Proiector SONY VPL-XW5000ES

Divertisment uimitor pentru acasa cu un proiector laser 4K nativ cu HDR. Proiectorul SONY VPL-XW5000ES se imbina perfect si fara efort in spatiile de locuit de astazi  fiind si extrem de compact. Sursa laser de iluminare ofera 2000 de lumeni care, spun ei, este suficienta pentru a reda imagini vibrante si puternice pentru camere media si cinematografe private chiar cu surse de lumina.

*Pentru cele mai bune rezultate, proiectorul dumneavoastra va trebui sa fie calibrat de un calibrator certificat ISF pentru a va bucura de cea mai precisa reproducere a culorilor, in functie luminozitatea si culoarea peretilor din locatia dumneavoastra si in functie de ecranul folosit.

Solicita oferta

Panoul avansat 4K SXRD este echipat cu o optica noua si procesorul de ultima generatie X1 Ultimate. Totul isi aduce contributie la o imagine 4K HDR cu imagini vibrante cu culori foarte bogate si un contras uimitor si o gama dinamica extinsa care nu fac decat sa onoreze intentiile creatorului continutului original.

Proiectorul SONY VPL-XW5000ES se integreaza perfect in mediile conectate de astazi cu suport pentru o gama larga a standardelor de management AV pentru acasa. Se constitue intru plus uimitor pentru orice spatiu de locuit si este mult mai "green" datorita lipsei mercurului din sursa de lumina care face consumul de energie per lumen sa fie mai mic.

Descoperiti un divertisment mai luminos, mai indraznet

Savurati actiunea cu pana la 2000 de lumeni de luminozitate ridicata, generata de o sursa de lumina laser de lunga durata pentru imagini vii, chiar si pe ecrane mari.

Group of friends watching football match with the VPL-XW5000ES
Close-up shot of 0.61-inch SXRD panel

Un nou panou nativ 4K SXRD™

Cufundati-va in imagini pline de viata cu rezolutia nativa 4K de 8.3 milioane de pixeli (3840 x 2160). Gratie noului panou SXRD de 0.61", va veti bucura de luminozitate ridicata, de negru profund, culori vibrante, nuante si texturi bogate, alaturi de o miscare cinematica fluida.

Optica Wide Dynamic Range

Noua optica Wide Dynamic Range contribuie la design-ul compact al proiectorului VPL-XW5000ES, cu un control de lumina imbunatatit prin maximizarea potentialului sursei de lumina laser. Volumul de culoare ridicat rezultat asigura imagini naturale si contrast uimitor, chiar si in situatii de lumina ridicata.

Close-up of CAD diagram of the VPL-XW5000ES
SONY X1 Ultimate for projector processor

Procesor X1™ ultimate

Procesorul de proiector X1™ Ultimate se bazeaza pe tehnologiile vide Sony de pe TV-urile Bravia, valorificand procesare avansata de date pentru optimizarea in timp real a obiectelor individuale. Veti fi rasplatit cu imagini HDR cu texturi, culori contrast si realism de neatins cu proiectoarele home cinema precedente.

Shot of a scenic view with trees and mountains Comparison shot of burning planet with or without dynamic HDR enhancer

Object-based HDR Remaster

Analizeaza culorile obiectelor individuale si regleaza contrastul pentru o profunzime si textura superioare.

Dynamic HDR Enhancer

Imbunatateste contrastul in combinatie cu controlul de iesire al laserului pentru imagini luminoase 4K HDR.

Si mai multe culori naturale

Vizionati peste un miliard de culori pline de viata. Algoritmul unic Sony TRILUMINOS Pro detecteaza culoarea de la saturatie, nuanta si luminozitate pentru a asigura reproducerea naturala a fiecarui detaliu. Veti vedea diferenta cu culorile apropiate de cele experimentate in viata reala.

Comparison images with and without Triluminos Pro
Bright scenic shot of the sea with wider and brighter colour range

Fara limita de culoare

VPL-XW5000ES reproduce fara efort o gama larga de culori, ,acoperind 95% din spatiul color DCI-P3, conform standardului cinematografic.

Family enjoying home cinema experience with the VPL-XW7000ES compatible with IMAX Enhanced

Cea mai buna experienta cinematografica pe marele ecran

VPL-XW5000ES este compatibil cu continut IMAX Enhanced, permitandu-va sa va bucurati de vizuale IMAX cu continutul compatibil. Profitati de dimensiunea ecranului de proiectie cu filme ce devin si mai imersive cu IMAX Enhanced.

Proiector laser 4K nativ incredibil de compact

Fiind potrivit pentru majoritatea spatiilor de locuit moderne, acest proiector frumos lucrat este cel mai compact proiector laser 4K HDR nativ. Sony au conceput VPL-XW5000ES sa fie mai compact si mai usor fata de modelele precedente prin dezvoltarea unui nou panou 4K SXRD nativ si optica Wide Dynamic Range. Proiectorul este cu aproximativ 30% mai compact in volum si cu 35% mai usor decat VPL-VW790ES, livrand totusi aceeasi luminozitate.

Control 4, Creston Home, Savant, AMX Harman, Domotoz logo

Partenerul home cinema inteligent

VPL-XW5000ES se integreaza fara efort cu sistemele de automatizare din prezent. Suportul pentru Control4, Crestron, Savant si AMX va permite sa va bucurati de o experienta de divertisment inteligenta si comoda.

Luminozitate de durata

Cu VPL-XW5000ES nu trebuie sa va faceti griji in privinta inlocuirii lampii. Sursa de lumina laser nu necesita intretinere, si va permite sa va bucurati de imagini 4K clare la luminozitate optima, pentru o durata de aproximativ 20000 de ore.

Extreme close-up of a projector lens

VPL-XW5000ES built with sustainable future in mind


Performante sustenabile

VPL-XW5000ES nu are doar performante foarte bune. Este si mai prietenos cu planeta, cu o sursa de lumina laser fara mercur si un consum redus de energie per lumen in comparatie cu modelele precedente.

Au fost reduse de asemenea si cantitatea de plastic virgin utilizat pentru incinta cu peste 25% si materialele de ambalare cu peste 15% in comparatie cu VPL-VW790ES.

Fisa tehnica

Sursa de iluminare
laser phosphor
Tehnologie
4K SXRD panel, projection system; 0.61" x 3
Luminozitate
2000 lm
Contrast dinamic
∞ : 1
Rezolutie
max 4096 x 2160/60p
3D
Nu
Consum de energie
295W, Standby 0.3 W, Networked Standby 0.5 W
Greutate
Approx. 13 kg
Dimensiuni produs
460 x 200 x 472 mm
Conectivitate
2 inputs (HDCP 2.3), Digital (RGB/Y Pb/CbPr/Cr)
IR IN - Mini jack
RS-232C, D-sub 9-pin (male)
Raportul imagine de proiectie
16:9
Raportul de zoom
1.38:1 to 2.21:1
USB
Type A, DC 5 V, Max. 500 mA
LAN (RJ45)
RJ45, 10BASE-T/100BASE-TX
Focus
manual
Zoom
Manual Approx. x 1.6; Manual, Vertical +/- 71 %; Horizontal +/- 25 %
Trigger
Mini jack, DC 12V Max.100 mA
Procesor imagine
X1 Ultimate for projector
Zgomot
24 dB
Spatiu de culoare
95% DCI-P3 Triluminos™ PRO Display
Format HDR
HDR10/HLG
Accesorii incluse
Remote Control (RM-PJ28), Size AA (R6) manganese batteries, AC Power Cord, Lens Cap, Setup Guide

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password