Soundbar Yamaha YSP-2700

Soundbar-ul Yamaha YSP-2700 a fost conceput pentru a reda o calitate exceptionala a sunetului. Compatibil cu MusicCast, ofera un nou stil de muzica. Yamaha YSP-2700 aduce un sunet clar, cu o prezenta superioara in livingul dvs.

Solicita oferta

Sunet 3D cu dispersie pe 7.1.2 canale realizate utilizând tehnologia unică de proiecție Digital Sound Projector Yamaha, care vă permite să vă bucurați de filme și muzică cu un sunet surprinzător 3D surround. Funcția MusicCast vă permite să vă bucurați de o varietate de conținut audio în întreaga locuință, utilizând o aplicație exclusivă. Putere totala (W): 128W total power: 88W array speakers + 40W woofers Proprietati subwoofer: Incorporat: 2 x 11 cm Caracteristici specifice: Surround Technology: Digital Sound Projector CINEMA DSP Movie CINEMA DSP Music CINEMA DSP Entertainment: 5 (Movie, Music, Sports, Game, TV programmes) 4K Pass-through 3D Pass-through ARC CEC

Prin adăugarea YSP-2700 vă puteți bucura cu ușurință de acest serviciu sau de servicii de streaming online.



MusicCAST

MusicCAST este o nouă revoluție în industria audio, utilizați toate produsele MusicCAST împreună sau separat. Controlați-l dintr-o singură aplicație intuitiva, rapida și ușor de utilizat. Utilizați un SoundBar, o boxa wirless, un receiver AV sau orice echipament Hi-Fi.

 


Stream prin Bluetooth® sau AirPlay®

Puteți auzi toate sursele de muzică de pe telefonul smartphone prin Bluetooth wireless sau o conexiune AirPlay. Puteți reda muzică din aplicații, radio online sau servicii de găzduire de tip YouTube ™ video.

 

 


Sunet HI-FI pentru televizorul dumneavoastra cu suport 4K Ultra HD, 4K60p, HDCP2.2

YSP-2700 este prevazut cu intrare optica pentru a facilita o conexiune usoara cu televizorul dumneavoastra, amplificatorul digital, cele 6 difuzoare si subwoofer-ul dedicat

vor obtine un sunet desavarsit pentru filmele si emisiunile preferate. 

Deasemenea se poate conecta prin HDMI (ARC) HDCP2.2cu suport UHD 4K

 

Subwoofer wirless pentru o pozitionare flexibila

Fara nevoia de a mai realiza conexiunea prin cablu, pozitionarea se face foarte usor pentru obtinerea celui mai bun loc. Subwooferul ofera o putere mare cu un sunet adanc si precis.

 

Realism uluitor prin cele 16 difuzoare incorporate

 

PArtea frontala a soundbar-ului este echipata cu un array de 16 difuzoare de 2.8cm care creaza o unda sonora impresionanta. Prin procesare de semnal digitala si calibrare automata se reproduce prin intermediul reflexiilor un surround imersiv 7.1.


Specificatii tehnice pentru Soundbar Yamaha YSP-2700

Link producator: https://europe.yamaha.com/en/products/audio_visual/sound_bar/ysp-2700/index.html#product-tabs

BOX106104101
3 Produse

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(4 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password