Proiector BenQ LK953ST

BenQ LK953ST are o capacitate de a genera luminozitate intensa BlueCore alimentata laser, acesta utilizeaza calitatea de durata DLP a imaginii si rezolutia 4K pentru a oferi o comunicare vizuala cu un impact exceptional. Cu iesire HDMI pentru aplicatii pe mai multe ecrane si flexibilitate versatila a instalarii imputernicita de functia lens shift in plan orizontal si vertical, proiectorul este adaptat la o gama variata de scenarii de aplicatii in expozitii simulate in muzee sau traininguri de simulare. Utilizand inovatoarea tehnologie HDR si sursa de lumina laser BlueCore de top in industrie, faciliteaza afisarea de impact si impresionanta in muzee sau medii corporative, permitand muzeelor sau corporatiilor sa isi prezinte in mod impecabil exponatele si continutul de training.

Solicita oferta

BenQ LK953ST este un proiector high end, potrivit pentru publicul numeros din încăperile mari. Are rezoluție UHD, astfel încât să puteți garanta o claritate deosebită. Cu un luminozitate de 5000 de lumeni, veți putea proiecta cu luminile aprinse, astfel încât să fie potrivit pentru sălile de ședințe, auditorium, muzee, etc.

Acest proiector vă va oferi detalii excepționale cu rezoluția 4K și raportul de contrast mare care va face ca zonele dvs. mai întunecate să aibă detalii deosebite. Videoclipurile și alte tipuri de conținut media vor arăta fantastic.

Videoproiector BenQ LK953ST

Tehnologie BlueCore Laser

Tehologia revolutionara BlueCore Laser

Brandul DLP numarul 1 la nivel mondial, BenQ, isi extinde linia sa de videoproiectoare inovatoare laser BlueCore si a conceput modelul LK953ST pentru instalare fixa a lentilelor permitand o puternica comunicare vizuala in muzee sau altii locatii pentru traininguri de simulare.

Videoproiector BenQ LK953ST
Luminozitate superioara

Sursa laser cu iesire inalta aliniata cu precizie

Aliniamentul fara nici o deviatie a diodelor laser BlueCore imbunatateste fluxul luminos in tunelul de lumina, imbunatatind eficienta luminii.

Performanta superioara

Roata de culoara secundara cu infuzie de galben

Rotile de culoare BlueCore dual sincronizate utilizeaza un segment galben, stimuland cu precizie spectrul RGBY pentru o performanta cromatica optima.

Durabilitate superioara

Chip DLP sigilat ermetic

Compus din peste doua milioane de micro-oglinzi ce reflecta lumina pura prin roata de culoare, chip-ul DLP este sigilat ermetic pentru a rezista caldurii timp de peste 100.000 ore fara degradare.

Calitate suprema a imaginii

Calitatea 4K UHD a imaginii pentru prezentari impecabile cu detalii subtile

Videoproiectorul BenQ LK953ST produce o rezolutie 4K UHD 3840x2160 cu 8.3 milioane pixeli distincti pentru fiecare cadru pentru a atinge standardul CTA, si utilizeaza tehnologia revolutionara DLP 0.47" cu un singur DMD pentru a maximiza profilul elegant si compact al videoproiectorului pentru muzee sau alte locatii pentru traininguri de simulare. De patru ori mai mult decat rezolutia Full HD 1080p, 4K UHD ofera o uimitoare claritate si detalii profund definite.

Videoproiector BenQ LK953ST

Detalii superbe ale imaginii si integritate a culorii datorita tehnologiei DLP

Pentru a evita problemele inerente de aliniere ale mai multor panouri, care pot fi mai serioase in situatia proiectiei continutului 4K, videoproiectorul laser 4K BenQ LK953ST mentine integritatea culorii si a imaginii cu tehnologia DLP cu un singur DMD. Generand imagini extrem de clare si culori pure, videoproiectorul BenQ LK953ST elimina probleme precum estomparea, umbrirea si modelele de interferenta pentru o claritate imaculata.

Videoproiector BenQ LK953ST

Calitate hiper-realista a imaginii imbunatatita de tehnologia HDR 10

Imbunatatita de suportul HDR10 cu functia exclusiva BenQ Auto HDR Color Rendition, inalta performanta Dynamic Range a videoproiectorului BenQ LK953ST ofera o mai mare luminozitate, gama a contrastului si optimizare a imaginii intr-un singur pas, scotand in relief fiecare detaliu in continut 4K pentru prezentari video de calitate superioara.

