Subwoofer Lyngdorf BW-2

6.100,00 RON
cu TVA

BW-2 activ este proiectat ca un subwoofer cu latime de banda mare cu scopul de a reproduce muzica si coloanele sonore cu dinamica si precizie deplina. Designul minimalist - „forma urmeaza functia” asigura ca toate resursele sunt concentrate pe cea mai buna reproducere posibila a sunetului.

 

Gama de frecventa a BW-2 ajunge până la 800 Hz in modul „bypass”, spre deosebire de subwooferele traditionale, care sunt de obicei limitate la 120 Hz. Cu alte cuvinte, acesta este un difuzor care urmareste semnalul cu o precizie extrema. Prin urmare, poate reda de fapt muzica si nu doar zgomotul si exploziile low-end ale unui film de actiune.

Culoare
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Usor de integrat


BW-2 este proiectat cu accent pe discretie. Disponibil in negru lucios sau alb mat – permitand integrarea perfecta in orice interior contemporan. Poate fi pozitionat in picioare sau in lateral pentru a se incadra in spatiul disponibil. Acest lucru il face, de asemenea, potrivirea perfecta pentru orice sistem stereo sau home cinema.

Putere rafinata de clasă D

Amplificatorul intern este propriul nostru design de clasa D, bazat pe cei peste 15 ani de experienta in proiectarea amplificatoarelor audiofile de clasa D. Cu o iesire de 400 de wati poate furniza o putere mare pentru a controla difuzorul chiar si la niveluri extreme.

Mai mult decât un subwoofer


BW-2 are doua moduri de intrare. Daca il setati la „Line in”, poate fi folosit cu amplificatoare si procesoare conventionale si are o gama de frecventa de la 25 la 200 Hz. Ca si in cazul subwooferelor obisnuite, aveti control asupra nivelului, intervalului de frecventa si ajustarii fazei. Daca aveti un amplificator Lyngdorf Audio, puteti ocoli filtrele interne. Acum, intervalul de frecventa ajunge pana la 800 Hz si puteti utiliza BW-2 ca un woofer limita pentru a ridica performanta sistemului la un nou nivel.Fisa tehnica

Culoare
High-gloss black or matte white
Tip
activ
Greutate
14.4 kg
Dimensiuni produs
44 x 32.5 x 17.2 cm
Raspuns in frecventa
25 to 200 Hz (using line in input), 25 to 800 Hz (using bypass input)
Sensibilitate
91dB (2.83V/1 m)
Conectivitate
RCA / analog mono input
Tip incinta
inchisa
Crossover
X-over frequency (60 to 200 Hz)
SPL maxim
106 dB RMS THX method: 40-80 Hz

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(7 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password