Proiector UST Epson EH-LS500, Android Edition

13.498,99 RON
cu TVA

Bucurati-va de noul Proiector UST Epson EH-LS500 si de un afisaj 4K PRO-UHD de pana la 130 de inchi oferit de un proiector laser pentru distante ultrascurte, creat sa arate la fel de bine ca imaginile pe care le proiecteaza.

*Pentru cele mai bune rezultate, proiectorul dumneavoastra va trebui sa fie calibrat de un calibrator certificat ISF pentru a va bucura de cea mai precisa reproducere a culorilor, in functie luminozitatea si culoarea peretilor din locatia dumneavoastra si in functie de ecranul folosit.

Culoare
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Daca doriti o imagine mai mare decat a unui TV si practic primul TV laser 4K și nu sunteți sigur daca sa instalati un proiector, ce ziciti de aceasta alternativa de la Epson? Este cea mai buna alternativa in locul unui televizor clasic dar cu diagonala mult peste cea a unui televizor obisnuit (100" - 130" - recomandarea noastra pentru un efect maxim 100"= 2.5 metri)

Proiectoarele EH-LS500B și EH-LS500W de la Epson adaugă capacitatea de a viziona conținut 4K și un nou design elegant la portofoliul său de proiectoare laser pentru distanțe ultrascurte. Expuse la IFA 2019, vizitatorii le vor putea observa designul discret și modern, disponibil în alb și negru.

Modelele EH-LS500B și EH-LS500W sunt ușor de instalat, sunt poziționate aproape de imagine, neincomodându-l pe utilizator și au prețuri competitive pentru piața de proiectoare laser. Spre deosebire de modelele pentru distanțe standard, acestea pot proiecta imagini mari de până la 130 de inci atunci când sunt amplasate în apropierea peretelui. Fiecare model prezintă linii elegante și clare, care îi permit integrarea în spațiile de locuit și de divertisment.

Cu aceste proiectoare laser 4K PRO-UHD pentru distanțe ultrascurte, este ușor să redați în flux concerte, spectacole, filme și alt tip de conținut, prin introducerea și păstrarea unui dispozitiv (precum un stick de redare în flux Amazon Fire TV și Roku) în portul frontal ascuns. În mod alternativ, utilizatorii pot viziona conținut de pe playere DVD, decodoare TV, console de jocuri, folosind unul dintre cele trei porturi HDMI ale proiectorului. De asemenea, modelul este livrat cu două difuzoare integrate de 10 W și cu o conexiune HDMI ARC pentru asocierea la o configurație audio-video.

Proiectoarele Epson sunt cu până la trei ori mai luminoase decât celelalte proiectoare DLP cu 1 cip, iar gama EH-LS500 oferă şi alte funcții, precum interpolarea cadrelor sau tehnologia Detail Enhancement. Datorită luminozității ridicate de 4.000 de lumeni, aceste proiectoare laser durabile sunt excelente pentru utilizarea zi de zi, atât în lumina diurnă, cât şi în spații cu puțină lumină, și pentru evenimente importante, precum filme sau competiții sportive. Acestea oferă, de asemenea, umbre definite și nuanțe intense de negru, cu un raport de contrast de 2.500.000:1. Setările HDR reglabile oferă o flexibilitate suplimentară.

Epson a creat un proiector pentru distanțe ultrascurte, care este frumos, flexibil, simplu, uşor de instalat şi întreținut. Deoarece este fiabil și accesibil, din punct de vedere al costului, pentru un proiector laser cu aceste niveluri de calitate și de design, ne așteptăm ca un număr din ce în ce mai mare de persoane să facă pasul și să-și înlocuiască televizorul cu acest echipament.”

Prelucrare avansată HDR - procesare completă pe 10 biți a culorilor, acceptând 100% din informațiile sursă HDR pentru a reproduce fidel conținutul HDR pentru o performanță vizuală excepțională.

HDMI 2.0 de 18 Gbps cu suport ARC - Total compatibile cu practic toate formatele, adâncimi și spații de culoare, în același timp, suportând conținut HDR 4K la 60 Hz complet. Aceasta permite o compatibilitate remarcabilă cu cele mai recente conținut HDR 4K și hardware de jocuri de generație viitoare.

Powered by Google - Sistemul de operare Android TV inclus, cu o telecomandă simplă de utilizat - include căutarea vocală cu asistentul Google încorporat. Urmăriți toate canalele dvs. de streaming preferate, inclusiv Netflix, HBO, Showtime, YouTube, Hulu, ESPN și multe altele. Chiar și transmite live TV cu aplicații precum PlayStation Vue și YouTube TV.

