Proiector BenQ W11000

Primul proiector din lume ce a a obţinut prestigioasa certificare THX® HD Display™ pentru o reproducere cat mai autentica a viziunii regizorului, asigura o performanta cinematica autentica pentru propria dumneavoastra camera dedicata home theater. BenQ W11000 4K UHD ofera o experienta de vizionare identica un cinematograf comercial digital, proiectoarele BenQ W11000  creeaza culoarea cinematografica si contrastul, cu peste 8,3 milioane de pixeli, fara artefacte. Suportul HDR imbunatateste performanta imaginii si ofera o claritate a detaliilor incredibila.

Solicita oferta

Cu functii inteligente si instalare flexibila, W11000 este complet echipat pentru a se integra perfect in orice sistem home cinema sofisticat. Cu o precizie absoluta a culorii prin standardul Rec. 709 si contrast dinamic uimitor de 50.000:1 pentru o experienta ultra-realista de vizionare a filmelor pe un ecran ultra-wide anamorfic (2.35:1).

W11000 4K Projector
 
 
 

Proiectorul Home Cinema dotat cu tehnologie de referinţă DLP 4K UHD şi performanţă certificată THX pentru entuziaştii tehnologiei video

Dispunând de 8,3 milioane de pixeli pentru o claritate remarcabilă, BenQ W11000 este unicul proiector home cinema certificat THX, dotat cu tehnologie DLP 4K UHD, cu o calitate perfectă a imaginii DLP, care rivalizează cu cinematografele digitale şi care se poate integra perfect în orice cameră de proiecţie.

Performanţă prin tehnologia True 4K UHD şi 8,3 milioane de pixeli pentru imagini perfecte, cu detalii subtile

W11000 îmbină tehnologia avansată DLP 4K UHD DMD cu micro-oglinzi 2716 x 1528 (4,15 milioane), conform standardului Consumer Technology Association's (CTA) 4K UHD, utilizează tehnologia de comutare rapidă XPR prin intermediul unui mecanism optic de acţionare de precizie, cu două poziţii, cu procesare de ultimă oră a imaginii pentru a dubla rezoluţia la 8,3 milioane de pixeli diferiţi pentru fiecare cadru, de patru ori mai mare decât rezoluţia Full HD 1080p. Calitatea impresionantă a imaginii 4K UHD reduce neclaritatea dintre pixeli pentru a oferi claritate supremă şi detalii fine şi clar definite.

BenQ feature
 
 
 

 

Integritatea detaliilor imaginii şi precizia culorilor fără artefacte

Dotat cu tehnologia unică DMD DLP pentru a evita problemele de aliniere inerente generate de ecranele multiple, W11000 asigură integritatea imaginii şi culori clare, funcţii importante în special în cazul pixelilor ultrafini 4K, mult mai mici decât pixelii 1080p. W11000 generează imagini de o claritate remarcabilă şi culori precise, fără artefacte precum imagini neclare, umbre şi pattern-uri de interferenţă pentru o claritate imaculată.

BenQ feature
 
 
 

 

Sistem sofisticat de obiective optimizate cu tehnologie 4K pentru claritate pură

Cu un design de primă clasă al obiectivelor, motorul optic al proiectorului W11000 este special conceput pentru o calitate spectaculoasă a imaginii 4K, oferind funcţia True Zoom şi cea mai bună calitate a imaginii, graţie sistemului optic impecabil.

 
BenQ feature
 Construcţie optică a obiectivului din 14 elemente de precizie ridicată în 6 grupuri

Construcţia optică a obiectivului din 14 elemente de rezoluţie foarte ridicată este structurată în şase grupuri cu tub şi compartiment de lentile metalice, tehnologie remarcabilă a proiectorului 1080p cu capacitate de penetrare a luminii mai mare pentru o intensitate de durată a imaginii 4K, cu performanţe extraordinare ale culorii, claritate şi precizie a imaginii pe întregul ecran.

