Proiector ultra short throw Epson EH-LS100

Primul proiector Epson home cinema laser, Full HD, pentru distanţe ultrascurte (UST) cu tehnologie 3LCD, proiectează imagini de până la 130 de inci (330 cm), 4000 lumeni.

Solicita oferta

Flexibilitate fără egal

Un ecran de televizor mare şi negru nu poate trece neobservat. Însă o imagine proiectată poate dispărea la atingerea unui buton. Uitaţi de ecranele care ocupă spaţiu şi cablurile neplăcute; alegeţi EH-LS100 pentru a menţine camera aspectuoasă, vizionând, în acelaşi timp, serialele dvs. preferate. Cu un afişaj flexibil, care poate avea între 70 şi 130 de inci, puteţi să vă bucuraţi de orice conţinut, de la filme la sporturi şi jocuri, la o dimensiune potrivită pentru dvs.

 
Configurare fără probleme

Spre deosebire de proiectoarele standard, acest proiector laser pentru distanţe ultrascurte poate fi amplasat foarte aproape de suprafaţa de afişare (la numai 5,6 cm), pentru a crea o imagine de până 130 de inci. Conectaţi playere de DVD-uri, console de jocuri şi multe altele, folosind trei intrări HDMI (inclusiv una MHL). Cu aplicaţia iProjection, puteţi controla proiectorul fără eforturi.
 
Vizionaţi conţinutul preferat în următorii 10 ani

Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de filme, jocuri şi seriale pentru următorii 10 ani2 datorită sursei de lumină laser foarte rezistente a acestui proiector. Pentru o siguranţă totală, proiectorul este livrat cu o garanţie de cinci ani.

 
Calitate superioară a imaginii

Datorită tehnologiei 3LCD, puteţi să vă bucuraţi de imagini vibrante şi realiste cu acest proiector de 4.000 de lumeni cu luminozitate pe alb şi pe culoare (CLO) la acelaşi nivel înalt. Este de trei ori mai luminos decât proiectoarele DLP cu 1 cip şi oferă detalii definite ale umbrelor şi nuanţe intense de negru, datorită raportului de contrast 2.500.000:1. În plus, caracteristica de îmbunătăţire a detaliilor oferă imagini mai clare şi mai bine definite.

 
Caracteristici esenţiale

    Proiector laser pentru distanţe ultrascurte: Poate fi amplasat în apropierea suprafeţei de afişare şi proiectează o imagine de până la 130 inci (330 cm)
    Bucuraţi-vă de experienţa marelui ecran: Vizionaţi filme, jocuri şi evenimente sportive preferate, acasă, prin intermediul imaginilor foarte mari
    Conţinut uşor de accesat: Trei intrări HDMI pentru playere de DVD-uri, console de jocuri şi multe altele
    Culori luminoase: Luminozitate pe alb şi pe culoare la acelaşi nivel înalt
    Sursă de lumină laser cu durată lungă de viaţă: Vizionaţi conţinutul preferat în următorii 10 ani

PRO102103101

No customer reviews for the moment.

Related products

(1 other product in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password