Proiector ultra short throw (UST) Epson EH-LS500

13.100,00 RON
cu TVA

Bucurați-vă de un afișaj 4K PRO-UHD de până la 130 de inchi oferit de un proiector laser pentru distanțe ultrascurte, creat să arate la fel de bine ca imaginile pe care le proiectează

Daca doriti o imagine mai mare decat a unui TV si practic primul TV laser 4K și nu sunteți sigur daca sa instalati un proiector, ce ziciti de aceasta alternativa de la Epson? Este cea mai buna alternativa in locul unui televizor clasic dar cu diagonala mult peste cea a unui televizor obisnuit (100" - 130")

Proiectoarele EH-LS500B și EH-LS500W de la Epson adaugă capacitatea de a viziona conținut 4K și un nou design elegant la portofoliul său de proiectoare laser pentru distanțe ultrascurte. Expuse la IFA 2019, vizitatorii le vor putea observa designul discret și modern, disponibil în alb și negru.

Modelele EH-LS500B și EH-LS500W sunt ușor de instalat, sunt poziționate aproape de imagine, neincomodându-l pe utilizator și au prețuri competitive pentru piața de proiectoare laser. Spre deosebire de modelele pentru distanțe standard, acestea pot proiecta imagini mari de până la 130 de inci atunci când sunt amplasate în apropierea peretelui. Fiecare model prezintă linii elegante și clare, care îi permit integrarea în spațiile de locuit și de divertisment.

Cu aceste proiectoare laser 4K PRO-UHD pentru distanțe ultrascurte, este ușor să redați în flux concerte, spectacole, filme și alt tip de conținut, prin introducerea și păstrarea unui dispozitiv (precum un stick de redare în flux Amazon Fire TV și Roku) în portul frontal ascuns. În mod alternativ, utilizatorii pot viziona conținut de pe playere DVD, decodoare TV, console de jocuri, folosind unul dintre cele trei porturi HDMI ale proiectorului. De asemenea, modelul este livrat cu două difuzoare integrate de 10 W și cu o conexiune HDMI ARC pentru asocierea la o configurație audio-video.

Proiectoarele Epson sunt cu până la trei ori mai luminoase decât celelalte proiectoare DLP cu 1 cip, iar gama EH-LS500 oferă şi alte funcții, precum interpolarea cadrelor sau tehnologia Detail Enhancement. Datorită luminozității ridicate de 4.000 de lumeni, aceste proiectoare laser durabile sunt excelente pentru utilizarea zi de zi, atât în lumina diurnă, cât şi în spații cu puțină lumină, și pentru evenimente importante, precum filme sau competiții sportive. Acestea oferă, de asemenea, umbre definite și nuanțe intense de negru, cu un raport de contrast de 2.500.000:1. Setările HDR reglabile oferă o flexibilitate suplimentară.

Epson a creat un proiector pentru distanțe ultrascurte, care este frumos, flexibil, simplu, uşor de instalat şi întreținut. Deoarece este fiabil și accesibil, din punct de vedere al costului, pentru un proiector laser cu aceste niveluri de calitate și de design, ne așteptăm ca un număr din ce în ce mai mare de persoane să facă pasul și să-și înlocuiască televizorul cu acest echipament.”

Prelucrare avansată HDR - procesare completă pe 10 biți a culorilor, acceptând 100% din informațiile sursă HDR pentru a reproduce fidel conținutul HDR pentru o performanță vizuală excepțională.

HDMI 2.0 de 18 Gbps cu suport ARC - Total compatibile cu practic toate formatele, adâncimi și spații de culoare, în același timp, suportând conținut HDR 4K la 60 Hz complet. Aceasta permite o compatibilitate remarcabilă cu cele mai recente conținut HDR 4K și hardware de jocuri de generație viitoare.

Powered by Google - Sistemul de operare Android TV inclus, cu o telecomandă simplă de utilizat - include căutarea vocală cu asistentul Google încorporat. Urmăriți toate canalele dvs. de streaming preferate, inclusiv Netflix, HBO, Showtime, YouTube, Hulu, ESPN și multe altele. Chiar și transmite live TV cu aplicații precum PlayStation Vue și YouTube TV.

3 Produse

Fisa tehnica

Tip
UST - ultra short throw
Sursa de iluminare
LASER - 20.000 Ore
Luminozitate pe alb și pe culoare
3LCD
Interval HDR
4.000 de lumeni
100 – 10.000 nit
Intrari HDMI
3
Rezolutie
4K PRO-UHD, 16:9
3D
Activ
Dimensiuni proiecţie
65 inci - 120 inci
65 inci - 120 inci
Moduri color 2D
Dinamic, Cinema, Cinema strălucitor
Moduri color 3D
Dinamic 3D, Cinema 3D
Mod color
Cinematograf, Dinamic, Joc, Cinema strălucitor
Consum de energie
366 Waţi, 230 Waţi (economic), 0,5 Waţi (în Standby)
Tip încăpere/utilizare
Jocuri 4K, Streaming 4K, Jocuri, Home Cinema, Home Photo, Sporturi, Streaming, Televiziune și receivere TV
Greutate
9,3 kg
Raport proiecţie
16:9
Dimensiuni produs
458‎ x 375 x 228 mm (Lăţime x Lungime x Înălţime)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(3 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password