 
 
W11000
 
 
 True Zoom sincronizat şi sistem de focalizare pentru precizie de ultimă generaţie

Sistemul W11000 True Zoom se reglează în mod automat în funcţie de ajustările de focalizate, optimizând raportul de transfocare, pentru o focalizare perfectă din punct de vedere vizual, fără pete întunecate. Cele trei grupuri de obiective de focalizare se reglează în mod automat în funcţie de grupul de obiective de transfocare pentru a elimina câmpurile curbate, pentru o performanţă cinematică impecabilă şi o claritate înaltă în fiecare colţ al imaginii.

 
 
W11000 4K Projector
 
 

 

Sistem optic impecabil pentru cea mai bună calitate a vizionării

Sistemul optic al proiectorului BenQ 4K utilizează sticlă de cea mai bună calitate pentru o penetrare superioară a luminii şi imagini realiste de calitate. Având proprietăţi speciale, cum ar fi acoperirea cu un strat ce diminuează dispersia luminoasă, sunt eliminate aberaţiile cromatice, pentru a vă bucura de imaginile dvs. favorite 4K UHD de o claritate impresionantă.

 
W11000 4K Projector
 

Certificarea THX garantează o performanţă cinematică autentică

Rezervată numai pentru sistemele audio şi video cele mai performante din clasa lor, certificarea THX garantează că echipamentul va reproduce cu acurateţe imaginile pe care regizorul şi le-a dorit în momentul filmării. Cea mai importantă realizare, W11000 asigură preciza culorii prin standardul Rec.709, factor de contrast de precizie, temperatură ideală a culorii, uniformitate îmbunătăţită, raport contrast original foarte ridicat şi mod THX precalibrat de inginerii THX pentru o calitate impresionantă a imaginii, pentru a recrea fiecare detaliu al conţinutului original şi calitatea imaginii pe care şi le-au dorit regizorii.

 

Modul în care proiectoarele noastre dobândesc certificarea THX

 

Pentru a reuşi să obţină această distincţie prestigioasă, inginerii BenQ timp au testat timp de 18 luni, susţinând în această perioadă peste 200 de teste de laborator THX, acoperind peste 500 puncte de date. Acest proces intens de dezvoltare a implicat de 10 ori mai multe date de analiză şi un efort de proiectare de 7 ori mai mare, precum şi resurse pentru ajustările de precizie ale culorii şi factorului de contrast, conform standardului Rec. 709, rezultatul concretizându-se într-o performanţă remarcabilă a imaginii de a trece de 3 seturi de teste live în sediile THX din San Francisco.BenQ feature

 

Standard Rec. 709 HDTV pentru cele mai fine culori cinematice şi cea mai autentică precizie a culorii HDTV

Rec. 709 este standardul internaţional HDTV care garantează o reproducere exactă a culorilor cinematice pe care regizorul şi le-a dorit.

BenQ feature

 

 

Cu un disc de culori cu viteaza de 6X RGBRGB , W11000 este calibrat pentru culori HDTV cinematice cu standardul Rec. 709, ce oferă cele mai rafinate şi apropiate culori de paleta originală de culori video.

RGBRGB Color Wheel
 

 

 
BenQ feature
 
 

 

Cum sunt concepute proiectoarele noastre pentru standardul Rec. 709

Numai afişajele care respectă standardul Rec. 709 pot reproduce corect culorile din toate imaginile pe parcursul întregului film. În timp de majoritatea producătorilor de proiectoare aleg tonuri saturate de culori pentru a accentua culorile, ceea ce conduce la o precizie scăzută a culorilor, W11000 se ridică la înălţimea standardului de culoare Rec. 709. Procesul de fabricaţie a unui proiector include numeroase variabile, cum ar fi obiectivele, lămpile şi învelişul discului de culori. Facem eforturi continue pentru a elimina limitările acestor variabile şi pentru ca proiectoarele noastre să funcţioneze exact conform cu standardul Rec. 709. Aceasta, deoarece credem că toate culorile contează pentru utilizatorii noştri în timpul vizionării filmelor, deoarece au fost create pentru a fi văzute.

