Amplitunner stereo Marantz Melody X

3.998,99 RON
cu TVA

Un adevarat sistem hi-fi cu un design elegant ce include redare de CD-uri, DAB+ si surse moderne de streaming cu HEOS incorporat

In momentul in care vezi noul Melody X realizezi ca este intruchiparea rafinamentului pur. Nu doar ca arata superb, ci este un performer superb.  Elegantul receiver CD suporta un numar aproape nelimitat de platforme de streaming prin intermediul AirPlay, bluetooth si HEOS wi-fi.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Elegantul receiver CD suporta un numar aproape nelimitat de platforme de streaming prin intermediul AirPlay, bluetooth si HEOS wi-fi. Poti conecta boxele la Melody X prin intermediul celor patru canale digitale de inalta performanta ale amplificatorului sis a te bucuri de cel mai musical sunet Marantz. Prin cele doua intrari optice digitale poti conecta chiar si televizorul pentru o experienta elevata de divertisment. Tunerele incorporate – DAB+ si FM impreuna cu TuneIn Internet Radio – se completeaza pachetul de resurse muzicale.

Caracteristici principale

60 W x 2ch (6 ohmi), sau 4x 30W pentru difuzorul A/B cu setare individuală a volumului.

Redă CD, WMA/MP3 (CD-R/RW) și dispune de un tuner FM/AM și DAB

Redă melodii de pe TuneIn, Internet Radio, Spotify, Amazon Prime Music, TIDAL și de pe smartphone prin AirPlay 2, bluetooth

Suportă Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Siri.

Suportă MP3 și redare fara intreruperi (gapless) WAV/FLAC/ALAC, DSD la 192kHz/24bit, DSD 2.8/5.6MHz

Bluetooth încorporat și wi-fi cu suport dual band de 2,4 GHz/5GHz.

Stabilitate îmbunătățită a rețelei chiar și în casele aglomerate de wi-fi.

Melody X detectează automat semnalul de intrare de la televizor și trasmite o experiență audio îmbunătățită

Melody X poate fi programat pentru a funcționa cu telecomanda televizorului și poti regla cu ușurință volumul în sus, în jos, mute și selectarea sursei

Cel mai melodic sunet

Cu cele patru canale digitale de amplificare de inalta eficienta si distosiune redusa Melody X se poate configura usor pentru a duce doua perechi de boxe cu control al volumului independent pentru fiecare pereche, ori pentru configura doua boxe cu putere de iesire dubla, cu posibilitatea de conectare a unei perechi de bixe biamplificate compatibile.

Surse nelimitate de muzica

Melody X nu se limiteaza la CD si radio FM.DAB+. datorita tehnologiei HEOS incorporate te poti bucura de muzica ta digitala favorita prin intermediul celei mai la indemana aplicatii: Spotify, TuneIn Internet Radio, Sound Cloud, Tidal, Napster, Deezer sau muzica stocata in fisiere personale. AirPlay2 si bluetooth-ul iti permit sa redai muzica chiar si de pe smartphone.

Calitate audio mai buna decat a unui soundbar

La unul dintre cele doua intrari audio pot fi conectate fie televizorul, fie receiverul de TV cablu/satelit pentru a te bucura de intregul spectru dynamic al redarii audio digitale lae filmelor sau emisiunilor favorite. Melody X se activeaza automat atunci cand primeste un semnal audio de la televizor si poate fi programat sa raspunda la comenzile date prin intermediul telecomenzii televizorului (volum +/-, mute si selectarea sursei).

Fisa tehnica

Putere
2x 60 W / 4x 30 W
Compatibilitate CD
CD / CD-R/RW / WMA / MP3
Tuner
DAB / DAB+ / DMB-A / FM (RDS) / AM
Streaming
Spotify Connect* / Tidal* / Deezer* / altele* / Amazon Prime Music* / Pandora* / AirPlay 2 / Internet radio

Descarca

Amplituner Marantz Melody X

Amplituner Marantz Melody X_Info_sheet

Descarca (596.79k)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(4 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password