Proiector Epson EH-LS11000W

24.999,99 RON
cu TVA

Proiector laser 4K

Bucurați-va acasa de experienaa pe ecran mare cu acest proiector performant 4K laser, compatibil cu HDR10+, si de Tehnologia 3LCD de la Epson.

Pasionatii de filme vor savura din plin imaginile impresionante redate de acest proiector impresionant. Beneficiaza de o combinatie de tehnologii de varf utilizata pentru a oferi o calitate a imaginii exceptionala, cu un raport de contrast dinamic ridicat de 2.500.000:1, rezolutie 4K (8,3 mil pixeli), 3LCD, sursa de lumina laser cu suport HDR10+. Cu ajutorul deplasarii automate a lentilei si a obiectivului cu zoom, este usor sa obțineti un afisaj precis.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Proiector laser 4K

Bucurați-vă acasă de experiența pe ecran mare cu acest proiector laser 4K performant (8,3 mil. pixeli), compatibil cu HDR10+ și dotat cu Tehnologia 3LCD de la Epson.

Pregătiți-vă să fiți uimiți

Home cinema-ul suprem necesită tot ce este mai bun în proiecție. Aduceți acasă o experiență cinematografică de ultimă generație cu proiectorul EH-LS11000W de la Epson. Cu tehnologie revoluționară de proiecție laser 3LCD, rezoluţie 4K şi compatibilitate cu HDR10+, acest proiector de înaltă definiţie oferă imagini extraordinare, calitate și luminozitate a culorilor care ridică orice proiecție la nivelul unei experiențe cinematografice fascinante. Fiecare inch din această gamă a fost luat în considerare - nu există spațiu irosit și cabluri expuse, lăsând o suprafață elegantă, dar îndrăzneață.

Caracteristici esenţiale

  • Afișaj clar și impresionant: Rezoluție 4K (8,3 mil pixeli) și compatibilitate cu HDR10+,
  • Acțiune dinamică, rapidă: Interpolare cadre 4K şi rezoluţie 4K foarte mare,
  • Soluție rezistentă: Bucurați-vă de până la 10 ani de divertisment cu ajutorul sursei de lumină laser,
  • Sistem optic complet motorizat: Automatizare a zoom-ului, focalizării și deplasării lentilei,
  • Deplasare largă a lentilei: ±96,3 % pe verticală și ±47,1 % pe orizontală.

Proiecție laser acasă

Ca parte a unei filozofii de producție care își propune să ofere o luminozitate, un contrast, o culoare și o calitate a imaginii fără compromisuri, EH-LS11000W este dotat cu o sursă laser cu design unic. Cu un pachet LD extrem de eficient, un panou recent dezvoltat și o optimizare a componentelor optice pe care numai Epson le poate oferi, modelul oferă luminozitate de 2.500 lm, un contrast ridicat şi o reproducere superbă a culorilor¹. Durata lungă de viață a motorului laser de până la 20.000 de ore asigură o funcționare practic fără griji. Și nu mai este necesar să așteptați ca proiectorul să se încălzească sau să se răcească — acesta atinge o luminozitate maximă și se oprește aproape instant.

Experiență 4K uimitoare

Transformați-vă casa în scena principală a acțiunii cu tehnologia avansată de deplasare a pixelilor care funcționează în paralel cu trei cipuri LCD individuale de înaltă definiție pentru a produce o imagine 4K extraordinar de clară (8,3 milioane de pixeli), fără însă a sacrifica luminozitatea imaginii.
Performanță optimă cu un raport de contrast dinamic de până la 2.500.000:1, tehnologie de îmbunătățire 4K, tehnologie 3LCD, interpolare a cadrelor 4K, rezoluție foarte mare 4K și compatibilitate cu HDR10 +.
Susținut de Epson ZX Picture Processor, Scene Adaptive Gamma permite utilizatorului să regleze automat calitatea imaginii pe baza informațiilor despre scenă. Aceasta oferă o modalitate simplă de a obține culori și contrast impresionante, indiferent de conținutul afișat.

