Proiector SONY VPL-XW7000ES

Divertisment uimitor pentru acasa cu un proiector laser 4K nativ cu HDR. Proiectorul SONY VPL-XW7000ES se imbina perfect si fara efort in spatiile de locuit de astazi  fiind si extrem de compact. Sursa laser de iluminare ofera 3200 de lumeni care, spun ei, este suficienta pentru a reda imagini vibrante si puternice pentru camere media si cinematografe private chiar cu surse de lumina.

*Pentru cele mai bune rezultate, proiectorul dumneavoastra va trebui sa fie calibrat de un calibrator certificat ISF pentru a va bucura de cea mai precisa reproducere a culorilor, in functie luminozitatea si culoarea peretilor din locatia dumneavoastra si in functie de ecranul folosit.

Solicita oferta

Panoul avansat 4K SXRD este echipat cu o optica noua si procesorul de ultima generatie X1 Ultimate. Totul isi aduce contributie la o imagine 4K HDR cu imagini vibrante cu culori foarte bogate si un contras uimitor si o gama dinamica extinsa care nu fac decat sa onoreze intentiile creatorului continutului original.

Proiectorul SONY VPL-XW7000ES se integreaza perfect in mediile conectate de astazi cu suport pentru o gama larga a standardelor de management AV pentru acasa. Se constitue intru plus uimitor pentru orice spatiu de locuit si este mult mai "green" datorita lipsei mercurului din sursa de lumina care face consumul de energie per lumen sa fie mai mic.

Pentru ca meritati o experienta 4K HDR autentica

Videproiectorul VPL-XW7000ES compact si frumos lucrat se potriveste in orice decor modern. Proiectorul laser 4K HDR nativ dispune de o sursa de lumina laser de durata si livreaza o luminozitate impresionanta de 3200 lumeni - o multime de imagini vii chiar si in camerele luminoase.


Group of people watching football matching using the VPL-XW7000ES

Luminozitate spectaculoasa de 3200 lumeni

Atrageti audienta in mijlocul actiunii cu un divertisment indraznet. Noul panou Sony Native 4 SXRD™ (Silicon X-tal Reflective Display) s Wide Dynamic Range Optics livreaza o luminozitate si claritate impresionante ale imaginilor pentru o experienta de vizionare cu adevarat imersiva.

Culori vii, realiste

Noua tehnologie Live Color extinde selectiv gama tonala pentru imagini HDR pline de viata, fara suprasaturari nenaturale, fie ca vizionati continut pe lumina sau in camere intunecate.

Close-up shot of American football
Close-up shot of 0.61-inch SXRD panel

Un nou panou 4K SXRD™ nativ

Cufundati-va in imagini pline de viata cu rezolutia nativa 4K cu 8.3 milioane de pixeli (3840 x 2160). Gratie noului panou SXRD de 0.61", va puteti bucura de luminozitate ridicata, negru profund, culori vibrante, nuante si texturi bogate, plus o miscare cinematica fluida.

Optica noua Wide Dynamic Range

Noua optica Wide Dynamic Range contribuie la design-ul compact al lui VPL-XW7000ES, cu un control imbunatatit al luminii prin maximizarea potentialului sursei de lumina laser. Volumul de culoare ridicat rezultat asigura imagini naturale, colorate si un contrast uimitor, chiar si la un nivel ridicat de luminozitate.

Close-up of CAD diagram of the VPL-XW7000ES
SONY X1 Ultimate for projector processor

Procesor de top X1™ Ultimate

Noul procesor X1™ Ultimate pentru proiectoare se bazeaza pe tehnologiile video renumite de pe TV-urile Sony Bravia, valorificand procesarea avansata de date pentru optimizarea in timp real a obiectelor individuale de pe ecran. Veti fi rasplatit cu imagini HDR uimitoare cu texturi, culori, contrast si realism de neatins cu proiectoarele home cinema precedente.

Shot of a scenic view with trees and mountains Comparison shot of burning planet with or without dynamic HDR enhancer

Object-based HDR Remaster

Analizeaza culorile obiectelor individuale si regleaza contrastul pentru o profunzime si textura superioare.

Dynamic HDR Enhancer

Imbunatateste contrastul in combinatie cu controlul de iesire al laserului pentru imagini luminoase 4K HDR.

Si mai multe culori naturale

Vizionati peste un miliard de culori pline de viata. Algoritmul unic Sony TRILUMINOS Pro detecteaza culoarea de la saturatie, nuanta si luminozitate pentru a asigura reproducerea naturala a fiecarui detaliu. Veti vedea diferenta cu culorile apropiate de cele experimentate in viata reala.

Comparison images with and without Triluminos Pro
Bright scenic shot of the sea with wider and brighter colour range

Fara limita de culoare

VPL-XW7000ES reproduce fara efort o gama larga de culori, ,acoperind 95% din spatiul color DCI-P3, conform standardului cinematografic.

