Subwoofer activ SVS SB16-ULTRA

Firma americana SVS, specializata in subwoofere, a lansat noul model, varf de gama, PB-16 Ultra ( si modelul complementar, cu incinta inchisa, SB-16 Ultra ).

Aceste subwoofere sunt concepute si construite cu un unic scop, cel de a oferi o performanta extrema, un raspuns in frecventa dus dincolo de limite si o putere incredibila, basul fiind perfect controlat si articulat. Seria 16 Ultra reprezinta incununarea unui efort continuu dus de catre firma SVS pentru a putea oferi excelenta si performanta incredibila la preturi pamantesti.

Solicita oferta

Incredibilul difuzor de 16” cu o bobina de 8”

Noul amplificator de 1500 W RMS ( 5000 W peak ) , realizat cu componente discrete ( MOSFET )

Aplicatie de control pentru smartphone - controleaza subwooferul si DSPul

Subwooferele din seria 16 Ultra au o aplicatie pentru smartphone ( Apple® and Android® ). Aceasta permite control total asupra setarilor subwooferului ( setari, DSP si preseturi ). Este cel mai comod mod de a seta subwooferul direct din locul de auditie.

Noul amplificator folosit de PB-16 Ultra ( Sledge STA-1500D ) livreaza o putere continua de 1500 W, peste 5000 W peak power, pentru a misc uriasul difuzor de 16". 16 Ultra este probabil cel mai puternic subwoofer de inalta fidelitate existen pe piata. Amplificatorul este realizat cu componente discrete ( MOSFET ).

SVS a montat in aceste subwoofere cel mai mare difuzor realizat de ei, dar acest lucru nu ar fi fost suficient fara o incinta si un amplificator pe masura. Pentru a putea avea control absolut pe acest difuzor, a fost nevoie de o bobina de 8" ( cea mai mare bobina folosite in subwoofere destinate uzului casnic ). Nivelul de distorsiuni este pastrat la un nivel minim, in timp ce SPLul este impresionant , iar frecventa coboara sub 16 Hz.

Tip incinta:     bas reflex
Difuzoare:     16” Ultra-series driver
Powder-coated cast aluminum basket
Four high-grade ferrite magnets
8” diameter, high-power edge wound voice coil
Putere RMS:     1,500 watts RMS continuous (5,000+ watts peak dynamic)
Raspuns in frecventa:     15-280 Hz +/- 3 dB (standard mode) / 13-280 Hz +/- 3 dB (extended mode) / 14-360 Hz +/- 3 dB (sealed mode)
Dimensiuni:     63.5 cm H X 55.1 cm W X 78.5cm D
Greutate:     79.1 kg

BOX101103101

Descarca

No customer reviews for the moment.

Related products

(10 other products in the same category)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password