Sau Cum Sa Obtii un Echilibru Perfect intre Placerea Senzoriala si Bugetul Investit intr-o Solutie Home Cinema

 

O camera transformata inHome Theater” inseamna atat o investitie, cat si o placere personala.

Investitia se masoara exact, pentru ca avem un buget clar.

Dar cum sa masori placerea? Acea traire intima, nu doar orgoliul satisfacut de reactiile prietenilor la vederea unor echipamente scumpe.

De unde stii ca esti multumit, ca se aude si se vede „bine”? Pana la urma, care este senzatia pe care o cauti cand este gata proiectul tau „Home Cinema”? Ai un prieten la care ai vizionat un film pe un ecran sau TV, cu diagonala mare, si ti-a placut? Sau te raportezi la experienta pe care o ai la mall? Ori poate ai citit despre performante tehnice, din domeniu, si urmaresti exclusiv atingerea unor parametri – frecvente, decibeli, s.a.?

Noi Credem ca Succesul unui Proiect Home Cinema Inseamna o Combinatie de Trairi si Senzatii Personale, adica Factori Subiectivi, cu Elemente Exacte si Obiective, Ce Se Pot Masura si Seta la Niveluri Precise.

 

Iata cum putem ajuta!

 

1.       Auditarea incintei / spatiului

Pentru camera aleasa, vom masura parametri esentiali audio (grafic pentru fiecare tip frecventa) si video si vom stabili care este cea mai buna configuratie tehnica posibila. Odata stabilite conditiile in care se poate realiza Home Theater-ul, vei afla cat dureaza realizarea si care sunt pașii de urmat. Discutiile pe care le vom purta in aceasta faza te vor ajuta sa afli, si mai exact, ce doresti sa obtii.

2.       Definirea configuratiilor si a bugetului

Vom vedea care dintre dorințele tale pot fi puse in practica, in ce mod si cu ce costuri. Iti propunem echipamentele potrivite si iti prezentam argumentele. Stii deja ca echipamente audio – video poti cumpara online sau offline din multe magazine. Dar cum alegi un anume televizor sau amplificator? Cate ore de documentare, de citit brosuri si specificatii, review-uri, clasamente si comparatii ar fi fost necesare? Vei fi scutit de acest efort.

3.       Cablarea spatiului

Un pas important este pregatirea prealabila a proiectului. Odata stabilite echipamentele, vei sti unde vine fiecare si ce cabluri trebuie pozate. In functie de amenajarea casei, vom stabili ce este aparent si ce este ingropat. Vei avea astfel raspuns la intrebarea: cat de mare va fi deranjul casei?

4.       Instalarea, setarea si calibrarea noului setup

Acestea sunt serviciile care fac colaborarea cu noi unica.Instalarea sau montajul sunt ceea ce reprezinta marea provocare pentru cei care isi doresc un home cinema, noi rezolvam cu brio aceasta provocare. Setarea este, practic, punerea in functiune a noului home cinema in care realizam ca totul functioneaza in parametrii dati de producatorii echipamentelor folosite. Calibrarea este aducerea acestor parametri de functionare a echipamentelor la potentialul lor maxim personalizat in functie de spatiul in care au fost instalate.

Calibrarea Video

Vom face astfel încât vizionarea unui film sa fie o experiența imersivă, in care totul este axat pe satisfactia ta vizuală. Serviciul de calibrare video este un serviciu exclusiv al firmei noastre, care extrage maximum din performanta unui proiector sau televizor. Odata ce-am ales impreuna un display, vom reproduce exact ce si-au propus regizorul si producătorul acelui material.

 

Calibrarea Audio

Partea audio este una dintre cele mai mari provocări. Nivelul necesar de cunoștințe de fizica si de matematica fac o stiinta din partea audio, a unui sistem Home Cinema. Ajutandu-ne de un echipament si de un software exclusiv, putem face ca un sistem audio, relativ normal din toate punctele de vedere, sa atingă performante nebănuite chiar si de catre producător. Nivelul de claritate, detalii si micro detalii sonore, te vor uimi intr-un mod pe care cu greu ti-l poți imagina. Bașii nu vor fi bubuitori, alungiți si deranjanți, ci vor fi fermi, integrați si vor condimenta scena acustica, fără a deranja. Echipamentul pentru redare a sunetelor joase (subwoofer-ele), pot face chiar mai mult decât sa auzi acest sunet, pot face sa îl simți, completând astfel experiența audio.

In ceea ce privește sunetul 3D adică, in termeni tehnici, sunetul Atmos sau DTS-X, experiența este una fără comparații, sunetul învăluindu-te complet, senzația fiind ca ești exact in mijlocul acțiunii, iar ceea ce vezi se întâmpla chiar in jurul tău.

Tratamentul acustic este un must-have absolut, care nu trebuie sa lipseasca dintr-un sistem multi-canal modern.

Masurarea parametrilor acustici ai camerei inainte de instalare si masurarea lor dupa finalizarea instalarii si calibrarii, ne ajuta in compararea celor trei sau patru grafice scotand in evidenta performanta masurilor implementate.


 

5.       Alegerea mobilierului adecvat

Scaune? Nu! iți oferim o varianta cu fotolii sau canapele pe care când te vei așeza te vei simți învăluit in puf si starea de relaxare  fizica va completa experiența audio - video.

 

6.       Integrare si Management

Nu in ultimul rând, poti opta pentru Sistemul Inteligent care integrează toate echipamentele video, audio si chiar de iluminat sau ventilație, astfel încât sa eviți lupta cu două, trei sau mai multe telecomenzi. Controlezi tot sistemul dintr-o singura telecomanda care realizeaza toate funcțiile uzuale ale echipamentelor.

Programare Showroom

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password