Design Acustic

Scris de: Paul Radulescu In: Prezentare La: favorite Aprecieri: 105

Design Acustic

Design Acustic

Lucrăm cu arhitecți, ingineri, directori de instalații și proprietari de clădiri pentru a atinge scopuri acustice și pentru a oferi un design holistic în timp util, care să vizeze modelarea încăperilor, alegerea finisajelor, izolarea fonică și controlul zgomotului și vibrațiilor din sistemele mecanice.

Diagnosticarea potențialelor probleme de proiectare acustică


Consultanții noștri in acustica sunt deseori implicați în faze de proiectare conceptuală și preconstrucție, pentru analize și soluții acustice. Diagnosticăm problemele potențiale de proiectare acustică și colaborăm cu echipa de proiectare pentru a le rezolva, înainte ca aceste probleme să fie construite în structuri noi. Ca și consultanți de proiectare acustică, revizuim planurile de proiectare arhitecturală, aplicăm ordonanțele de zgomot, efectuăm evaluări ale șantierului și folosim tehnologia de modelare acustică pentru a vă proiecta soluțiile ideale. Firma noastră este, de asemenea, specializată în proiectarea sistemelor audiov-video pentru a oferi o reproducere a sunetului de calitate pentru spații multifunctionale, de prezentare si conferinta si de educare. Atunci când proiectele cer atât expertiza in acustică precum și expertiză in audio-video, designul si designerii nostrii lucrează în colaborare pentru a proiecta o soluție unificată.

Proiectare acustică pentru instalațiile existente

Consultanții noștri de design acustic oferă, de asemenea, servicii pentru clădiri existente, încăperi și alte proiecte retrofit cu provocări acustice. Vă ajutăm să creați spații arhitecturale care să acționeze în mod acustic la interior și în exterior, așa cum doriți.

Servicii de proiectare acustică:

  • Planificarea și consultarea înainte de construcție,
  • Proiectare pentru spatii reconfigurate,
  • Design pentru structurile existente, încăperi și facilități cu probleme acustice,
  • Analiza acustica a locatiei,
  • Masuratori si izolare la zgomot,
  • Conformarea cu Reglementarile si Ordonantelor în vigoare.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password