Proiector JVC DLA-RS3000

DLA-RS3000 este un proiector de tehnologie D-ILA cu contrast nativ de 100 000:1 destinat aplicatiilor video profesionale si home theater. Proiectorul este capabil sa afiseze imagini de rezolutie 8K (8192 x 4320) prin utilizarea tehnologiei patentate e-shift, avand ca sursa de intrare semnale video de rezolutie 4K. Proiectorul este echipat cu un sistem optic ce include 3 dispozitive de tehnologie D-ILA cu diagonala de 0.69"si rezolutie nativa 4K.

DLA-RS3000 este compatibil cu tehnologia HDR (High Dinamic Range) conform standardelor HDR10 si HLG. Este compatibil cu semnale 4K60p 4:4:4.
Dispune de 2 intrari HDMI care suporta rate de bit de 18Gbps (HDCP 2.2, compatibile cu metadata HDR) .

DLA-RS3000 este certificat ISF si THX 4K.

Solicita oferta

DLA-RS3000 este un proiector de tehnologie D-ILA cu contrast nativ de 100 000:1 destinat aplicatiilor video profesionale si home theater. Proiectorul este capabil sa afiseze imagini de rezolutie 8K (8192 x 4320) prin utilizarea tehnologiei patentate e-shift, avand ca sursa de intrare semnale video de rezolutie 4K.

DLA-RS3000 este asamblat din componente optice selectate si testate manual asigurandu-se astfel un grad inalt de calitate. Ansamblul lentilei, cu diametru de 100mm este compusa din 18 elemente optice fabricate din sticla asamblate intr-o montura de aluminiu. Proiectorul foloseste noile dispozitive D-ILA cu diagonala 0.69" si rezolutie nativa 4K.

Proiectorul este compatibil cu tehnologia HDR (High Dinamic Range), are o stralucire de 2200 lumeni si este certificat ISF si THX 4K.


Caracteristici generale

Stralucire de 2200 lumeni (lampa de proiectie PK-L2618U)
Contrast nativ 100 000: 1
Sistem optic ce include 3 dispozitive de tehnologie D-ILA cu diagonala de 0.69", rezolutie nativa 4K
Tehnologie "8K e-shift" pentru afisarea imaginilor la rezolutie 8192 x 4320 pixeli
Amsablu lentila cu diametrul de 100mm, elemente optice compomente realizate integral din sticla
2 intrari HDMI care suporta rate de bit de 18Gbps (HDCP 2.2, compatibile cu metadata HDR)
Certificare THX 4K. Certificarea THX este recunoasterea faptului ca echipamentul certificat asigura o calitate si o consistenta a performantelor fara compromisuri. Scopul final este redarea cat mai fidela a viziunii artistice prin imbinarea artei, tehnologiei si studierea atenta a conditiilor reale de vizionare
Certificare ISF
Compatibilitate HDR (High Dynamic Range) conform standardelor HDR10 si HLG; include functie Auto Tone Mapping
Spatiu colorimtric extins (depaseste spatiul DCI P3)
Compatibilitate cu specificatia semnalelor 4K60p 4:4:4
Functie MPC (Multi Pixel Control), mod "Auto" pentru usurinta in utilizare. MPC functioneaza si pentru semnale de rezolutie 4K60p 4:4:4
Tehnologie "Clear Motion Drive" si "Motion Enhance
Mod "Low latency" pentru continut video cu miscari rapide (sport, gaming)
10 preset-uri de instalare care include parametrii ca raportul de aspect, reglaje de lentila,convergenta si tipuri de ecran de proiectie
Afisare imagini 3D de inalta calitare utilizand ochelari 3D Active Shutter cu receptie RF
Accepta formatele 3D moderne (frame packing, side-by-side, top-and-bottom)
Reglaj de paralaxa pentru reglarea precisa a efectului 3D
Mod 3D anamorfic
Eliminarea problemelor de sincronizare a ochelarilor datorita receptiei semnalelor de sincronizare in radiofrecventa si nu in infrarosu (unde ar putea aparea interferente cu alte echipamente ce folosesc IR)
Compatibil cu protocolul Control4 SDDP (Simple Device Discovery Protocol)
Control via LAN, RS-232, IR pentru control
Iesire de Trigger (12V) pentru actionarea ecranului de proiectie
Iesire 3D Sync

O noua generatie de dispozitive D-ILA

Calitatea de exceptie a imaginilor se datoreaza dispozitivelor D-ILA de rezolutie nativa 4K. Realizate printr-un proces special de fotolitografie cu o distanta intre pixeli de 3.8 microni, fiecare din cele 3 dispozitive D-ILA are o rezolutie de 8.8 milioane de pixeli. Tehnologia proprietara de planarizare reduce fenomenele de imprastiere si difractie a luminii, avand ca rezultat final un contrast nativ de valoare ridicata si o redare naturala a imaginilor, fara pixeli vizibili chiar si pe ecranele de dimensiuni foarte mari.


