Receiver Stereo Marantz NR1200

4.498,99 RON
cu TVA

Receiver stereo slim cu HEOS integrat


Rasfatati-va in perfectiunea sonica de inalta rezolutie cu receiverul stereo slim pe doua canale Marantz NR1200, ce ofera un sunet de inalta fidelitate dintr-un sasiu compact. Cu jumatate din inaltimea unui receiver traditional, NR1200 ofera sunet impecabil pentru filmele, serialele, muzicii Hi-Fi si multe altele. NR1200 suporta cele mai noi conexiuni HDMI cu cele 5 intrari, fiecare cu suport HDCP 2.3, 4K Ultra HD 60Hz video, HLG si multe altele. Redati muzica in flux de pe serviciile muzicale si controlati NR1200 prin control vocal cu Amazon Alexa, Google Assistant si Apple Siri.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Receiver stereo slim pe doua canale cu HEOS integrat

Rasfatati-va in perfectiunea sonica de inalta rezolutie cu receiverul stereo slim pe doua canale Marantz NR1200, ce ofera un sunet de inalta fidelitate dintr-un sasiu compact. Cu jumatate din inaltimea unui receiver traditional, NR1200 ofera sunet impecabil pentru filmele, serialele, muzicii Hi-Fi si multe altele. NR1200 suporta cele mai noi conexiuni HDMI cu cele 5 intrari, fiecare cu suport HDCP 2.3, 4K Ultra HD 60Hz video, HLG si multe altele. Redati muzica in flux de pe serviciile muzicale si controlati NR1200 prin control vocal cu Amazon Alexa, Google Assistant si Apple Siri.

Image result for nr1200

 

Profil slim

Bucurati-va de cele mai muzicale performante dintr-un sasiu compact, subtire. La jumatate din inaltimea unui receiver AV traditional, NR1200 inca livreaza sunetul muzical, sinonim cu Marantz.

Cel mai muzical sunet

Reglat extensiv de maestrii sonori Marantz in fabricile de ultima ora pentru a livra o semnatura sonica rafinata.

Suficienta putere pentru preferintele audio personale

Orice inclinatii audiofile ati avea, Marantz NR1200 intotdeauna livreaza sunetul de care aveti nevoie prin amplificatorul puternic de mare curent cu circuite de putere L/R separate si transformatorul de putere. Cu o putere de 75W per canal (8-ohm, 20Hz-20kHz, 0.08% THD), va puteti bucura de colectia muzicala de inalta rezolutie cu sunetul rafinat Marantz.

Conectivitate HDMI

Include 5 intrari HDMI, fiecare cu suport HDCP 2.3, 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, HLG, High Dynamic Range (HDR10), 21:9 video, 3D si BT.2020 pass-through. In plus, ARC suporta transmiterea sunetului de pe TV cu un singur cablu HDMI, simplificand configurarea. Intrarile HDMI se redenumesc automat cu informatiile furnizate de sursa.

Design Dual DAC cu circuit diferential

Receiverul stereo slim NR1200 dispune de doua DAC-uri separate per canal, imbunatatind radical gama dinamica. Acest design imbunatateste raportul semnal/zgomot, reproducand un sunet mai clar chiar si din surse cu o rezolutie scazuta a semnalului.

Design L/R

Designul circuitului de amplificare al NR1200 dispune de amplificatoare de putere separate, simetrice pentru canalele L si R, cu o distributie centrala a alimentarii. Acest design imbunatateste separatia intre canale, reduce crosstalk-ul si conserva claritatea sound stage-ului muzical pe care o asteptati dintr-un produs Marantz.

Transformator de putere separat pentru puritate sonora

Construit pentru reproducerea muzicala pura Marantz, NR1200 dispune de un transformator de putere cablat independent de circuitele amplificatorului, pre-amplificatorului, modulului wireless si de display-ul frontal, ce reduce interferentele si ofera un sunet pur, curat.

 

Speaker A/B

NR1200 dispune de A/B ce permite o configurare usoara pentru conducerea a doua perechi de boxe in camere separate, sau pentru a conduce o singura pereche de boxe audiofile in bi-wiring.

Conectivitate, Streaming si auditii Mult-Room

Redati cele mai populare servicii muzicale - precum Spotify, Pandora, Tidal si multe altele - prin Bluetooth, AirPlay 2 sau din aplicatia HEOS. Cu tehnologia integrata HEOS, va puteti bucura de muzica preferata in orice camera pentru o experienta audio wireless. Redati aceeasi melodie in fiecare camera sau selectati o melodie diferita in fiecare camera conectata. Cu componentele suplimentare HEOS, precum boxele HEOS, redati muzica in una sau mai multe camere.

