Proiector BenQ W1210ST

E timpul pentru o experienta pentru jocuri mai captivanta pe ecranul mare! Traiti o experiență impecabilă de joc cu un ecran mai mare decât viața pentru a vă completa câmpul vizual cu BenQ W1210ST, proiectorul pentru divertisment la domiciliu conceput pentru jocurile video. Cu culori remarcabile, decalaj redus de intrare, moduri de joc personalizate, difuzoare încorporate și instalare ușoară, W1210ST extinde lumea jocurilor și vă face să simțiți că sunteți cu adevărat în joc!

Solicita oferta

W1210ST
 


 

 

 
 

 


E timpul pentru o experienţă de joc mai captivantă pe marele ecran! Bucuraţi-vă de o experienţă de joc captivantă cu un ecran mai mare decât realitatea, umplând întreg câmpul vizual cu BenQ W1210ST, proiectorul home entertainment proiectat special pentru jocuri video. Prin culori deosebite, lag de intrare redus, moduri de joc personalizate, boxe încorporate şi instalare uşoară, W1210ST extinde lumea jocurilor de noroc şi vă face să vă simţiţi că sunteţi cu adevărat în joc!

 

 

1. Răspuns ultra-rapid pentru gaming fără întreruperi

Timpul de răspuns video este criteriul cel mai important pentru gameri. W1210ST este primul proiector din lume ce poate fi folosit acasă şi care are un lag de intrare redus până la 16,67ms. Experimentaţi fiorii care apar la jocurile de curse şi reacţionaţi rapid la jocurile sportive, fără întârziere. De asemenea, W1210ST, îmbunătăţeşte timpul de răspuns pentru afişarea pixelilor la dispozitivul digital de tip micro-oglindă (DMD), pentru a preveni apariţia efectului de neclaritate în mişcare. Prin W1210ST, gamerii îşi pot lua la revedere de la lag-ul insuportabil şi enervant şi spune salut plăcerii jocurilor prin tehnologia noastră avansată de reducere a lag-ului de intrare. Indiferent dacă vă jucaţi pe Xbox One, PS4™ sau Wii U™, veţi fi uimit de controlul complet pe care îl oferă răspunsul rapid, care este remarcat mai ales la jocurile pentru care sincronizarea este critică, cum ar fi cele de curse, în cazul cărora precizia accelerării şi a frânării intrări face diferenţa în viraje.

 
W1210ST
 

 

Cum am îmbunătăţit gaming-ul pe marele ecran
Algoritm unic pentru procesare mai rapidă

W1210ST reduce în mod eficient timpul de procesare, print-un algoritm unic, având ca rezultat o afişare mai rapidă şi un lag de intrare redus. Gamerii pot evita lag-ul de afişare şi efectul de neclaritate în mişcare printr-un timp de răspuns rapid.

 
BenQ feature
 
 

 

Tehnologia avansată DLP reacţionează mai rapid

W1210ST adoptă tehnologia DLP, iar dispozitivul digital de tip micro-oglindă (DMD) încorporat, are nevoie de doar câteva microsecunde pentru a schimba rapid unghiurile oglinzilor de pe cip. Timpul de reflexie a imaginii este de 1000 de ori mai rapid decât al proiectoarelor 3LCD, care necesită cristale lichide pentru a permite trecerea luminii. Prin tehnologia avansată şi afişarea optimă a lui W1210ST, gamerii se pot bucura de plăcerea de jocului fără întreruperi pe un ecran mare.

 
BenQ feature

 

 

Chipset-ul DLP este o matrice de micro-oglinzi din aluminiu puternic reflectorizante (DMD), oglinzile se pot înclina rapid înainte şi înapoi şi schimba unghiurile pentru a reflecta lumina. Este de 1000 de ori mai rapid decât tehnologia 3LCD în producerea de imagini.

BenQ feature

 

 

Panourile 3LCD conţin mii sau milioane de cristale lichide, care sunt aliniate în poziţiile deschise sau închise pentru a permite trecerea luminii şi pentru a produce imaginile proiectate pe ecran. Aceste cristale lichide necesită o tensiune aplicată pentru a modula şi necesită mai mult timp pentru acţiune.

 
 

See the Video

 

 

 
 

 

2. Modul Joc/modul Joc luminos asigură proiectarea unor imagini detaliate în condiţiile iluminatului ambiental

W1210ST oferă două moduri de joc personalizate care ajustează fin contrastul şi saturaţia imaginilor, în funcţie de iluminarea ambientală. Modul Joc pentru camere mai întunecate sau modul Joc luminos pentru camere bine luminate reglează luminozitatea şi contrastul ecranului pentru a se potrivi perfect cu lumina ambientală, asigurând o luminozitate şi un contrast echilibrate în mod ideal pentru a scoate în evidenţă fiecare detaliu al imaginii. Indiferent dacă camera este întunecată sau luminoasă, imaginile incredibil de detaliate vă ajută să descoperiţi fiecare secret ascuns pentru a putea trece la nivelurile superioare. 

