Sound bar Polk Audio React Bar

1.648,99 RON
cu TVA

Polk React Bar este mare, cu detalii fine cu virtual surround si cu aplicatia Alexa incorporata. Dezvoltata de catre disignerii legendarului producator de boxe, acest sound bar se poate conecta la aproape orice televizor si functiona cu aproape orice telecomanda.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Avand aplicatia Alexa incorporata, volumul si regimurile de sunet pot fi ajustate prin control vocal, iar boxa va face ca televizorul sa sune incredibil.

Nivelul vocal al boxei se ajusteaza cu ajutorul tehnologiei Polk Voice Adjust, pentru claritatea si intelegerea facila a dialogului.

Configurarea facila prin intermediul aplicatiei Alexa duce la obtinerea unui sunet de calitate in doar cateva minute. Cablul HDMI este inclus.

Eliberati adevaratul sunet surround adaugand wireless rear speakers Polk SR2 (vandute separat). Impinge basul dincolo de limite conectand wireless Polk React Sub (vandut separat).

Grupeaza mai multe dipozitive care folosesc aplicatia alexa pentru o experienta muzicala completa. Se poate reda aceeasi muzica pe toate dispozitivele sa diferite melodii pe fiecare dispozitiv in parte. Controleaza-le pe toate vocal.

Fisa tehnica

Dimensiuni produs
1067 x 56 x 121 mm
HDMI in/out
1x HDMI (ARC) output
Conectivitate
optical input for TV audio, Bluetooth, 1x USB-A (for firmware updates)

Descarca

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(4 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password