Tehnologie proprietara "8K e-shift"

Optimizata pentru noua generatie de cip-uri D-ILA, tehnologia e-shift deplaseaza semicadrele cu 0.5 pixeli pe orizontala si verticala pentru a obtine o densitate de pixeli de 4 ori mai mare decat a imaginii originale (de rezolutie 4K) ducand implicit la o crestere globala a definitiei imaginii afisate pe ecran obtinandu-se rezolutii de afisare 8K (8192 x 4320 pixeli).

tehnologia e-shift        
           
Compatibilitate HDR si functie Auto Tone Mapping

DLA-RS3000 este compatibil cu standardele HDR10 si HLG. Functia Auto Tone Mapping ajusteaza automat parametrii imaginii in functie de metadata inclusa in contentul materialului HDR. Astfel, imaginile afisate vor fi conforme cu modul in care a fost creat contentul video cu HDR.
Contrast si performante colorimetrice remarcabile

Proiectorul inglobeaza numeroase functii care imbunatatesc si mentin calitatea imaginii.
Cinema filter: ajuta la atingerea unui spatiu colorimetric mult mai extins pentru redarea naturala a culorilor.
Auto calibration: optimizeaza calitatea imaginii in diverse conditii de instalare si compenseaza colorimetria astfel incat sa ramana constanta si dupa un numar semnificativ de mare de ore de functionare


Compatibilitate cu protocolul de control Control4 SDDP

Control4 este un furnizor de sisteme de automatizari pentru uz rezidential si corporate care realizeaza o unificare a controlului iluminarii, sunetului, afisarii video, temperaturii, comunicatiilor utilizand o singura platforma software. Platforma detecteaza si adauga automat toate dispozitivele ce comunica prin protocolul SDDP (Simple Device Discovery Protocol), din aceasta categorie facand parte majoritatea proiectoarelor JVC cu tehnologie D-ILA.


Ansamblu lentila de rezolutie 8K

DLA-RS3000 este echipat cu un ansamblu alcatuit din 18 elemente optice sticla organizate in 16 grupuri asamblate intr-o montura de aluminiu ce asigura o rezolutie optima si pastrarea in timp caracteristicilor optice si implicit a rezolutiei imaginii. Datorita diametrului total de 100mm se pot realiza reglaje de pozitionare de +/- 100% pe verticala si +/- 43% pe orizontala. Cele 5 lentile cu dispersie redusa au indici de refractie diferiti, corespunzator culorilor primare R,G,B suprimand astfel aberatiile cromatice si ducand la afisarea fidela a imaginilor de rezolutie 8K.

Tehnologie de afisare:     4K D-ILA
3D Ready:     Da
Clasificare in gama producatorului:     Home Cinema
Durata de viata lampa proiectie (Standard / ECO):     4500 ore
Lens shift:     ±100% Vertical and ±43% Horizontal (motorised)
Luminozitate:     2200 lumeni
Putere lampa:     265 W
Contrast:     Dynamic 1.000.000:1
Rezolutie nativa:     4096 x 2160
Redare culori:     DCI-P3 Colour Gamut
Caracteristici specifice:     Projection Display Diagonal: 1524 - 7620 mm
Conexiuni:     HMDI x 2 (3D/Deep Colour/HDCP 2.2)
Trigger 1 (Mini Jack, DC12V/100mA)
LAN 1 (RJ-45)
RS-232C 1 (Dsub 9pin)
3D SYNCHRO 1 (Mini-Din 3pin)
Nivel zgomot:     24 dB
Telecomanda:     Da
Alte caracteristici:     Dimension (W x H x D): 500 x 234 x 518 mm
Greutate: 21,8 kg

No customer reviews for the moment.

Related products

(6 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password