 

Designul echipamentului hardware

Inginerii experţi de la BenQ, cu instruire ISF, au încercat peste 20 de combinaţii de segmente de culori şi discuri de culori, factori care afectează în mod direct gama de culori şi luminozitatea unui proiector.

 
 
BenQ feature
 
 
 
BenQ feature
 

 

Optimizarea software-ului

Pentru a maximiza precizia culorilor, procesul de optimizare a software-ului a presupus reglarea tonurilor de negru, alb şi gri spre nivelul D65 definit în standardul Rec. 709. Iar cele trei culori primare şi cele trei culori secundare au fost reglate pe rând, până când au fost cât mai apropiate posibil de referinţele gamei color a standardului Rec. 709.

 
 

 

Controlul calităţii pe linia de producţie

Trei staţii de reglare a culorilor de pe linia de producţie efectuează verificările finale pe fiecare unitate a proiectoarelor noastre conform cu standardul Rec. 709. Folosind procedurile exclusive de reglare a culorilor de la BenQ, ne asigurăm că fiecare proiector este fabricat în conformitate cu standardul de culoare Rec. 709, iar inginerii de calitate BenQ efectuează teste finale de culoare pe fiecare proiector fabricat, pentru a garanta performanţele stabilite prin standardul Rec. 709.

 
 
BenQ feature
 
 

 

Contrast nativ ridicat pentru cele mai fine detalii

 

Fiind una dintre cele mai importante caracteristici care determină performanţa calităţii imaginii, contrastul nativ ANSI măsoară capacitatea proiectorului de a produce niveluri extreme de luminozitate şi întunecime. Generând niveluri de top în industrie pentru performanţele raportului de contrast nativ ANSI, W11000 produce tonuri intense, realiste de negru şi rezolvă clar straturile subtile şi detaliile fine din scenele întunecate şi cu luminozitate, fără a estompa culorile.BenQ feature

 

Tehnologie Dinamic Black cu Control Active Iris pentru optimizarea inteligentă a contrastului

Tehnologia Active iris controlează cantitatea de lumină care trece prin sistemul optic pentru a optimiza performanţa contrastului în funcţie de scenă. Tehnologia Dynamic Black™ analizează nivelurile de luminozitate ale scenei pentru a ajusta în mod ideal ieşirea luminii şi contrastul. Încercând să evidenţieze detaliile subtile din umbrele întunecate şi să evite estomparea scenelor luminoase, W11000 asigură un contrast impresionant pentru redarea negrului intens şi a profunzimii incredibile a imaginii, a detaliilor şi a clarităţii.

 
BenQ feature
 

 

Motorul de lumină etanşat cu vopsea neagră specială

BenQ ia contramăsuri suplimentare pentru a se proteja împotriva posibilităţii minore de scurgere a luminii rătăcite din tunelul de lumină, ceea ce ar afecta contrastul şi ar întuneca detaliile fine; o vopsea neagră specială etanşează motorul de lumină al proiectorului W11000 pentru a amplifica contrastul şi pentru a reproduce chiar şi cele mai mici detalii în scenele cele mai întunecate.

 
 

 

Control de precizie al gamei de culori

W11000 menţine o corecţie de precizie a gamei pentru a asigura echilibru perfect al luminozităţii pentru detalii fine şi umbre, cu performanţe ale nuanţelor fine de gri astfel încât să împiedice supraexpunerea scenelor luminoase şi pentru a menţine detaliile subtile din zonele întunecate.

BenQ feature

 

Temperatura ideală de culoare

W11000 respectă cu stricteţe temperaturile ideale ale culorii pentru a asigura veridicitatea, culorile cinematice de precizie în toate scenele din film.