 
BenQ feature
 
 

See the Video

 

 

 
 

 

3. Îmbunătăţiţi-vă experienţa de gaming prin Hollywood Quality AudioW1210ST asigură plăcerea totală a jocurilor video printr-o calitate a sunetului de nivel epic. Prin cele două difuzoare de 10W, cu cameră de rezonanţă, susţinute prin BenQ CinemaMaster Audio Enhancer, aceeaşi tehnologie utilizată de studiourile de la Hollywood, W1210ST vă oferă o puternică performanţă stereo, pentru a completa experienţa de joc cu un sunet scenic puternic şi viu.

 
BenQ feature
 

 

4. Plăcerea ecranului mare la doar 1,5 metri, prin distanţa de proiecţie scurtă

Maximizaţi emoţiile în spaţiu minim, cu noile proiectoare BenQ pentru locuinţă care are nevoie de o distanţă de doar 1,5m pentru a proiecta imagini extraordinare de 100”. Spaţiul redus le asigură gamerilor plăcerea jocului lipsit de griji, fără constrângeri de spaţiu sau complicaţii de configurare. 


 
BenQ feature
 

 

5. Scufundaţi-vă complet în gaming-ul pe ecranul mare de 100”

Mărimea contează! Aduceţi divertismentul pe ecranul mai mare decât realitatea, de 100” şi bucuraţi-vă de o experienţă de gaming captivantă, ca niciodată înainte. Lăsaţi-vă cuprins de sentimentul copleşitor şi de entuziasmul de a vedea jocurile preferate pe o scară enormă. Gaming-ul cu imagini reflectate de un proiector solicită mai puţin ochii în comparaţie cu un televizor, astfel încât vă puteţi juca confortabil ore în şir.

 
W1210ST
 
 

See the Video

 

 

 
 

 

 

 
 
 

 


Performanţă spectaculoasă vizuală prin claritate şi fineţe

Trataţi-vă ochii cu cea mai bună claritate şi fineţe a imaginii, cu o calitate de 2200 de lumeni, raport de contrast ridicat 15000:1 şi o rezoluţie de 1080p Full HD. Calitatea înaltă a imaginii nu este doar perfectă pentru jocuri video, ea oferă, de asemenea, cel mai bună experienţă vizuală în timp ce vă bucuraţi de alte acasă mijloace de divertisment, cum ar fi redarea filmelor şi a clipurilor video.

W1110

 

Full HD 1080p Picture

 

Delicate Image Resolution

 

W1110

 

Non Full HD Picture

 

Low Image Resolution

 

 
 

 

 

 

 

 

 Roată de culori cu încărcare rapidă

Noi am îmbunătăţit roata noastră de culori cu şase segmente (RGBRGB) cu o viteză 6X şi tehnologie BrilliantColor™, pentru a maximiza adâncimea şi gama culorilor, pentru a obţine cele mai clare imagini fără efect de curcubeu.

 

 

Control independent al culorii pentru toate cele 6 culori primare

Instrumentul unic de gestionare a culorilor al BenQ permite personalizarea individuală a câştigului, saturaţiei şi nuanţei celor şase culori (R/G/B/C/M/Y) pentru a produce culori automate, permiţând afişarea celor mai captivante imagini.

 
W1210ST
 
 

 

Certificare ISFccc®
Divertisment vizual cu calibrare profesională

Prin încorporarea celebrei calibrări ISFccc® a Imaging Science Foundation, performanţa imagistică şi coloristică a lui W1210ST poate fi personalizată pentru orice spaţiu, împreună cu modurile presetate de echilibrare a luminii pentru zi şi noapte.

w2000
 
 
 

 

BenQ SmartEco™

O soluţie ingenioasă care intensifică plăcerea dvs. vizuală, făcând, în acelaşi timp, economie de energie, SmartEco™ reglează automat luminozitatea lămpii în funcţie de conţinut, proiectând nuanţe mai intense de negru şi mărind contrastul pentru textul de dimensiuni mici şi detaliile subtile.

 
W1110
 

 

 

 
 
 

 

Zoom mare pentru imagini mari în orice spaţiu

Funcţia uluitoare de mărire maximizează spaţiul disponibil pentru o serie de distanţe de proiecţie şi divertisment pe ecran mare, fără bătăile de cap cauzate de o instalare complicată.