Asteptati-va la mai mult

Creați posibilități de divertisment pentru acasă mai mari și mai incitante, păstrând în același timp casa elegantă, fără a avea în permanență un ecran negru pe perete. Modelul EH-LS500B este distinctiv, cu un design discret, performanțe vizuale și capacitatea de a proiecta din apropiere. Este ușor de configurat, oferă imagini excelente în încăperi luminoase și oferă un raport calitate-preț excelent, cu o sursă de lumină laser cu durată lungă de viață.

Experienta cinematografica

Vizionați conținut 4K prin intermediul acestui proiector 4K PRO-UHD elegant și accesibil. Poate fi amplasat foarte aproape de zona de proiecție, creând, în același timp, o imagine de 65"-130". Puteți beneficia de imagini supradimensionate, fără a face compromisuri în privința aspectului casei dumneavoastră.

Redati cu usurinta continut

Redați conținut 4K în mod plug-and-play sau folosind intrările HDMI cu dispozitivul preferat de streaming. Acest proiector are trei intrări HDMI, două difuzoare de 10 W integrate și un spațiu pentru dispozitivul de streaming ascuns în partea din față. Controlați proiectorul prin intermediul telecomenzii incluse sau aplicației iProjection.

Imaginea completa

Cu o luminozitate ridicată de 4.000 de lumeni și un raport de contrast incredibil, de 2.500.000:1, acest proiector oferă conținut vibrant, realist și detalii definite ale umbrelor, cu nuanțe mai intense de negru. Tehnologia 3LCD de la Epson permite proiectoarelor să aibă culori de până la trei ori mai luminoase decât proiectoarele DLP cu 1 cip comparabile. Tehnologia de îmbunătățire a detaliilor oferă imagini clare și fine, asigurându-vă că nu pierdeți nicio clipă din acțiune.

Vedeti dincolo de rezolutie

Cu proiectoarele Epson 4K PRO-UHD, beneficiați de o abordare holistică a performanțelor imaginii dincolo de capacitatea de a recepționa, procesa și proiecta conținut 4K. Imaginile excelente sunt rezultatul unei combinații de tehnologii, inclusiv luminozitatea pe culoare și pe alb la același nivel, tehnologia 3LCD, controlul contrastului, HDR10 și procesarea culorilor.

Intelegerea proiectiei pe distante ultrascurte

Proiectoarele Epson pentru distanțe ultrascurte (UST) pot fi amplasate la câțiva centimetri distanță de afișaj, ceea ce oferă o flexibilitate mult mai mare. Acest lucru este diferit în comparație cu cele mai multe proiectoare standard sau pentru distanțe lungi, care trebuie, în general, să fie amplasate la câțiva metri distanță.

Bucurati-va de pana la zece ani de filme

Vizionați un film pe ecran mare în fiecare zi timp de zece ani datorită duratei de viață a sursei de lumină laser incredibil de lungi, care reduce minimizează numărul de înlocuiri. Proiectoarele Epson sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor, de aceea nu trebuie să vă faceți griji că veți pierde vreun minut din filmul, jocul sau emisiunea preferată.

Proiectii luminoase, vibrante

Luminozitatea pe alb nu poate oferi singură culorile realiste pe care le vedeți în viața de zi cu zi. Tehnologia 3LCD din proiectoarele Epson oferă o luminozitate pe alb și pe culoare (CLO) la același nivel înalt, pentru a putea beneficia de imagini vibrante și realiste.

Imagini fara vibratii

Proiectoarele cu 1 cip și cele LED pot fi supuse „efectului de curcubeu”, care descrie modul în care unii oameni pot vedea o vibrație deranjantă în imaginile foarte dinamice. Asigurând imagini cursive, proiectoarele Epson utilizează tehnologia 3LCD, ceea ce înseamnă că „efectul de curcubeu” nu se poate produce niciodată.

Fisa tehnica

Tip
UST - ultra short throw
Sursa de iluminare
LASER - 20.000 Ore
Tehnologie
3LCD
Luminozitate
4000 lumeni
Interval HDR
100 – 10.000 nit
Intrari HDMI
3
Rezolutie
4K PRO-UHD, 16:9
3D
Activ
Dimensiuni proiecţie
65 inci - 120 inci
Moduri color 2D
Dinamic, Cinema, Cinema strălucitor
Moduri color 3D
Dinamic 3D, Cinema 3D
Mod color
Cinematograf, Dinamic, Joc, Cinema strălucitor
Consum de energie
366 W, 230 W (economic), 0,5 W (In Standby)
Tip încăpere/utilizare
Jocuri 4K, Streaming 4K, Jocuri, Home Cinema, Home Photo, Sporturi, Streaming, Televiziune și receivere TV
Greutate
9,3 kg
Raport proiecţie
16:9
Dimensiuni produs
458‎ x 375 x 228 mm

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(2 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password