PANASONIC 2023

Scris de: Bogdan Stefanescu In: News La: favorite Aprecieri: 436

Panasonic dezvaluie o gama completa de televizoare pentru anul 2023

"Divertismentul la domiciliu evolueaza, iar cea mai recenta gama de produse demonstreaza de ce Panasonic este in  continuare prima alegere a consumatorilor si profesionistilor din intreaga lume. Dupa ce ne-am valorificat anii de expertiza tehnica si know-how-ul in materie de design, suntem incantati sa prezentam o gama de televizoare concepute pentru a se integra perfect in orice casa, transformand in acelasi timp fiecare film, joc, emisiune TV sau eveniment sportiv intr-un adevarat spectacol, cu sunet captivant si o calitate a imaginii de neegalat", a declarat Paul Darch, director Panasonic Consumer Europe.

Dupa ce ne-a starnit interesul pentru gama sa de televizoare din 2023 la CES in ianuarie la Las Vegas prin dezvaluirea noilor televizoare OLED MZ2000, Panasonic a dezvaluit ieri la Berlin si detalii despre noua sa gama de televizoare. Sunt multe despre care sa fii entuziasmat chiar daca MZ2000 se dovedeste a depasi un buget obisnuit.

Noile modelele OLED sunt: MZ2000, MZ1500, MZ980, MZ800.
Noile modelele LED sunt: MX950, MX940, MX800, MX710, MX700.

Principalul atu al Panasonic este procesorul HCX Pro AI care asigura o calitate a imaginii HDR OLED de o acuratete uimitoare.

OLED

MX2000

  • Este prima gama de televizoare Panasonic care utilizeaza noua tehnologie Micro Lens Array, aceeași tehnologie folosita in gama LG G3 OLED, pentru a oferi mult mai multa luminozitate decat au fost capabile televizoarele OLED pana acum. Panasonic sustine ca de fapt cu 150% mai multa luminozitate decat am vazut la modelele sale OLED anterioare. Retineti, totusi, ca tehnologia MLA se aplica doar modelelor de 55 si 65 de inchi, nu si de 77 de inchi.
  • Modelele MZ2000 de 55 si 65 de inchi au o configuratie multistrat custom de gestionare a caldurii pentru a imbunatati si mai mult luminozitatea, abordand totodata si potentialul OLEDurilor de a suferi de burn-in.
  • Imaginile sunt conduse de cel mai recent procesor Panasonic HCX Pro AI.
  • Imaginile sunt reglate de renumitul colorist de la Hollywood Stefan Sonnenfeld.
  • Sistemul de sunet incorporeaza o configuratie de difuzoare multicanal compatibila cu Dolby Atmos, cu difuzoare care redau sunetul la modul real pe trei directii.
  • O serie de functii pentru jocuri pentru a merge cu cele doua porturi HDMI compatibile cu 4K/120Hz, inclusiv suport AMD Freesync Premium, compatibilitate NVIDIA G-Sync, mapare a tonurilor orientata catre sursa (care pare sa fie similară cu sistemul HGiG suportat de Samsung si LG), noi moduri de sunet jocuri RPG si FPS si un mod de joc calibrabil numit True Game Mode.

Panasonic OLED MZ2000

MZ1500 disponibil la diagonale de 55 si 65  de inch care nu va avea, ca pana acum, tehnologia freatelui mai mare MZ2000 - deci fara MLA. Panoul va fi unul ‘EX’ OLED care va oferi mai multa luminozitate decat unul normal al modelului anterior.

MZ980 va avea diagonale de 42, 48, 55 si 65 de inch. Panasonic il descria ca oferind o imagine superba dar nu va avea nici macar panelul al lui MZ1500 dar tot la un nivel superior de reproducere al imaginii. Ca si in cazul modelelor anterioare, MZ980 accepta o gama larga de formate HDR, inclusiv Dolby Vision IQ, si HDR10+ Adaptive.

Modelele cele mai accesibile, ultime doua din seria OLED, sunt MZ800 si MZ700 cu variantele de diagonala 42, 48, 55 si 65 inch. Acestea dispun de panelurile de baza OLED cu istoric excelent de a obtine o imagine cu rezultate remarcabile.

LED

Flagship-ul din categoria LCD este MX950 care combina tehnologia Mini LED cu culori Quantum Dot pentru a produce „o calitate a imaginii cu luminozitate superioară si efect de halo minim”. De fapt, Panasonic spune ca MX950-urile sunt cele mai luminoase televizoare LCD de pana acum. Disponibil cu diagonale de 55, 65 si 75 de inchi, gama MX950 primește, de asemenea, renumitul procesor Panasonic HCX Pro AI, precum si suport pentru jocuri 4K/120Hz impreună cu toate celelalte functii noi de joc. Setup-ul audio-ul lui MX950 contine suport Dolby Atmos, folosind un sistem Dynamic Theatre Surround care include un subwoofer incorporat.

Panasonic miniLED 2023

MX940 este televizorul Panasonic Full Array 4K LED, care ofera o combinatie extrem de competitiva de performante si caracteristici complete. Este disponibil la dimensiuni de 43 și 50 de inch.

Modelul MX800 disponibil in diagonale de 43, 50, 55, 65 si 75 inch, iar in unele tari, de 85 de inch. Deosebit si surprinzator este ca modelele MX800 au sistemul de operare Fire TV incorporat de la Amazon completat cu acces la Alexa si control vocal.

Combinand functiile inteligente personalizate ale Google TV cu o calitate exceptionala a imaginii 4K, televizoarele Panasonic MX700 si MX710 LED Ultra HD (disponibile la dimensiuni de 43, 50, 55 și 65 de inci) fac ca streamingul continutului de calitate superioara de la televizor, filme, sport si jocuri sa fie mai simplu ca niciodata.

Panasonic OLED

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password