Despre noi

 Binevoitorii si intamplarea au facut ca doi pasionati de imagine si sunet duse spre redarea aproape de perfectiune si gandul care se infiripase inca din 2014 sa se intalneasca si sa realizeze acest proiect numit Cinema La Tine Acasa. Ne dorim ca incepand de la simpla experianta de vizionare a unui TV in camera de zi pana la instalarea unei solutii complete de home-theater noi, Cinema La Tine Acasa, sa ne constituim in solutia ta pentru echipamente audio-video, instalari, setari si calibrari a acestora. După cum sugerează și numele nostru, suntem specializați în toate tipurile de instalare de home theater.

  Transformă-ți camera de zi într-un home theater sofisticat cu un sunet uimitor și o calitate a imaginii de neinchipuit.

  Putem oferi o gama larga de televizoare și sisteme de home theater de la aproape orice brand și va putem duce experiența vizionarii unui film la înălțimi noi, cu o calitatea superioară a imaginii și a sunetului. Modelele noastre inovatoare de home theater și centrele media se pot adapta oricarui spațiu, indiferent dacă construiți o casă nouă, remodelați o cameră nefolosita pana acum sau completați un subsol neterminat. Dacă doriți să vă modernizați camera familiei cu sunet surround și ultimul model de televizor sau să vă creați propriul palat al filmelor cu ecran de proiectie si proiector, vă putem ajuta să vă bucurați de o experiența autentică.

  Crearea unui home theater, chiar pana la unul de lux, este astăzi limitată doar de imaginația ta. Tehnologia avansată face ca acum sa poți avea un nivel superior audio și video în camera ta dedicata divertismentului de acasă care depășește cu mult impactul și realismul chiar și al celui mai bun cinematograf comercial. Alte tehnologii remarcabile includ caracteristici precum acustica specială, izolare fonică, tratament fonic, drapaj și automatizare a luminii, audio multicanal, telecomandă universală, covor personalizat și canapele sau fotolii pe care poti sta mult mai bine decat la orice teatru.

  Bucurați-vă de o experienta media cu video și audio de cea mai înaltă calitate oriunde v-ati aflați pe un loc din camera. Putem transforma camera familiei și ascunde componentele electronice în dulapuri și pereți. Proiectoarele pot fi si ele ascunse in tavane sau pachete personalizate, difuzoarele pot fi montate complet in pereți și tavane, iar ecranele de proiecție retractabile dispar doar în cateva secunde in cavitățile ascunse in tavan sau alte corpuri de mobilier.

  Deoarece toate spațiile și nevoile unui viitor home theater sunt diferite, designul fiecaruia ar trebui să fie și el. Cinema La Tine Acasa se angajează să ajute fiecare client în parte să obțină instalarea sistemului home theater, personalizat doar pentru el. Ne vom așeza și vă vom vorbi despre opțiuni precum dimensiunea și tipul ecranului, fotoliile home theater, instalarea difuzoarelor și multe altele, înainte de a face recomandări cu privire la produse, aspectul home theater, etc. Cinema La Tine Acasa, noi suntem aici pentru a lucra cu tine și bugetul tau pentru a formula instalarea ideală pentru home theater-ul tau mult visat.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password