• Nou

Proiector BenQ W5700

Videoproiector BenQ True 4K UHD W5700, 2200 Ansi, 10.000:1 Contrast, HDR-PRO™ (HDR10/HLG) si optiuni Wireless

Proiectorul BenQ W5700 4K HDR CinePrime cu tehnologia CinematicColor™, amplifica emotia vizualizarii pe un ecran gigant in camera de acasa. Atingand standardul industrial privind spatiul de culoare, DCI-P3 si avand rezolutia 4K, W5700 ofera cele mai inalte niveluri de acuratete a imaginii, pentru a satisface orice cinefil. Adunati-va familia si prietenii in fata imaginilor uimitoare cu rezoluția True 4K HDR, pentru o autentica experienta cinematografica digitala, audio si video.

Solicita oferta

    Rezoluţie True 4K UHD cu 8,3M pixeli

    BenQ CinematicColor™ pentru spaţiul de culoare 100% DCI-P3/spaţiu de culoare Rec.709

    Proiector HDR-PRO™ optimizat pentru HDR (suport HDR10/HLG)

Proiectorul BenQ CinePrime W5700 4K HDR cu tehnologia CinematicColor™ vă sporeşte plăcerea cinematografică cu o experienţă cinematografică reală. Realizat cu o acoperire de 100% a spaţiului cu culori DCI-P3 de înaltă calitate, W5700 oferă culori precise şi emoţii autentice pentru a păstra perfect viziunea regizorală în experienţe cinematice impecabile.

Cele mai înalte standarde ale culorilor din industria cinematografică asigură reproducerea exactă a culorilor cinematice HDR pe dispozitivele 4K UHD, aşa cum intenţionează producătorii de filme. Prin îmbunatăţirea culorilor optime pentru o calitate precisă a imaginii, tehnologia BenQ CinematicColor™ atinge spaţiul de culoare super larg DCI-P3 de 100% din industria cinematografică,care este de 1,26 de ori mai mare decât spaţiul de culoare Rec. 709. Cu DCI-P3, vă puteţi bucura de culori mai bogate, mai pline de viaţă decât oricând pe un televizor Full HD de 1080p.

Tehnologia BenQ DCI-P3 Cinematic Color îmbunătăţeşte maparea şi realizează o transmisie de precizie a culorilor pentru a oferi imagini uluitoare, cu culori perfect realizate în mod automat care reflectă nuanţele naturale atunci când se vizionează filme DCI-P3 4K Blu-ray.

Optimizată pentru proiecţie, tehnologia exclusivă HDR-PRO de la BenQ îmbunătăţeşte experienţa de vizionare HDR 4K. Folosind o mapare îmbunătăţită a tonurilor de culoare, HDR-PRO oferă o gamă mai mare de contrast pentru a scoate în evidenţă orice detaliu din filmele Blu-ray 4K, precum şi conţinut de streaming pentru o plăcere cinematografică de neegalat.

Oferă palete largi de culori şi detalii subtile în filme care utilizează gama de culori 100% DCI-P3, pentru a prezenta cel mai bun conţinut 4K SDR într-un mediu confortabil în camera de vizionare. Oferă cel mai mare contrast dinamic şi o reproducere reală a culorilor, bazat pe tehnologia HDR-PRO şi gamă de culori 100% DCI-P3, ideal pentru Blu-ray HDR 4K şi conţinut de streaming HLG în setările camerei de vizionare.

No customer reviews for the moment.

Related products

(8 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password