Boxa incastrabila Focal IWSUB Utopia

12.998,99 RON
cu TVA

Subwoofer pasiv cu spate inchis, incastrabil

Bas senzational

Fabricat in atelierele Focal din Franta, 1000 IWSUB Utopia are o arhitectura unica si poate fi instalat atat orizontal cat si vertical. Acest subwoofer incorporeaza cea mai buna tehnologie Focal a seriei reprezentative Utopia. Cele trei subwoofere ale sale de 6,5” (16,5 cm)cu conuri W ofera o gestionare a puterii de neegalat: redarea basului este senzationala, atat in sisteme stereo cat si in sisteme home cinema.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Impingand limitele constant, inginerii au conceput acest subwoofer astfel incat sa se imperecheze perfect cu boxa de referinta 1000 IWLCR Utopia, dar si cu alte subwoofere 1000 IWSUB Utopia. Fiecare produs se conecteaza cu celelalte prin intermediul cablurilor profesionale Speakon cu care sunt prevazute: singura limita in privinta optiunilor de asamblare o reprezinta imaginatia.

Oferind posibilitatea de a allege impedanta pentru fiecare difuzor in functie de numarul de elemente conectate, subwooferul 1000 IWSUB Utopia permite o instalatie audio de neegalat fara sa aduci modificari camerei gratie grilelor magnetice care pot fi vopsite.

Placerea discreta a excelentei unui sunet puternic…

Performanta acustica optimizata

Conul W

Conul sendvis W optimizeaza curba raspunsului in frecventa exceland la cei trei parametric de baza: greutate redusa, rigiditate si amortizare. Atunci cand asculti, acesta creaza o transparenta totala a sunetului si o rata de distorsiune foarte scazuta rezultand o finete extraordinara a sunetului redat.

Asamblare personalizata

Putand fi pozitionat atat verical cat si orizontal, 1000 IWSUB Utopia a fost conceput pentru a putea fi asociat perfect cu boxa incastrabila cu trei cai 1000 IWLCR Utopia. Acesta sporeste performanta sistemului home cinema. Optiunea de reglare a impedantei difuzoarelor infunctie de numarul de elemente din care este alcatuit sistemul, permite ca performanta sistemului sa fie reglata pentru a te bucura de o instalatie de exceptie, personalizata.

Fisa tehnica

Greutate
9,6 kg
Dimensiuni produs
593 x 305 x 101 mm
Sensibilitate
83 dB (8 ohmi)
Impedanta
10 Ώ (selection 8 Ώ)
Amplificator recomandat
100 - 750W (8 Ώ)

Descarca

Boxe Focal seria 1000

Boxe incastrabile Focal seria 1000_Manual

Descarca (9.86M)

Sub Focal 1000 IWSUB Utopia

Subwoofer Focal 1000 IWSUB Utopia_Specification

Descarca (859.16k)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password