Optimizati calitatea imaginii cu 4K Image Amplifying Technology

Pentru a asigura imagini de cea mai buna calitate, videoproiectorul BenQ LK953ST adopta inovatoarea 4K Image Amplifying Technology pentru a imbunatati calitatea imaginilor proiectate. Videoproiectorul BenQ LK953ST imbunatateste automat rezolutia tuturor imaginilor la standardul 4K, garantand detalii superbe ale imaginii. Mai mult, videoproiectorul BenQ LK953ST este prevazut cu Pixel Enhancer 4K, o functie de imbunatatire a marginilor adaptabila la miscare ce detecteaza schimbarile in culoare intre un obiect si fundalul sau pentru a produce margini ascutite si texturi precise ale suprafetei.

Tehnologie DLP pentru culori vibrante de durata

Videoproiectorul laser BenQ BlueCore se bazeaza pe fiabilitatea absoluta a designului 1-chip DLP. Chip-ul DLP de inalta durabilitate poate functiona peste 100.000 ore fara degradare, asigurand culori vii si realiste si text lizibil dupa nenumarate utilizari.

Luminozitate inalta si claritate vie in medii ambientale luminoase

Inalta luminozitate de 5000 lumeni a videoproiectorului BenQ LK953ST produce afisari uimitoare in spatii de expozitie luminoase si compacte, oferind imagine de o calitate superba.

Videoproiector BenQ LK953ST

Contrast ultra-inalt datorita tehnologiei laser

Videoproiectorul laser BenQ LK953ST ofera imagini uimitor de clare cu un contrast extrem de inalt de 3.000.000:1 pentru un negru profund, culori bogate si vii, si detalii fine si subtile. Videoproiectorul LK953ST ofera de asemenea un raspuns instantaneu, eliminand timpii de asteptare si avand o capacitate de performanta flexibila.

Iesire digitala HDMI pentru proiectie pe mai multe ecrane

In spatiile de expozitie si in locatiile publice, mai multe ecrane proiectate pot captiva atentia audientei cu experiente de vizionare atractive. Doua videoproiectoare pot fi de asemenea utilizate in proiectie de tip stacking pentru a dubla luminozitatea pentru o singura imagine. Videoproiectoarele conventionale ofera o iesire VGA cu semnal analogic, care poate slabi datorita distantei de transmisie. Videoproiectorul BenQ LK953ST ofera un semnal digital perfect prin iesirea HDMi direct de la un videoproiector la altul sau la alte dispozitive de afisare fara o slabire a semnalului pentru o proiectie de tip stacked de o luminozitate intensa si mai multe afisari superbe in showroom-uri, expozitii profesioniste, si expozitii comerciale.

Imagistica de radiografie DICOM

DICOM (Digital Imaging and Communication in Medicine) este un standard pentru manipularea, stocarea, tiparirea si transmiterea informatiilor medicale de imagistica. DICOM Simulation Mode este ideal pentru vizualizarea imaginilor medicale la scala de gri, precum razele X, cu un nivel avansat al scalei de gri pentru scopuri de training si educatie.

Videoproiector BenQ LK953ST

Excelenta flexibilitate a instalarii

Design Short-Throw pentru vizionare neobstructionata fara restrictii de spatiu

Producand imagini de dimensiuni mari in spatii inguste cu un raport proiectie short-throw 0.8, videoproiectorul BenQ LK953ST elimina umbrele si stralucirea ce distrag atentia pentru ca spectatorii sa isi concentreze atentia asupra continutului proiectat in timp ce se bucura de experiente de vizionare captivante in timpul trainingurilor de simulare.

Proiectie de rotatie 360 grade

Videoproiectorul BenQ LK953ST poate fi inclinat vertical in orice unghi, permitand proiectia pe plafoane, pereti, podele sau signage din unghi pentru a respecta orice cerinta a proiectiei.

Zoom mare si functie Lens Shift pentru o instalare flexibila

Gama larga de zoom si sistemele lens shift in plan orizontal sau vertical ale videoproiectorului BenQ LK953ST pot alinia perfect imaginile in orice locatie pretentioasa ca in situatia in care luminile sau ventilatia se afla pe zona de montaj de pe plafon. Functia lens shift poate muta imaginile proiectate in sus si in jos in proportie de 60% din inaltimea ecranului sau la stanga si la dreapta cu 23% din latimea ecranului. Functia zoom mare 1.1x ofera o gama variata de distante de proiectie pentru a mari in mod semnificativ flexibilitatea instalarii pentru diferite optiuni de montare in diferite scenarii de afisare publica.

Control prin telecomanda cu fir

Controlul prin telecomanda cu fir ofera celor care instaleaza videoproiectoare si managerilor IT un plus de confort si simplitate a operarii. Functionalitatea adaugata a controlului cu fir face din dispozitiv o alegere de incredere pentru reglarea instalarii videoproiectorului.

Setarea ID-ului videoproiectorului prin telecomanda pentru control independent

Persoanele care efectueaza instalarea și managerii IT pot atribui un cod de telecomandă specific fiecărui videoproiector, evitând interferențele semnalului și modificările neintenționate atunci când instalează mai multe proiectoare într-o locatie.

