Subwoofer activ SVS SB-4000

12.749,00 RON
cu TVA

Firma americana SVS, specializata in subwoofere. Subwooferele SVS sunt singure ca standard de referință pentru bas. Toate subwooferele SVS produc fără efort frecvențele cele mai joase la cele mai înalte niveluri de ieșire, păstrând exact precizia și viteza în tranzitie și se combina perfect cu toate boxele. Muzică, filme și emisiuni TV devin mai convingătoare și fiecare experiență audio capătă o energie și un sentiment suplimentar cu un subwoofer SVS care reda banda inferioara de frecvente.

Culoare

Aceste subwoofere sunt concepute si construite cu un unic scop, cel de a oferi o performanta extrema, un raspuns in frecventa dus dincolo de limite si o putere incredibila, basul fiind perfect controlat si articulat. Seria 16 Ultra reprezinta incununarea unui efort continuu dus de catre firma SVS pentru a putea oferi excelenta si performanta incredibila la preturi pamantesti.

Putere, detaliu, viteza si muzicalitate la superlativ !
SB 4000 este noul etalon in piata subwooferelor cu incinta inchisa si vine sa inlocuiasca poate cel mai laudat model de subwoofer, SB13-ultra.
Gratie constructiei de tip inchis, dimensiunile raman rezonabile, in contrast cu forta si impactul enorm pe care il are. Este foarte potrivit pentru muzica datorita vitezei si muzicalitatii si excelent pentru filme - livreaza subbas profund la puteri incredibile, detaliat, articulat si rapid.



Subwooferul este dotat cu intrari de nivel mic balansate si nebalansate ( pentru iesiri dedicate LFE sau Pre-Out ) si este echipat cu un EQ complex bazat pe un DSP integrat in amplificare. Puteti controla extrem de precis curbe de egalizare si diversi parametri acustici: faza, polaritate, compensatie camera...etc prin displayul de pe panoul frontal sau aplicatia disponibila Android si IOS.
Noi va recomandam sa folositi doua subwoofere identice, mai ales in situatia in care le folositi pentru muzica.




Firma americana SVS are un motto ambitios: "echipamentele audio de inalta clasa nu trebuie sa fie ridicol de scumpe !"
Specialisti in subwoofere, americanii de la SVS si-au propus sa schimbe radical situatia din piata, producand subwoofere cu bas incredibil, puternic, adanc si coerent, la preturi accesibile.
Subwooferele SVS nu sunt jucarii, chiar si cele mai mici* modele au un raspuns in bas incredibil cu un nivel de distorsiuni foarte mic.
*termenul de mic este relativ. Spre deosebire de concurenti, SVS are un singur model cu difuzor de bas de 25 cm, toate celelalte modele au difuzor de 30 cm sau 34 cm sau 41 cm.

Tip incinta:     inchis
Difuzoare:     13.5" / 34 cm
Putere RMS:     1200 watts RMS (4000 watts peak)
Raspuns in frecventa:     19-310Hz ±3 dB
Conectica :     Low level
Dimensiuni:     46.5 cm (H) x 45.3cm (W) x 53cm (D)
Greutate:     46.4 kg

3 Produse

Fisa tehnica

Culoare
Black Ash
Greutate
46.4 kg
Dimensiuni produs
46.5x45.3x 53 cm
Raspuns in frecventa
19-310Hz ±3 dB
Putere
1200 watts RMS (4000 watts peak)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(7 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password