Noua lentila ACF (Advanced Crisp-Focused)

Lentila Advanced Crisp-Focus dispune de o lentila frontala de 70mm ce largeste zona de focalizare, asigurand imagini clare din colt in colt. Un sistem de focalizare flotant utilizeaza doua grupuri mobile de lentile si o sticla de dispersie extrem de redusa pentru imagini fara distorsiuni cu o reproducere precisa a culorilor.

CAD diagram of the projector advanced crisp-focused lens
Family enjoying home cinema experience with the VPL-XW7000ES compatible with IMAX Enhanced

Cea mai buna experienta cinematografica pe marele ecran

VPL-XW7000ES este compatibil cu continut IMAX Enhanced, permitandu-va sa va bucurati de vizuale IMAX cu continutul compatibil. Profitati de dimensiunea ecranului de proiectie cu filme ce devin si mai imersive cu IMAX Enhanced.

Proiector laser 4K nativ incredibil de compact

Sony au conceput VPL-XW7000ES sa fie si mai compact si mai usor decat modelele precedente prin dezvoltarea unui panou complet nou 4K SXRD nativ si a opticii Wide Dynamic Range. Proiectorul este cu aproximativ 20% mai mic in volum si cu aproximativ 30% mai usor decat VPL-VW790ES, cu un design ultra-modern, conceput sa se amestece in orice decor.

VPL-XW7000ES measurements
Control 4, Creston Home, Savant, AMX Harman, Domotoz logo

Partenerul home cinema inteligent

VPL-XW7000ES se integreaza fara efort cu sistemele de automatizare din prezent. Suportul pentru Control4, Crestron, Savant si AMX va permite sa va bucurati de o experienta de divertisment inteligenta si comoda.

Luminozitate de durata

Cu VPL-XW7000ES nu trebuie sa va faceti griji in privinta inlocuirii lampii. Sursa de lumina laser nu necesita intretinere, si va permite sa va bucurati de imagini 4K clare la luminozitate optima, pentru o durata de aproximativ 20000 de ore.

Extreme close-up of a projector lens
Brightness chart for VPL-XW7000ES

Performante sustenabile

VPL-XW7000ES nu are doar performante foarte bune. Este si mai prietenos cu planeta, cu o sursa de lumina laser fara mercur si un consum redus de energie per lumen in comparatie cu modelele precedente.

Au fost reduse de asemenea si cantitatea de plastic virgin utilizat pentru incinta cu peste 20% si materialele de ambalare cu peste 15% in comparatie cu VPL-VW790ES.

Panorama shot of sunset Comparison shot of football game with or without Motionflow

Picture Position Memory

Cinci memorii stocheaza setarile de focus, zoom si lens shift pentru a se potrivi rapoartelor de aspect ce includ 16:9 si Cinemascope, permitandu-va sa va bucurati de filme in formatul ideal.

Miscare fluida

Ideal pentru filmele de actiune si pentru sport, 4K Motionflow™ adauga cadre suplimentare pentru a reduce efectul de blur pentru o miscare mai fluida. Cinefilii pot alege modul True Theatre pentru a ramane fideli ratei de cadre originalde de 24fps.

*Pentru cele mai bune rezultate, proiectorul dumneavoastra va trebui sa fie calibrat de un calibrator certificat ISF pentru a va bucura de cea mai precisa reproducere a culorilor, in functie luminozitatea si culoarea peretilor din locatia dumneavoastra si in functie de ecranul folosit.

Fisa tehnica

Sursa de iluminare
dioda laser phosphor
Tehnologie
4K SXRD panel, projection system; 0.61" x 3
Luminozitate
3200 lm
Contrast dinamic
∞ : 1
Rezolutie
max 4096 x 2160/60p
3D
Da
Consum de energie
420 W, 0.3 W (when “Remote Start” is set to “Off”), 0.5 W (LAN) (when “Remote Start” is set to “On”)
Greutate
14 kg
Dimensiuni produs
W 460 x H 210 x D 517 mm
Conectivitate
HDMI x 2 (HDCP2.3)
IR IN: x 1 (Mini jack)
RS-232C, x 1 (D-sub 9-pin (male)
Raportul imagine de proiectie
Da
Raportul de zoom
1.35:1 to 2.84:1
USB
x 1 (Type A, DC 5 V, Max. 500 mA)
LAN (RJ45)
x 1 (RJ-45, 10BASE-T/100BASE-TX)
Focus
Powered
Zoom
Powered (Approx. x 2.1); Powered, Vertical +/- 85 %, Horizontal +/- 36 %
Trigger
x 1 (Mini jack, DC 12 V, Max. 100 mA)
Procesor imagine
X1 Ultimate for projector
Zgomot
26 dB
Spatiu de culoare
95% DCI-P3 Triluminos™ PRO Display
95% DCI-P3 Triluminos™ PRO Display
Format HDR
HDR10/HLG
Accesorii incluse
Remote Control (RM-PJ24), Size AA (R6) manganese batteries, AC Power Cord, Lens Cap, Setup Guide

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password