Subwoofer Descend DN12

4.998,99 RON
cu TVA

Structura 3XR™

Mai mult bas din aceeasi incinta

Structura unica 3XR a DN12 furnizeaza de trei ori mai multa suprafata de producere a basului decat cea a unui subwoofer traditional de 12 inci. Aceasta suprafata suplimentara pune in miscare mai mult aer rezultand in note joase puternice. Si pentru ca 3XR nu foloseste porturi, asigura un sunet perfect clar fara distoriuni sonore specifice portului. 

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Arhitectura 3XR™

Pentru tot la fel de mult bas ca un subwoofer bas-reflex de 15”

Structura unica 3XR a DN12 furnizeaza de trei ori mai multa suprafata de producere a basului decat cea a unui subwoofer traditional de 15 inci. Aceasta suprafata suplimentara permite DN12 sa redea sunete la fel de puternice si joase similar unui subwoofer cu bas-reflex de 18” cu acealeasi dimensiuni. Si  aceasta deoarece 3XR nu foloseste porturi, asigura un sunet perfect clar fara distoriuni sonore specifice portului. 

Radiator pasiv pentru un bas mai puternic, cu sunete mai joase si mai curate

Impact real

Performanta la nivel de referinta

Amplificat de Clasa H digitala si cu un DSP de 56 biti performant care include trei moduri EQ personalizate, DN12 reda un bas cu impact exceptional de pana la 25 Hz.

 

Amplificare digitala personalizata Class H – performanta clara pana la 25 Hz

Amplificatorul digital performant Clasa H cu un maxim de 1.500 W al DN12 ofera alimentare continua pentru a mentine basul sub 25 Hz. Cu monitorizare in timp real al caii de alimentare, DN12 ofera considerabil mai multa putere in timpul momentelor scurte, temporare de varf precum bataile in toba mare sau o salva de artilerie dintr-un film.

 

DSP pe 56 biti performant pentru mai multa logevitate fara distorsiuni

DSP-ul pe 56 biti (digital signal processor – procesorul digital de semnal) creste si imbunatateste raspunsul basului al DN12. DSP-ul monitorizeaza indeaproape si controleaza sistemul wooferului pentru a preveni distorsiunile si avarierea wooferului la volume ultraridicate cu un minim de artifacte audibile.

Regimuri EQ preinstalate

Cu trei regimuri EQ de performanta incorporate, DN12 poate fi poate fi optimizat pentru camera ta sau preferintele tale de ascultare si poate fi ajustat pentru se potrivi cu ceea ce asculti.Flat  

 

Flat Mode

Aceasta este setarea de baza la despachetarea produsului. Flat Mode asigura cea mai echilibrata performanta asa cum a fost stabilita de expertii nostril in acustica, si asigura o armonie perfecta intre partea inferioara si spectrul maxim de iesire.

Loud Mode

Este opusul Deep Mode. Loud Mode sacrifica putin din emisia de joase in timp confera mai multa putere pentru celelalte frecvente. Loud Mode este excellent pentru un home theater accentuand exploziile si alte efecte special audio.

Deep Mode

Deep Mode confera redarea de sunete joase suplimentare dar sacrifica din maximul SPL (sound pressure level). Deep Mode este excelent pentru muzica, unde campul de recvente este essential, astfel incat instrumente precum orga cu tuburi sau contrabasul sunt reproduse complet si echilibrat.

Team Player

 

Intelligent Phase Control™ pentru integrarea impecabila a sistemului

Intelligent Phase Control™ asigura o ajustare de faza ce poate fi personalizata 360 de grade, intotdeauna centrata pe setarile filtrului de joase. Aceasta confera posibilitatea de acordare a subwooferului cu un decalaj de grup minimal intre boxe si o contopire fara cusur dintre boxe si subwoofer.

Intelligent Phase Control este diponibila pentru subwooferele Descent DN12 si DN15.

Subwoofere multiple

Pentru un bas mai fin in incapere

In timp ce un subwoofer poate adauga bas si un realism imbunatatit oricarui system, totusi poate nu ofera un raspuns in frecventa consistent in toata incaperea.

Atunci cand doua sau mai multe subwoofere sunt folosite intr-o incapere, undele sonore se propaga uniform niveland raspunsul in frecventa. Rezultatul este un bas mai fin in tot spatiul camerei eleminand zonele moarte sau cu sunete bubuitoare.

Un subwoofer, pentru cresterea performantei basului.

Doua subwoofere, pentru impact fin al basului.

Patru subwoofere, pentru un bas fin rasunator.

 

Custom Integration Ready – pentru control complet

Cu intrare de 12 V si transmisie IR, ai posibilitatea sa asociezi subwooferul cu cea mai mare parte a sitemelor de control si poti plasa subwooferul oriunde in camera acesta fiind perfect functional.

Fisa tehnica

Dimensiuni produs
475.5 x 458.2 x 484.8mm
Raspuns in frecventa
25 Hz → 150 Hz
Alte caracteristici
Ajustare de faza -135 la 180 grade (in pasi de 45 de grade)
RMS: 500 W
Intrari analogice
Single RCA
Varf de putere acceptat
1500 W
Amplificator
Class H

Descarca

DT Descend DN12/DN15

DT Descend DN12/DN15 Ownwer's Manual

Descarca (740.85k)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password