Proiector BENQ W11000

Primul proiector din lume certificat THX, DLP 4K UHD, asigură o performanţă cinematică autentică pentru propriul dvs. sistem home cinema.

Solicita ofertaPrimul proiector home cinema din lume, DLP 4K UHD, W11000 a obţinut prestigioasa certificare THX® HD Display™* pentru o reproducere cât mai autentică a viziunii regizorului, rivalizând cu cinematografele digitale din punctul de vedere al calităţii imaginii. Cu ajutorul celor 8,3 milioane de pixeli pentru o claritate uimitoare fără artefacte generate de ecran şi graţie certificării THX pentru o calitate extraordinară a imaginii, W11000 asigură calitatea imaginii cinematice, o precizie absolută a culorii prin standardul Rec. 709 şi contrast dinamic uimitor de 50.000:1 pentru o experienţă ultra-realistă de vizionare a filmelor pe un ecran lat. Cu funcţii inteligente şi instalare flexibilă, W11000 este complet echipat pentru a se integra perfect în orice sistem home cinema sofisticat.
 

CARACTERISTICI CHEIE
- Tehnologie 4K UHD cu 8,3 de pixeli pentru o claritate remarcabilă a detaliilor
- Claritate distinctă fără artefacte cauzate de alinierea incorectă a ecranului
- Certificare THX pentru o performanţă cinematică remarcabilă garantată
- Standard Rec. HDTV 709 pentru cele mai clare culori cinematice
- Performanţă prin Contrast ultra-ridicat
- Obiectiv cu deplasare pe orizontală/verticală şi zoom mare pentru o instalare flexibilă
 

Proiectorul Home Cinema dotat cu tehnologie de referinţă DLP 4K UHD şi performanţă certificată THX pentru entuziaştii tehnologiei video
Dispunând de 8,3 milioane de pixeli pentru o claritate remarcabilă, BenQ W11000 este unicul proiector home cinema certificat THX, dotat cu tehnologie DLP 4K UHD, cu o calitate perfectă a imaginii DLP, care rivalizează cu cinematografele digitale şi care se poate integra perfect în orice cameră de proiecţie.
 

Performanţă prin tehnologia True 4K UHD şi 8,3 milioane de pixeli pentru imagini perfecte, cu detalii subtile
W11000 îmbină tehnologia avansată DLP 4K UHD DMD cu micro-oglinzi 2716 x 1528 (4,15 milioane), conform standardului Consumer Technology Association's (CTA) 4K UHD, utilizează tehnologia de comutare rapidă XPR prin intermediul unui mecanism optic de acţionare de precizie, cu două poziţii, cu procesare de ultimă oră a imaginii pentru a dubla rezoluţia la 8,3 milioane de pixeli diferiţi pentru fiecare cadru, de patru ori mai mare decât rezoluţia Full HD 1080p. Calitatea impresionantă a imaginii 4K UHD reduce neclaritatea dintre pixeli pentru a oferi claritate supremă şi detalii fine şi clar definite.


Integritatea detaliilor imaginii şi precizia culorilor fără artefacte
Dotat cu tehnologia unică DMD DLP pentru a evita problemele de aliniere inerente generate de ecranele multiple, W11000 asigură integritatea imaginii şi culori clare, funcţii importante în special în cazul pixelilor ultrafini 4K, mult mai mici decât pixelii 1080p. W11000 generează imagini de o claritate remarcabilă şi culori precise, fără artefacte precum imagini neclare, umbre şi pattern-uri de interferenţă pentru o claritate imaculată.
 

Sistem sofisticat de obiective optimizate cu tehnologie 4K pentru claritate pură
Cu un design de primă clasă al obiectivelor, motorul optic al proiectorului W11000 este special conceput pentru o calitate spectaculoasă a imaginii 4K, oferind funcţia True Zoom şi cea mai bună calitate a imaginii, graţie sistemului optic impecabil.


Construcţie optică a obiec-tivului din 14 elemente de precizie ridicată în 6 grupuri
Construcţia optică a obiectivului din 14 elemente de rezoluţie foarte ridicată este structurată în şase grupuri cu tub şi compartiment de lentile metalice, tehnologie remarcabilă a proiectorului 1080p cu capacitate de penetrare a luminii mai mare pentru o intensitate de durată a imaginii 4K, cu performanţe extraordinare ale culorii, claritate şi precizie a imaginii pe întregul ecran.

Sistem optic impecabil pentru cea mai bună calitate a vizionării
Sistemul optic al proiectorului BenQ 4K utilizează sticlă de cea mai bună calitate pentru o penetrare superioară a luminii şi imagini realiste de calitate. Având proprietăţi speciale, cum ar fi acoperirea cu un strat ce diminuează dispersia luminoasă, sunt eliminate aberaţiile cromatice, pentru a vă bucura de imaginile dvs. favorite 4K UHD de o claritate impresionantă.
 

Certificarea THX garantează o performanţă cinematică autentică
Rezervată numai pentru sistemele audio şi video cele mai performante din clasa lor, certificarea THX garantează că echipamentul va reproduce cu acurateţe imaginile pe care regizorul şi le-a dorit în momentul filmării. Cea mai importantă realizare, W11000 asigură preciza culorii prin standardul Rec.709, factor de contrast de precizie, temperatură ideală a culorii, uniformitate îmbunătăţită, raport contrast original foarte ridicat şi mod THX precalibrat de inginerii THX pentru o calitate impresionantă a imaginii, pentru a recrea fiecare detaliu al conţinutului original şi calitatea imaginii pe care şi le-au dorit regizorii.


Modul în care proiectoarele noastre dobândesc certificarea THX
Pentru a reuşi să obţină această distincţie prestigioasă, inginerii BenQ timp au testat timp de 18 luni, susţinând în această perioadă peste 200 de teste de laborator THX, acoperind peste 500 puncte de date. Acest proces intens de dezvoltare a implicat de 10 ori mai multe date de analiză şi un efort de proiectare de 7 ori mai mare, precum şi resurse pentru ajustările de precizie ale culorii şi factorului de contrast, conform standardului Rec. 709, rezultatul concretizându-se într-o performanţă remarcabilă a imaginii de a trece de 3 seturi de teste live în sediile THX din San Francisco.
 

Standard Rec. 709 HDTV pentru cele mai fine culori cinematice şi cea mai autentică precizie a culorii HDTV
Rec. 709 este standardul internaţional HDTV care garantează o reproducere exactă a culorilor cinematice pe care regizorul şi le-a dorit.
No customer reviews for the moment.

Related products

(6 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password