BenQ feature

 

Uniformitate de ultimă oră a imaginilor prin TIR

 

Sistemul optic avangardist Total Inner Reflection (TIR) de la BenQ utilizează mai multe prisme care formează unghiuri precise de fascicule, dispersând lumina pentru a reflecta în mod mai uniform de la dispozitivul digital de tip micro-oglindă (DMD) şi pentru a înregistra culori uniforme, extraordinare, cu luminozitate şi fidelitate pe toată imaginea proiectată. Rezultatul constă într-o calitate impecabilă a imaginilor, fără zone roşii pe tot ecranul mare şi fără ca ceva să distragă atenţia publicului de la experienţa impecabilă de cinemaBenQ feature

 

BenQ SmartEco™

O soluţie ingenioasă care intensifică plăcerea dvs. vizuală, făcând, în acelaşi timp, economie de energie, SmartEco™ reglează automat luminozitatea lămpii în funcţie de conţinut, proiectând nuanţe mai intense de negru şi mărind contrastul pentru textul de dimensiuni mici şi detaliile subtile.

BenQ feature

 

CinemaMaster™

 

CinemaMaster™ transformă orice încăpere într-o sală de talie mondială de tip Home Theater, cu tehnologii de îmbunătăţire video care îi satisfac chiar şi pe cei mai critici cinefili.BenQ feature

 

Optimizator de pixeli 4K

Optimizatorul de pixeli 4K este o funcţie de îmbunătăţire a marginilor pentru adaptarea la mişcare, care detectează schimbările de culoare dintre un obiect şi fundalul său, pentru a produce margini clare şi texturi precise ale suprafeţelor.

 
BenQ feature01
 

 

Optimizator de culoare

Optimizatorul de culoare modulează algoritmi complecşi de culoare, pentru a reproduce impecabil culori saturate, gradaţii fine, nuanţe intermediare şi pigmenţi subtili.

 
BenQ feature
 

 

Nuanţă de piele

Funcţia Nuanţă de piele previne decolorarea nuanţelor de piele cauzată de lumina fasciculului de proiecţie, reproducând orice tip ten în nuanţa sa cea mai frumoasă.

 
BenQ feature
 

 

Digital Color Transient Improvement (DCTI) şi Digital Luminance Transient Improvement (DLTI)

 

Algoritmii sofisticaţi îmbunătăţesc semnificativ culorile şi lumina imaginilor produse, cu culori contrastante sau scări de nuanţe deschise şi întunecate. DCTI sporeşte intensitatea culorilor, pentru tranziţii drastice ale culorilor, fără interferenţe de zgomot. DLTI reduce zgomotul produs de comutarea rapidă a diverselor luminanţe la un nivel optimizat de luminozitate şi contrast. Rezultatul constă într-o calitate a imaginii cu un nivel maxim de profunzime şi performanţă a culorilor.BenQ feature

 

Certificare ISFccc®

Divertisment vizual calibrat în mod profesionist

 

Cu calibrarea ISFccc® celebră încorporată a Imaging Science Foundation, performanţa imagistică şi coloristică a lui W11000 poate fi personalizată pentru orice spaţiu, împreună cu modurile presetate de echilibrare a luminii pentru zi şi noapte

 
BenQ feature

 

 

Unghi de vizualizare extins pentru o experienţă de vizionare cu adevărat captivantă

Cu un format anamorfic 2.35:1, la dimensiuni pentru cinema, W11000 oferă o experiență cu adevărat captivantă la vizionarea filmelor, cu unghiuri de vizualizare pentru o performanța cinematografică.

 

Format anamorfic ultra-lat de 2.35:1 pentru o experienţă cinematică autentică

W11000 oferă un raport de aspect ultra-lat de 2.35:1 cu suport nativ pentru lentilele anamorfice Panamorph, oferind experienţe cinematice full-pixel, exact ca în cinematografele digitale. W11000 poate reda conţinut pe un ecran cinematic ultra-lat de 2.35:1 prin utilizarea unei unui obiectiv anamorfice opţional, pentru o imersiune digitală cinematică autentică în formatul iniţial al filmului, fără barele de tip letterbox.