 
W1210ST
 
 
 

 

Interfaţă utilizator cu design intuitiv

Proiectorul W1210ST frumos sculptat pentru camera de zi este dotat cu o interfaţă pentru utilizator nouă şi intuitivă, cu taste care reacţionează mai repede ca niciodată.

 
W1110
 
 

 

Asistent de configurare pentru începători

Configurarea iniţială a acestui proiector este atât de uşor de realizat, încât veţi termina înainte de a vă da seama. Doar urmaţi pas cu pas imaginile oferite de asistentul de configurare şi W1210ST va fi perfect personalizat.

 
W1210ST
 
 
 
 

 

Proiecţie facilă pe suprafeţe de orice culoare

Funcţia Corecţie culoare perete reglează culorile pentru a păstra experienţa vizuală la nivelul înregistrării reale pe suprafeţe de orice culoare.

 

 

Kit-urile wireless Full HD de la BenQ sunt completările perfecte pentru instalarea W1210ST pentru transmiterea conţinutului necomprimat de 1080p, inclusiv a celui 3D. Configurarea unică se împerechează automat cu proiectorul şi rămâne aşa, în timp ce performanţa Zero Latency (Întârziere zero) vă oferă posibilitatea să urmăriţi videoclipuri şi să jucaţi jocuri fără nicio întârziere. Patru antene puternice asigură o acoperire wireless de până la 100 de picioare (30,48 m) şi funcţia Selectare dinamică a frecvenţei comută canalele pentru transmisie fără probleme şi clară, chiar şi prin pereţi. 

* Linia vizuală. Distanţa de transmisie este dependentă de mediul real. Distanţa indicată se bazează pe măsurarea liniei vizuale. Structurile construite din oţel, lemn, beton sau cărămidă pot reduce distanţa de transmisie.

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 
 

 

Kit Wireless FHD (opţional)

• Streaming fără compresie cu o rezoluţie de până la 1080p 60Hz
• Streaming până la 100 de picioare (30,48 m) fără latenţă, pentru o experienţă deosebită de gaming
• Calitate ultra-stabilă şi fluidă de streaming 
*Disponibil numai în anumite regiuni.

Aflaţi mai multe despre Kit-ul Wireless FHD - WDP01
Aflaţi mai multe despre Kit-ul Wireless FHD - WDP02

W1210ST
 
 
 

Proiectoare BenQ DLP® Calitate durabilă perfectă a imaginilor cu ajutorul tehnologiei de proiecţie DLP

 

Tehnologia Digital Light Processing (DLP), recompensată cu Distincţia de merit 2015 a Academiei Americane de Film (statuetă Oscar®), este principala tehnologie de proiecţie utilizată în 90% din cinematografele digitale din lume şi în 100% dintre sălile de proiecţie IMAX. Cu tehnologia DLP dominând piaţa mondială a proiectoarelor, cu o cotă de piaţă de peste 50%, BenQ este, în prezent, marca de proiectoare DLP cu cele mai bune vânzări, oferind performanţe de clasă mondială fără egal.

 
 
 

 

Durabilitate

Micro-oglinzile de o incredibilă durabilitate ale cipului DLP şi structura aproape etanşă a motorului DLP înseamnă că proiectoarele DLP de la BenQ rezistă la testul timpului fără pierderi de calitate a imaginii. Eliminând acumularea de praf şi daunele produse de căldură, proiectoarele BenQ strălucesc an după an şi arată ca noi cu o simplă schimbare de lampă.

 
 
 
W1210ST
 
 
 
W1210ST
 

 

Claritate impecabilă

Apreciate la superlativ pentru contrastul înalt, lider în domeniu, proiectoarele DLP BenQ produc, de asemenea, claritatea cel mai bine definită, pentru detalii şi text de o excepţională claritate, prin maximizarea raportului de umplere a pixelilor individuali şi utilizarea tehnologiei exclusive BenQ SmartEco™.

 
W1210ST

 

3 Produse

Fisa tehnica

Sursa de iluminare
lampa 240 W (Normal 3500 h, Economic 5000 h, SmartEco 7000 h)
Tehnologie
DLP
Luminozitate
2200 Ansi lumeni
Intrari HDMI
x1 HDMI-1 (1.4a/HDCP1.4)
x1 HDMI-2 (1.4b/HDCP1.4/MHL)
Rezolutie
1080p (1920 x 1080)‎
Dimensiuni proiecţie
60"~120"
Alte caracteristici
Acoperire Rec.709 - 96%
Alta caracteristica
HDTV - 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
Format nativ al imaginii
16:9
USB
tip A-1 (2,0/Alimentare 1,5 A)
RS232 (DB-9pin)
Da

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(3 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password