AirPlay 2 + Control Vocal Apple Siri

Redati muzica preferata in flux din servicii precum Apple Music si Spotify sau vizionati clipuri de pe servicii precum YouTube si Netflix de pe orice iPhone, iPad, Mac sau Apple TV. Sunetul este perfect sincronizat catre boxe de pe sursele AirPlay 2. Pentru sunet multi-room, redati continut wireless catre multiple dispozitive compatibile AirPlay 2 cu buffering audio imbunatatit pentru a asigura o redare audio consistenta. AirPlay 2 ofera control si grupare a dispozitivelor audio compatibile in aplicatia Apple Music sau Home. Utilizati AirPlay 2 din aplicatie sau prin control vocal cu Siri.

Amazon Alexa

Utilizati vocea pentru a reda in flux muzica preferata catre acest dispozitiv HEOS. Puteti solicita asistentului Alexa sa redea muzica din Pandora, Spotify, Amazon Music si multe altele. Comutati intrarile (Blu-ray, DVD, Media Player), reglati volumul, puneti pauza, puneti pe mute sau redati urmatoarea piesa- toate acestea doar cu vocea. 

Google Assistant

Puteti controla continutul in mediul de ascultare cu Google Home, Google app sau alte dispozitive cu Google Assistant integrat. Porniti muzica in aplicatia HEOS, apoi solicitati-i asistentului sa controleze volumul, sa redea sau sa puna pauza, sa sara peste o melodie si multe altele.

Hi-Res Audio Support

Decodeaza fisiere audio hi-res lossless ALAC, FLAC si WAV pana la 24-bit/192-kHz, precum si DSD 2.8MHz si 5.6MHz pentru a va putea bucura de muzica exact asa cum a intentionat artistul. Ascultati muzica prin portul USB de pe panoul frontal sau din surse de retea.

Intrare Phono integrata

Conectati cu usurinta pickup-ul analogic la receiver si bucurati-va de puritatea fiecarei inregistrari din colectia de viniluri.

Auto Low Latency Mode pentru Xbox One

Auto Low Latency Mode (ALLM) asigura utilizatorilor Xbox One o experienta de gaming mai imersiva si mai precisa cand se conecteaza la TV-uri ce suporta ALLM.

Usor de configurat si de utilizat

NR1200 dispune de un rand orizontal de terminale color-coded cu un set de etichete pentru cabluri incluse pentru a asigura cablarea corecta. Asistentul de configurare inclus ofera indicatii clare, grafice, si ghidul de initiere rapida asigura o configurare optima.

Marantz AVR Remote App

Aplicatia Marantz AVR Remote pentru iOS si Android ofera control total pentru cele mai noi receivere AV Marantz. Utilizati aplicatia pentru a porni sau opri receiverul, pentru a regla volumul, intrarile si setarile, sau pentru a comuta instant la aplicatia HEOS.

 

Functiile simple Smart Select

Patru butoane Smart Select de pe telecomanda furnizata stocheaza configurarile preferate - inclusiv intrari si volum. Cu o apasare de buton, NR1200 se configureaza perfect pentru orice sursa, de la Blu-ray la TV set-top box, la statia preferata de Internet radio.

Conectivitate Smart TV

Controlati cu usurinta NR1200 cu telecomanda televizorului inteligent prin functionalitatea HDMI CEC asociata cu Smart TV-ul. Setati "HDMI Control" pe ON pe receiver, apoi setati "Smart Menu" pe ON pentru a incepe controlarea receiverului cu telecomanda televizorului. Ecranul principal Smart Menu ofera acces rapid la selectiile de sursa si moduri surround, la meniul de configurare AVR si la cele patru optiuni Smart Select.

Modul inteligent ECO

Modul ECO integrat asigura economisiri de energie si un contor ECO pe ecran. Utilizati receiverul in modul power-saving pentru a reduce la maximum puterea de iesire sau adoptati strategii de putere scazuta din setari. 

Fisa tehnica

Consum de energie
180 W / stand-by 0.2 W
Greutate
8.1 kg
Dimensiuni produs
44 x 38 x 10.4 cm
Numar canale amplificate
2
Iesiri preamplificate
2.1
HDMI in/out
5/1
Internet
Da
Bluetooth
Da
Preamplificator Phono
Da
Numar zone
2

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(4 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password