Subwoofer Lyngdorf BW-3

4.649,99 RON
cu TVA

Subwoofer Lyngdorf BW-3 este proiectat ca un subwoofer cu latime de banda mare cu scopul de a reproduce dinamica si precizia optime. Acest lucru se reflecta in intervalul de frecventa al driverului care ajunge pana la 800 Hz in modul bypass, spre deosebire de subwooferele traditionale, care sunt de obicei limitate la 120 Hz.

Culoare
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Design puternic și compact

Amplificatorul intern este designul Lyngdorf Audio de clasă D, bazat pe mai mult de 15 ani de experiență în proiectarea amplificatoarelor de clasă D audiofile. Cu o putere de 400 de wați, poate oferi o putere mare pentru a controla difuzorul puternic de 8 inchi – chiar și la niveluri înalte. BW-3 este echipat cu un difuzor cu rază lungă montat într-o carcasă extrem de compactă. Pentru ca difuzorul să lucreze într-o incinta atât de compacta, cu doar 7 l de volum interior, a fost proiectată o unitate personalizată. Woofer-ul de 8 inchi are un „motor” masiv, care are un răspuns extrem de rapid și o eficiență ridicată.

Flexibilitate la instalare

Woofer-ul se potrivește în toate tipurile de configurații, deoarece modulul amplificator deține controalele tradiționale ale semnalului, precum și un comutator de bypass pentru o conexiune ușoară și directă la ieșirile amplificatorului Lyngdorf Audio sau la alte produse audio, care oferă control deplin al conexiunii sub-out.

BW-3 este livrat fără picioare montate, deoarece designul compact al cabinetului permite mai multe moduri de a integra difuzorul cu decorul casei. Cu dimensiunile incintei reduse la minimum, BW-3 poate fi poziționat în picioare sau pe o parte pentru a se potrivi în spațiul disponibil. Această construcție îl face potrivirea perfectă pentru orice configurație, ca subwoofer pentru alte difuzoare într-un sistem stereo sau home cinema.

Fisa tehnica

Culoare
High-gloss black, matte black or matte white
Tip
activ
Greutate
8.9 kg
Dimensiuni produs
31.5 x 23 x 17.2 cm
Raspuns in frecventa
27 to 200 Hz (using line in input), 27 to 800 Hz (using bypass input)
Conectivitate
RCA / analog mono input
Tip incinta
Closed cabinet type, full MDF construction, volume: 7.25 liters
Alta caracteristica
Bypass switch, phase control (0 to -180°), level control, x-over frequency (60 to 200Hz)
Difuzor
8” long throw driver, Ø 38mm / 1 1/2 in voice coil, cone material: aluminum
Amplificator
400 W RMS, Class-D type
SPL maxim
99dB RMS THX method: 40-80 Hz

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(7 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password