 
BenQ feature
 
BenQ feature
 
 
 

 

Unghi de vizualizare extins pentru o experienţă cinematografică cu adevărat captivantă

W11000 oferă un unghi de vizualizare mai extins pentru a permite o vizionare confortabilă aproape de ecran şi pentru a maximiza dimensiunea utilizabilă a ecranului într-un anumit spaţiu, cu un unghi de vizualizare de 55° la 1,5 PH (înălţimea imaginii), pentru un ecran de 16:9 şi un unghi de vizualizare de 48° la 2X PH pentru un ecran de 2.35:1. Calitatea imaginii 4K UHD ultra-detaliată la scară mare vă oferă o experienţă captivantă de vizionare a filmelor.

 
W11000 4K Projector
 

Design funcţional remarcabil pentru a se integra în orice decor

Designul W11000 este unul cu adevărat modern, pentru a completa sistemul home cinema sofisticat, integrându-se fără probleme în decor fără a fi nevoie de renovări.

 

Design elegant cu ventilaţie frontală pentru camere de proiecţie personalizate

Designul simplu şi elegant, cu ventilaţie frontală, permite ca proiectorul W11000 să fie montat pe tavan, pe instalaţii ascunse, dulapuri sau încastrate în perete. Designul minimalist se integrează în designul de interior existent şi vă oferă posibilităţi flexibile de instalare.

 
 
BenQ feature
 
 
 
BenQ feature
 

 

Design cu interfaţă avansată pentru o configurare simplă

Porturile libere ale W11000 separă semnalul de alimentare şi semnalul video pentru a elimina interferenţele fără erori vizibile, cu un spaţiu suficient pentru a găzdui cablurile groase de înaltă calitate şi sisteme de blocare a cablurilor HDMI/de alimentare pentru a le ţine fixate în poziţie.

 
 

 

Ajustări flexibile pentru o aliniere perfectă a ecranului

Integrându-se perfect în orice sisteme home cinema şi în orice încăperi de diferite dimensiuni, W11000 vă oferă instrumente puternice, dar uşor de utilizat, pentru o instalare profesională facilă.

 

Obiectiv cu deplasare pe orizontală/verticală pentru amplasarea ecranului în funcţie de preferinţă

Obiectivul W11000 poate fi deplasat pe verticală sau orizontală, într-o gamă variată de locaţii de proiectare. Plasarea imaginilor poate fi reglată în sus/jos sau stânga/dreapta fără a compromite calitatea imaginii, ceea ce face posibilă instalarea personalizată în orice sală.

 
BenQ feature
 

 

Opţiuni de zoom mare de 1,5X pentru posibilităţi extinse de instalare

W11000 vă oferă un zoom mare de 1,5X pentru o gamă largă de distanţe de proiectare, pentru a spori în mod semnificativ flexibilitatea la instalare, pentru a extinde considerabil opţiunile de montare şi amplasare, transformâ

3 Produse

Fisa tehnica

Sursa de iluminare
Lampa 240W (Standard 3000 h / ECO 6000 h)
Tehnologie
DLP
Intrari HDMI
1 x HDMI 1.4a & HDCP 1.4
1 x HDMI 2.0 & HDCP 2.2
Rezolutie
4K 3840 x 2160 cu tehnologie XPR
Greutate
14.8 kg
Dimensiuni produs
470.7 x 224.9 x 564.7 mm ‎
Alte caracteristici
1080p 24/25/30/50/60Hz, 2160p 24/25/30/50/60Hz
Compatibilitate HDTV‎ 480i/p 60Hz, 576i/p 50Hz, 720p 50/60Hz, 1080i 50/60Hz
Raport de contrast
50,000:1 with Dynamic Iris ‎
USB
x1 USB mini-B
LAN (RJ45)
x 1
RS232 (DB-9pin)
x 1

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password