Cronica "Indiana Jones and the Dial of Destiny" dpdv Alex Damian

Scris de: Alex Damian In: Film La: favorite Aprecieri: 283

Azi Alex Damian ne vorbeste despre "Indiana Jones and the Dial of Destiny".

Am fost la vizionarea de presă pentru Indiana Jones and the Dial of Destiny și mă gândeam în timp ce mă uitam la film, ce naiba de review să fac pentru el. Adică n-ai ce să review, te duci pur și simplu să-l vezi! E mandatory! E Indiana Jones!


Daaa, știu, sunt multe sequel-uri de la filme celebre care au dat un mare chix. Uite, de exemplu ultimele filme de la Jurassic Park nu m-au dat pe spate, deși primul Jurassic a făcut istorie. Ca să nu mai zic de ultimul film cu Matrix care a distrus orice speranță de viață. ????


Din fericire, Indiana Jones e safe. Are același feeling ca filmele originale, doar că acum se vede la o calitate excepțională. Acțiunea e în același stil și chiar dacă e tras de păr în anumite situații, Harrison Ford e de 1000 de ori mai cool călare pe cal la metrou decât Vin Diesel dând cu spatele pe treptele din Piața Spaniei din Fast X.


Castingul e genial și mi s-a pus câte-un nod în gât când mai apăreau actori din filmele vechi, căci mă număr printre cei care au crescut cu Indiana Jones. Iar Ford e genial în toate variantele (atât tinerel cât și bătrânel).


Concluzia? Rar mă duc să revăd un film, dar mâine vreau să mai bag o fisă cu Indiana Jones, căci e deja în cinema-uri. Două ore și jumătate de copilărie în care uiți de toate problemele și când ieși din sală sigur fredonezi în minte ”ta ta ra taaa, ta ta raaa...”


P.S. Dacă prind 80 de ani ca Harrison Ford, vreau să fiu și eu la fel de grumpy ca el! Life Goals! :)))

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password