TELEVIZOR Panasonic OLED TX-65JZ2000E

16.198,99 RON
cu TVA

TX-65JZ2000E: televizor inteligent HDR 4K, OLED, 65 de inchi

Imagine si sunet optimizate, pentru o experienta home cinema totala

Televizoarele noastre reprezentative seria JZ2000 asigura divertisment complet la domiciliu. Filmele, programele de televiziune premium, transmisiile sportive si jocurile prind viata pe ecranul OLED 4K particularizat. Simti ca iei parte la actiune, gratie sistemului integrat de difuzoare reglate de Technics.

*Pentru cele mai bune rezultate, televizorul dumneavoastra va trebui sa fie calibrat de un calibrator certificat ISF pentru a va bucura de cea mai precisa reproducere a culorilor, in functie luminozitatea si culoarea peretilor din locatia dumneavoastra.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Vezi totul. Simți totul.

Chiar aici. Chiar acum. Obișnuitul devine cinematografic. Este mai mult decât simpla vizionare a unui serial. Este vorba despre încântare. Creat de cineaști profesioniști, doar televizorul nostru OLED 4K îți oferă imagini uimitoare, care te lasă efectiv fără cuvinte. Cu sunet surround 3D care stârnește toate simțurile, este ca și cum te-ai afla în mijlocul scenei din film. Toate tehnologiile noastre sunt concepute să miște și să inspire, transformând cotidianul în cinematografic.

Vezi totul. Simți totul.

Performanță de imagine cinematografică uimitoare

Panou Master tip OLED HDR, ediția profesională și procesor HCX Pro AI – nu toate televizoarele OLED 4K sunt create în mod egal. Panoul nostru OLED 4K profesional este realizat în Japonia, pentru contrast și strălucire excepționale. În paralel, procesorul nostru HCX Pro AI analizează instantaneu imaginea și rafinează precizia culorilor, contrastul și claritatea, pentru performanță de vârf în clasa respectivă.

Performanță de imagine cinematografică uimitoare

Sunet imersiv – te simți ca și cum ai fi acolo

360° Soundscape Pro – sistemul nostru audio integrat 360゚Soundscape Pro unic te transpune de pe canapea în mijlocul acțiunii. Difuzoarele integrate, orientate în sus, iar acum și în lateral, reglate de Technics, utilizează Dolby Atmos® pentru a te plasa în mijlocul acțiunii filmului.

Sunet imersiv – te simți ca și cum ai fi acolo

Calea inteligentă către imagini și sunet extraordinare

Inteligență artificială automată – utilizând inteligența artificială, modelul JZ2000 analizează semnalul primit, reglând instantaneu setarea de imagine și de sunet. Inteligența artificială automată cunoaște setările pentru sport, muzică în direct, scene de film și multe altele, astfel că le aplică în mod corespunzător. Așadar, relaxează-te și bucură-te de spectacol.

Calea inteligentă către imagini și sunet extraordinare

Strălucire și culori optime – în toate condițiile

Format multi-HDR – deoarece acceptă toate formatele HDR (High Dynamic Range - Interval dinamic ridicat), televizoarele noastre premium asigură cea mai bună performanță posibilă, indiferent de sursa imaginii. Strălucirea și culorile sunt optimizate scenă cu scenă, indiferent dacă sursa este Dolby Vision, HLG, HDR10 sau noul format adaptiv HDR10+.

Strălucire și culori optime – în toate condițiile

Imagine perfectă în toate condițiile de iluminare

Imagine perfectă în orice tip de iluminare

Dolby Vision® IQ optimizează inteligent televizorul, pentru o imagine perfectă în camera ta în fiecare moment. Indiferent dacă în camera de zi este întuneric complet sau dacă aceasta este iluminată puternic, Dolby Vision IQ reglează dinamic imaginea în funcție de schimbarea condițiilor de iluminare din cameră și oferă cea mai bună experiență de vizionare.

Imagine perfectă în orice tip de iluminare

Experiență home cinema la nivelul viziunii regizorului, în orice condiții de iluminare

Mod Cineast cu detectare inteligentă – mai multe mărci de produse electronice și regizori importanți au creat modul Cineast. Un singur buton setează paleta de culori a filmului, contrastul, raportul de aspect și frecvența de cadre, la nivelul viziunii regizorului. Imaginea se reglează automat, chiar dacă nivelurile de iluminare se modifică.

Experiență home cinema la nivelul viziunii regizorului, în orice condiții de iluminare

Jocuri cu viteză, rezoluție și mișcări uimitoare

Mod Joc extrem – în modul Joc extrem, televizoarele noastre OLED 4K sunt gata de acțiune. Procesorul nostru HCX Pro AI aproape înjumătățește întârzierea de intrare*. Iar HDMI 2.1 acceptă frecvențe ridicate ale cadrelor (HFR) și o rată de reîmprospătare variabilă (VRR) pentru noi niveluri de realism cerute de cele mai recente dispozitive pentru jocuri.

*În comparație cu modelele OLED din 2020

Jocuri cu viteză, rezoluție și mișcări uimitoare

Fisa tehnica

Diagonala
164 cm (65 in)
Tip
OLED 4K/Master HDR OLED, ediția profesională/Tehnologie de amplificare a luminanței
Intrari HDMI
4 (lateral: 1, jos: 3)
Rezolutie
4K Ultra HD/3.840 x 2.160
Consum de energie
139 kWh/1000h
Greutate
cu ambalaj - 36 kg
Dimensiuni produs
pachet 1,806 x 978 x 229 mm
USB
3 (2 în lateral; 1 jos; 1 port USB 3.0, 2 porturi USB 2.0)
TV Imagine
Inteligență artificială automată/Dinamic/Normal/Cinema/Cinema veritabil/MOD CINEAST/Particularizat/Fotografii profesionale/Profesional1 (isfccc)/Profesional2 (isfccc)/Sport/Joc/DolbyVision (Culori vii/IQ/Întunecat)/Mod calibrat pentru Netflix
Caracteristici multicanal surround
360° Soundscape Pro
Procesor imagine
Procesor HCX Pro AI
Format HDR
HDR10+ adaptiv/HDR10/HLG/DolbyVision IQ/HLG Photo (Fotografii în format HLG)
Consum de energie in stand-by
0.5 W

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(2 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password