Design al suprafetei de jos cu prinderi

Videoproiectorul BenQ LK953ST este proiectat cu prinderi pe suprafața de jos pentru a putea transporta ușor și în siguranță videoproiectorul în timpul instalării sau mutarii sale de la o locatie la alta.

Centrul de greutate marcat pe partea de jos

Un detaliu mic dar de ajutor, partea de jos a videoproiectorului este marcata cu centrul de greutate pentru a simplifica instalarea.

Fiabilitate de durata

IP5X DustGuard Pro pentru protectie superioara impotriva prafului

Motor sigilat

Videoproiectorul laser BenQ LK953ST este conceput cu module laser sigilate si motoare de lumina inchise pentru a proteja chip-ul DMD, senzorul rotii de culoare, sursa de lumina laser si alte componente optice. Elimina in mod eficient defectarea senzorului rotii de culoare, petele vizibile pe imagine si degradarea culorii pentru a reduce in mod semnificativ costurile de service si timpul de oprire. Designul este in conformitate cu standardul de testare a camerei cu praf pentru ratingul international de rezistenta la praf IP5X.

Senzorul acumulare anti-praf pentru rezistenta la acumularea prafului

Incorporand un senzor al rotii de culoare cu o functie ingenioasa ce previne acumularea prafului, videoproiectorul BenQ LK952 prelungeste performanta optima respingand praful care se poate acumula pe senzorii traditionali pentru a bloca semnalul IR si cauza palpaire, culori anormale, sau chiar oprirea.

Performanta de lunga durata 20.000 ore

Videoproiectorul laser BenQ BlueCore ofera 20.000 ore de calitate superioara a imaginii si performanta. Sursa de lumina laser rezista degradarii culorii odata cu trecerea timpului, facand videoproiectorul laser BenQ ideal pentru proiectiile cu mai multe imbinari fara probleme pentru videoproiectoarele alaturate care genereaza nivele diferite de luminozitate dupa o perioada de functionare.

High Altitude Mode pentru medii de altitudine inalta

Prevazut cu un senzor integrat de presiune a aerului, inteligentul High Altitude Mode al videoproiectorului BenQ LK953ST alerteaza in mod automat utilizatorii pentru a permite racirea eficienta si pentru a mentine in mod corespunzator temperaturile de operare in medii cu altitudine inalta, cu atmosfere mai subtiri.

Videoproiector BenQ LK953ST

Cost de mentenanta scazut

Lumina laser creeaza valoare in timp

Videoproiectorul BenQ BlueCore este prevazut cu o sursa de lumina laser garantata pentru 20.000 ore de functionare fara mentenanta, economisind astfel costurile destinate inlocuirii si mentenantei lampii. Bazata pe reducerea medie a luminozitatii lampilor obisnuite cu durata lunga de viata, valoarea BlueCore o depaseste pe cea a 10 inlocuiri ale lampii din timpul duratei de viata a unui videoproiector.

Compatibilitate a sistemului integrat de control si gestionare a retelei

Compatibilitate completa cu sisteme de control

Videoproiectorul BenQ LK953ST este compatibil cu sisteme de top de control al videoproiectoarelor inclusiv Extron, Crestron, AMX si PJLink pentru controlul retelei prin LAN, simplificand integrarea in infrastructurile corporate de retea. BenQ LK953ST suporta de asemenea RS-232 pentru instalari fiabile pe distante mari pana la 15 metri, pentru situatiile in care infrastructura LAN lipseste.

Control centralizat al mai multor videoproiectoare cu BenQ MDA Software

Software-ul BenQ Multiple Display Administrator (MDA) ofera o puternica gestionare centralizata a mai multor videoproiectoare inclusiv procedurile automate de deschidere si procedurile de inchidere pentru spatii publice, pornire si oprire a alimentarii controlate de la distanta, si programare pentru institutii si corporatii.

Videoproiector BenQ LK953ST

Compatibilitate HDBaseT

Conectivitatea de top HDBaseT combina semnalele video, audio si de control ale dispozitivelor din mai multe surse inclusiv PC-uri, laptopuri, dispozitive document camera, si dispozitive Blu-Ray pe un singur cablu CAT5, asigurand transmisiuni perfecte pana la 100 metri.

3 Produse

Fisa tehnica

Raport imagine
16:9
Sursa de iluminare
Dioda laser - 20000 h
Tehnologie
DLP
Luminozitate
5000 lumeni
Intrari HDMI
HDMI (HDCP2.2) x 1
HDMI x 2
Rezolutie
4K
Greutate
10.1 kg
Dimensiuni produs
490 x 159 x 380 mm
Raport de contrast
3000000:1
USB
1 x USB mini-B (Service)
1 x USB tip A (putere 5V/2A)
LAN (RJ45)
x1

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(3 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password