Proiector BenQ W1600UST

8.379,99 RON
cu TVA

Videoproiector BenQ W1600UST, 3300 lumeni, Full HD, Ultra short throw, alb. Ecran cinematografic mare cu ajutorul tehnologiei Ultra Short Throw.

Promovat de BenQ ca proiector destinat (in special) cinefililor – BenQ W1600UST – un model potrivit pentru vizionarile in familie.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Videoproiector cu ecran mare pentru distracție cu familia cu libertatea oferită de distanța foarte mică de proiecțieProducând imagini de dimensiuni mari, de la doar câțiva centimetri distanță de ecran, W1600UST poate rămâne chiar pe un dulap de sub ecran, și nu trebuie pus deoparte după utilizare. W1600UST se integrează în viața de zi cu zi a familiei pentru ca toată lumea să se bucure de filme fără umbre perturbatoare pe ecran.

Proiecție cu o diagonală de 100” de o claritate extraordinară

Folosind un ecran de proiecție UST impreuna W1600UST, cu diagonală de 100" și tehnologie de reglaj a luminozității în funcție de iluminatul ambiental, oferă imagini intense pe toată dimensiunea sa, comparabilă cu punerea laolaltă a patru televizoare LED cu diagonală de 50 inch. Ecranul imens de 100” oferă avantaje uimitoare care vă vor ului membrii familiei în timpul filmelor de acțiune/aventură, programelor despre naturală și viață sălbatică, precum și spectacolelor live și evenimentelor sportive.

Distanța ideală de vizualizare a conținutului 1080pNu aveți nevoie de o cameră neobișnuit de mare pentru a vă bucura de imaginile ultra-clare de 1080p, proiectate pe ecranul cu diagonală de 100”, de către BenQ W1600UST. Distanța optimă de vizualizare este de 3,5-4 metri, adică se încadrează într-o cameră de zi „normală”. Unghiul de vizionare de la această distanță este foarte confortabil și veți avea parte de cel mai bun loc, indiferent unde vă aflați în cameră.Calitate vizuală uimitoare Full HD 1080pCu rezoluție nativă de 1080p, W1600UST redă conținut Full HD cu o definiție clară și realistă. Conținutul preferat de înaltă definiție al familiei dvs. vibrează în culori vii, de la Blu-ray și jocuri video la emisiuni HD.


Ecran special pentru filme în camere luminoaseEcranul UST avansat de reflecție a luminii ambientale dispune de o textură specială în zigzag, care absoarbe peste 93% din lumina ambientală, pentru ca toată familia să se bucure de proiecția luminoasă, fără a fi nevoiți să stingă lumina din cameră.

Imaginea reflectată este prietenoasă pentru ochi

Lumina produsă de ecranele televizoarelor LED poate conține componente dăunătoare pentru ochi, cum ar fi lumina albastră sau poate avea flickering. Imaginile proiectate ale lui W1600UST se reflectă pe ecran pentru a proteja spectatorii în sesiunile lungi de vizionare și pentru a le asigura părinților liniștea cu privire la vederea copiilor. Întreaga familie poate urmări confortabil proiectoarele BenQ fără a-și obosi ochii.

Compatibilitate și conectivitate multiplă

Având multiple porturi HDMI, porturi AV și funcție MHL, vă puteți bucura de conținut Full HD dintr-o multitudine de surse de semnal: playere BluRay, console de jocuri, laptopuri, tablete, smartphone-uri și multe altele. Conectivitatea largă oferă familiei posibilități nelimitate în alegerea conținutului: videoclipuri educaționale, social media, știri, show-uri, filme sau chiar jocuri.

Optimizare exclusivă SmartEco

O inovație exclusivă BenQ, tehnologia SmartEco perfecționează capacitățile DLP de economisire a energiei, oferind simultan luminozitate fără compromisuri, o calitate excepțională a imaginii, o durată de viață optimizată a lămpii și consum redus de lampă.

Modul SmartEcoReglând dinamic puterea lămpii în funcție de nivelurile de luminozitate a conținutului, modul SmartEco economisește până la 70% de energie electrică.

Modul Eco Blank

Atunci când proiectorul nu este utilizat în mod activ, cum ar fi cazul unui telefon important în timpul unui film, se activează modul Eco Blank, care reduce consumul de putere cu 70%, diminuând automat consumul lămpii și închizând ecranul de proiecție.Nu este detectată nicio sursăModul Eco Blank se declanșează automat când proiectorul este lăsat pornit timp de peste trei minute fără a avea o sursă de afișare, eliminând risipa de energie și prelungind durata de viață a lămpii.


Oprire automată


W1600UST se oprește automat după 20 de minute dacă nu există o sursă de afișare, eliminând astfel consumul de energie și prelungind durata de viață a lămpii.


Economie în înlocuirea lămpilor, timp de 10 aniSmartEco se optimizează în funcție de mediu și conținut în diferite moduri, prelungind durata de viață a lămpii în comparație cu utilizarea convențională. Într-o perioadă medie de 10 ani, proiectorul ar folosi de obicei șase-șapte lămpi în modul Normal. Cu toate acestea, este nevoie de doar trei-patru lămpi cu modul SmartEco.

Fisa tehnica

Sursa de iluminare
Lampa - 240 W (Normal 3000 h, Economic 4000 h, SmartEco 6000 h)
Tehnologie
DLP
Intrari HDMI
HDMI-1 (1.4a/HDCP1.4)
HDMI-2 (1.4a/MHL/HDCP1.4)
Rezolutie
1080p (1920 x 1080)‎
Dimensiuni proiecţie
86"~130''
Alte caracteristici
Compatibilitate HDTV - 480i, 480p, 576i, 567p, 720p, 1080i, 1080p‎
Raport de contrast
2800 ANSI lumeni
10000:1
Format nativ al imaginii
16:9
Raportul imagine de proiectie
0.23‎
USB
Tip mini B - Mini B-1 (serviciu)
RS232 (DB-9pin)
Da 1

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(3 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password