BOXE AUDIOVECTOR R11 ARRETE

1.198.998,99 RON
cu TVA

Se poate spune ca acest model reprezinta un vis devenit realitate.

Culoare
Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Astfel, Ole Klifoth, care este partener si sef al diviziei de proiectare spune despre crearea boxei finale a Audiovector, R 11 Arreté: „A fost un vis devenit realitate, de a concentra mai mult de 35 de ani de experienta si de a construi R 11 Arreté fara limitari la materiale si costuri. Ghidul proiectului R 11 Arreté a fost: Perfectiune absoluta. Compromis zero ”. Practic, au fost rescrise regulile designului de boxe.

Audiovector R 11 Arreté este foarte speciala si neconventionala in modul in care foloseste mai multe drivere de bas in configuratia in linie a sursei. Practic, pentru a construi un difuzor cu estetica Audiovector si pentru a exploata avantajele formei de „ picatură ”a acestor incinte, a trebuit sa rescriem regulile designului difuzoarelor.

Forma de picatura a boxelor Audiovector este aproape de forma perfecta acustica pe care o puteti obtine in lumea reala. Aceasta forma elimina problemele obisnuite de intarziere create de amortizarea interna si permite un nivel extrem de scazut de colorare a sunetului, ajutat si de cabinetul foarte rigid si inert.

Fisa tehnica

Raspuns in frecventa
-6DB 20-50 kHz
Sensibilitate
91,5 dB
Impedanta
6 Ω
Dimensiuni (HxWxD) cm
157x30x52
Putere
Suficienta

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password