Evoluția reprezentării tonale HDR

HDR este o tehnologie cheie evidențiată de cineaști care ajută la transmiterea mai fidelă a intenției vizuale a unui film. Evoluția tehnologiei HDR înseamnă că acum chiar și tonurile de umbră subtile pot fi afișate în detalii fine.

Daţi viaţă imaginilor

Rezoluția foarte mare definește și clarifică imaginile încețoșate pentru un conținut standard și 4K care oferă detalii incredibile pentru imagini care redau fidel realitatea.

Clip video 4K dinamic, clar și fluid

Pe lângă tehnologia actuală de interpolare cadre, acum este îmbunătățită și reducerea estompării. Chiar și în timpul vizionării unor sporturi dinamice sau în timpul jocurilor, contururile imaginii rămân clare, iar mișcarea este fluidă pentru a aduce un sentiment mai complet de realism și dinamism decât oricând pentru videoclipurile 4K.

Dispozitiv conceput pentru o flexibilitate extraordinară de instalare

Spațiul larg de deplasare a obiectivului (vertical ± 96,3%, orizontal ± 47,1%) și zoom-ul (x2,1) pe care le oferă doar un model de top pentru acasă asigură faptul că EH-LS11000W poate fi instalat în camerele de zi, precum și în home cinema-urile dedicate. Utilizatorii pot comanda funcţiile de deplasare a obiectivului utilizând telecomanda, panoul de comandă al proiectorului sau comenzile de control. În plus față de aceeași silențiozitate (25 dB/ieșire lumină 75%) oferită ca și modelele anterioare, o reducere a nivelurilor de zgomot de înaltă frecvență creează mai puțină distragere a atenției pentru o experiență mai captivantă.

Funcționalitate practică, conectivitate convenabilă

Asistență eARC/ARC

Datorită ARC, sunetul poate fi transmis prin proiector cu ajutorul unui cablu HDMI. În plus, eARC acceptă sunet de înaltă calitate3, permițând să vă bucurați de o combinație coerentă de clipuri video și sunet într-o instalare mai ușoară.

Suport intrare 4K/120 fps

Suport optimizat pentru ieșire video joc dinamic.

Pregătit pentru Calman

Calibrare a culorilor de calitate profesională, de încredere pentru artiștii culorilor și cineaști.

Descriere-LS11000-7.jpg

*Pentru cele mai bune rezultate, proiectorul dumneavoastra va trebui sa fie calibrat de un calibrator certificat ISF pentru a va bucura de cea mai precisa reproducere a culorilor, in functie luminozitatea si culoarea peretilor din locatia dumneavoastra si in functie de ecranul folosit.

Fisa tehnica

Tip
HOME CINEMA
Tehnologie
LASER
Luminozitate
2500 lm
Contrast dinamic
2.500.000:1
Rezolutie
4K
Consum de energie
302 Waţi, 198 Waţi (economic), 0,4 Waţi (în Standby)
Normal: 30 dB (A) - Economic: 22 dB (A)
Greutate
12,7 kg
Dimensiuni produs
520‎ x 447 x 193 mm
Alte caracteristici
Îmbunătăţire 4K, Zoom digital, Interpolare cadre, Corecţie trapez pe orizontală şi pe verticală, Pornire/oprire automată, Memorie poziţie obiectiv, Durată de viaţă lungă a sursei de lumină, Rezoluţie foarte mare
Conectivitate
USB 1.1 tip A (2x), USB 2.0 tip Mini-B, RS-232C, Interfaţă Ethernet (100 Base-TX/10 Base-T), Ieşire de comandă, HDMI ARC, HDMI (HDCP 2.3) (2x)
Format nativ al imaginii
16:9
Raport distanta proiectie
1.35-2.84

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password