Cinema la Tine Acasa - Solutii Home Theater | Consultanta Audio - Video

Binevoitorii si intamplarea au facut ca doi pasionati de imagine si sunet duse spre redarea aproape de perfectiune si gandul care se infiripase inca din 2014 sa se intalneasca si sa realizeze impreuna acest proiect de Consultanta Audio - Video, numit "Cinema La Tine Acasa".

Incepand cu simpla vizionare TV sau instalarea unei Solutii Complete de Home-Theater, poti alege "Cinema La Tine Acasa" pentru:

- preturi bune la echipamente audio-video;

- cablare si instalari de echipamente;

- setari si calibrari complete ale acestora.

După cum sugerează numele, suntem specializați în toate tipurile de instalare de Home Theater.

Acum, iti poti transforma camera de zi într-un Home Theater visat, cu sunet uimitor și imagine de calitate.

Oferim o gama larga de televizoare și sisteme de home theater.

Brandurile potrivite pentru vizionarea dei filme la la un alt nivel, cu o calitate superioară a imaginii și a sunetului. Adaptam orice modelel de Home Theater și Centru Media, la spatiul pe care il ai acasa. Indiferent dacă construiesti o casă nouă, remodelezi o cameră existenta sau completezi un subsol neterminat. Dacă doresti să modernizezi camera familiei, sa-i adaugi un sunet surround și ultimul model de televizor sau sa creezi un adevarat palat al filmelor, cu ecran de proiectie si proiector, noi te ajutam să castigi aceasta experiența.

Crearea unui home theater, chiar pana la unul de lux, este astăzi limitată doar de imaginația ta. Tehnologia avansată face ca acum sa poți avea un nivel superior audio și video în camera ta dedicata divertismentului de acasă care depășește cu mult impactul și realismul chiar și al celui mai bun cinematograf comercial. Alte tehnologii remarcabile includ caracteristici precum acustica specială, izolare fonică, tratament acustic, drapaj și automatizare a luminii, audio multicanal, telecomandă universală, covor personalizat și canapele sau fotolii pe care poti sta mult mai bine decat la orice teatru.

Bucurați-vă de o experienta media cu video și audio de cea mai înaltă calitate oriunde v-ati aflați pe un loc din camera. Putem transforma camera familiei și ascunde componentele electronice în dulapuri și pereți. Proiectoarele pot fi si ele ascunse in tavane sau pachete personalizate, difuzoarele pot fi montate complet in pereți și tavane, iar ecranele de proiecție retractabile dispar doar în cateva secunde in cavitățile ascunse in tavan sau alte corpuri de mobilier.

Deoarece toate spațiile și nevoile unui viitor home theater sunt diferite, designul fiecaruia ar trebui să fie și el. Cinema La Tine Acasa se angajează să ajute fiecare client în parte să obțină instalarea sistemului home theater, personalizat doar pentru el. Ne vom așeza și vă vom vorbi despre opțiuni precum dimensiunea și tipul ecranului, fotoliile home theater, instalarea difuzoarelor și multe altele, înainte de a face recomandări cu privire la produse, aspectul home theater, etc. Cinema La Tine Acasa, noi suntem aici pentru a lucra cu tine și bugetul tau pentru a formula instalarea ideală pentru home theater-ul tau unic mult visat.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password