Dali modul de extensie BluOS NMP-2i

2.498,99 RON
cu TVA

BluOS NPM-2i

Modulul de extensie NPM-2i BluOS al preamplificatorului Dali Sound Hub permite redarea de fisiere musicale de pe toate platformele de streaming pe boxele echipate cu BluOS, pe tot cuprinsul casei, folosind aplicatia BluOS.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Configurare simpla

Configurarea BluOS nu poate fi mai simpla. Conecteaza echipamentele BluOS fie wireless prin intermediul retelei locale, fie prin intermediul unui cablu.

Redare facila

Cu o plaja larga de servicii de streaming si radio prin internet, BluOS aduce lumea muzicii in casa ta.

Colectii muzicale

Poti reda colectiile musicale stocate in PC, banca de date atasata la retea, smartphone sau tableta prin intermediul retelei wi-fi sau prin bluetooth.

Disponibilitate pentru mai multe camere

Se poate reda cate o melodie diferita in fiecare incapere a casei sau toate echipamentele echipate cu BluOS pot fi grupate sa redea aceeasi melodie in toate incaperile intr-o sincronizare perfecta.

Adauga solutia de streaming de inalta rezolutie la Sund Hubul Dali

Conecteaza Sound Hubul Dali

Dupa conectarea Sound Hubului Dali via wi-fi sau cablu poti accesa muzica favorita printr-un serviciu de streaming cu o rezolutie de pana la 24 bit/192 kHz. Modulul NPM-2i adauga de asemenea suport AirPlay 2, Spotify Connect si Tidal Connect la Sound Hubul Dali.

Acceseaza muzica favorita de pe orice player echipat cu BluOS

Cu aplicatia BluOS ai control total asupra colectiei personale de muzica. Melodiile sunt redate instant la simpla atingere cu degetul si poti crea sau edita listele de redare din mers. De asemenea, listele pot fi salvate in aplicatie si ascultate ulterior. Prin intermediul aplicatiei poti ajusta volumul in fiecare incapere si poti controla calitatea streamingului pentru a fi sigur ca te bucuri de cea mai buna experienta audio posibila.

Certificare MQA

Ecositemul wireless Dali are certificarea MQA Ltd. Cu modulul de extensi optional BluOS NPM-2i. Tehnologia premiata MQA capteaza 100% din inregistrarea originala intr-un fisier sufficient de mic pentru a fi redat. Muzica redata fara pierderi, prin protocol de transfer complet digital de BluOS prin intermediul ecosistemului Dali Equi, recreaza cele mai mici detalii astfel incat sa te poti bucura de cea mai fidela reproducere Sonora posibila.

Fisa tehnica

Serie
Equi
Sistem de operare
BluOS
Sistem de operare suportat
iOS, Android, Windows Vista, 7, 8, 10, macOS X 10-11
Format suportat
MP3, AAC, WMA, WMA-L, OGG, FLAC, ALAC, WAV, AIFF, MQA 32

Descarca

Modul de extensie Dali NPM-2i

Modul de extensie Dali NPM-2i_Manual

Descarca (13.73M)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(5 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password