuturor cu un afişaj impresionant de pana la 300” şi puteţi reuni familia şi prietenii pentru a se bucura de momentele memorabile.

Calitate incredibilă a imaginii, pentru cea mai bună experiență home cinema

Bucurați-vă de o experiență cinematografică acasă, cu acces la cel mai nou conținut 4K, cu acest proiector home cinema la un preţ accesibil, care oferă imagini clare şi o rată de contrast incredibil de ridicată, toate acestea cu o conectivitate deosebită și o configurare ușoară.

true colors brithter colors 3LCD EPSON

Dimensiunea contează


Cu ajutorul proiectoarelor Epson, casa dvs. se transformă în scena acţiunii. Transformaţi-vă viaţa cotidiană, indiferent că urmăriţi programul sportiv preferat, un film clasic, un serial sau jucaţi cel mai nou joc. Puteţi capta atenţia tuturor cu un afişaj impresionant de 300” şi puteţi reuni familia şi prietenii pentru a se bucura de momentele memorabile.

EPSON - Dimensiunea contează


Epson PRO-UHD 4K


Epson PRO-UHD 4K – oferă o experienţă UHD 4K uimitoare, cu tehnologia avansată de deplasare a pixelilor şi de îmbunătăţire a rezoluţiei.

Epson PRO-UHD 4K nu este doar o specificaţie legată de rezoluţie, ci mai degrabă cuprinde toţi factorii care influenţează performanţa imaginii, inclusiv luminozitatea pe alb şi pe culoare, contrastul, HDR10, procesarea culorilor, precum şi capacitatea de a primi, procesa şi proiecta conţinut 4K.

Epson PRO-UHD 4K


Interval dinamic extins


Intervalul dinamic extins oferă o experienţă vizuală optimă prin sporirea raportului de contrast pentru a oferi un interval mult mai mare între zonele cele mai întunecate şi zonele cele mai luminoase de pe ecran. Conferă mai multă profunzime imaginilor şi vă permite să vedeţi detalii incredibile, ceea ce înainte nu era posibil. Dar asta nu este tot! Îmbogăţeşte culorile, astfel imaginile par mai naturale, dar totuşi mai intense şi cel mai important, mai captivante. Datorită compatibilităţii cu HDR, puteţi beneficia acum de cel mai nou conţinut HDR disponibil.

Interval dinamic extins


Luminozitate ridicată pe culoare


Luminozitatea pe alb nu poate oferi singură culorile realiste pe care le vedeţi în viaţa de zi cu zi. De aceea, tehnologia 3LCD utilizată la proiectoarele Epson oferă o luminozitate pe alb şi pe culoare de acelaşi nivel (CLO). De ce să vă mulţumiţi cu un ecran plictisitor, fără viaţă şi în culori şterse? Bucuraţi-vă de imagini vii şi realiste cu proiectoarele Epson.

Luminozitate ridicată pe culoare


Tehnologie 3LCD – fără „efect de curcubeu”


Evitați „efectul de curcubeu” cu proiectoarele Epson, care utilizează trei cipuri LCD separate pentru a proiecta în mod simultan lumina roșie, verde și albastră.

Proiectoarele cu tehnologie DLP cu 1 singur cip utilizează o roată care se învârte pentru a proiecta culori în mod secvențial. În locul unei margini clare, unii spectatori pot observa „efectul de curcubeu” – o margine colorată în mod nenatural, care distrage atenția.

Tehnologie 3LCD – fără „efect de curcubeu”


O gamă ultralargă de culori


Gama ultralargă de culori crește intervalul de culori realiste, iar rata de contrast ridicată oferă nuanțe intense de negru pentru detalii bine definite în zonele umbrite.

O gamă ultralargă de culori


Acțiune dinamică mai fluidă


Chiar și în timpul scenelor rapide de acțiune, interpolarea cadrelor și Evidenţierea detaliilor asigură claritatea filmelor. Pentru reducerea estompării mişcării în scenele cu desfăşurare rapidă, tehnologia interpolării cadrelor inserează noi cadre între cele originale. Drept rezultat, neclarităţile sunt eliminate şi imaginile în mişcare sunt mult mai clare şi mai bine definite.

Acțiune dinamică mai fluidă


Poziționare și funcții flexibile pentru o adevărată experiență de cinema acasă


Căutați flexibilitatea în ceea ce privește instalarea? Procedura de instalare oferită de noi este rapidă şi simplă, datorită unui raport premium de zoom optic şi a posibilităţii de deplasare a lentilei: cu până la ±96,3% pe axa verticală şi cu până la ±47,1% pe cea orizontală. În plus, zoomul, focalizarea şi deplasarea obiectivului sunt motorizate şi pot memora până la 10 poziţii diferite, permiţându-vă să comutaţi cu uşurinţă între diferite rapoarte de aspect cu o singură atingere de buton. Zoomul optic de calitate superioară permite, de asemenea, utilizarea unor cabluri mai scurte, reducând la minimum eventualele degradări de semnal. În plus, acest proiector poate fi calibrat în funcție de standardele profesionale ISF pentru control mai ridicat.

Poziționare și funcții flexibile pentru o adevărată experiență de cinema acasă


Bucurați-vă de până la șapte ani de divertisment


Cu durata de viață a lămpilor de până la 5.000 de ore2, puteţi viziona câte un film zilnic pentru următorii șapte ani, fără a fi nevoie să înlocuiţi lămpile. Proiectoarele Epson sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor, de aceea, nu trebuie să vă faceţi griji că veţi pierde vreun minut din filmul, jocul sau emisiunea preferată.

Bucurați-vă de până la șapte ani de divertisment

 

PRO102102101

Fisa tehnica

Sursa de iluminare
Lampa, 250W, pana la 5.000 h
Tehnologie
3LCD
Luminozitate
2.600 Lumeni
Intrari HDMI
x2 HDMI (HDCP 2.2)
Rezolutie
1920x1080 4K w/pixel shifting
3D
Da
Moduri color 2D
Dinamic, Natural, Cinema, Cinema digital, Cinema strălucitor
Moduri color 3D
Dinamic 3D, Cinema 3D
Consum de energie
355 W, standby 0,35 W
Greutate
11 kg
Raport proiecţie
1,35 - 2,84:1
Dimensiuni produs
520‎ x 450 x 193 mm
Raport de contrast
1.200.000 : 1
USB
2.0 Type B (Service Only)
2.0 tip A
LAN (RJ45)
x1 (AMX, Crestron (rețea), Control4)

Descarca

Epson EH-TW9400 Brosura

Scurta descriere a proiectorului Epson EH-LS100

Descarca (1.33M)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password