Serviciu de streaming Disney+ in Romania din 14 iunie

Scris de: Bogdan Stefanescu In: Streaming La: favorite Aprecieri: 395

Serviciu de streaming Disney+ in Romania din 14 iunie!!



Disney+ va fi disponibil pe o gama larga de dispozitive mobile si conectate, inclusiv console de jocuri, gadgeturi media streaming si televizoare inteligente 4K HDR.

Streamingul, contra cost, este un serviciu de difuzare online care permite abonatilor sau sa vizioneze o paleta larga de filme, seriale, desene animate si documentare fare a fi intrerupte publicitate.

Disney+ Romania

Cine este Disney+?

Este serviciul de streaming al "The Walt Disney Company" care este una dintre cele mai mari companii de productie cinematografica din lume. A fost fondata in 1923 de Walt Disney si fratele sau Roy. Initial un mic studio de animatie acum este una dintre cele mai mari companii de productie de la Hollywood care, printre altele, detine si 9 parcuri de distractie Disney si cateva retele de televiziune cum ar fi ABC. "The Walt Disney Company" detine peste 200 de alte companii si valoreaza circa 100 de miliarde de USD cu active totale de aproximativ 203 miliarde de USD.

Ca sa realizam cam care va fi oferta Disney+ trebuie sa stim ca "The Walt Disney Company" incorporeaza urmatoarele companii: Walt Disney Pictures, Walt Disney Animation Studios, Marvel Studios, Lucasfilm, 20th Century Studios, 20th Century Animation și Searchlight Pictures. In 2006, Disney a achizitionat si studiourile Pixar, pentru suma de 7,4 miliarde USD.

Mai putin de o luna pana cand Disney+ se lanseaza oficial in Romania. Oferta celor de la Disney din data de 10 mai este de 12 luni la pret de 8 luni si anume 239,9 lei, oferta care trebuie activata pana la data de 26 iunie. Daca nu o faci vei plati anual un total de 359,88. Nu este rea deloc oferta lor de 19.91 lei pe luna daca o comparam cu cea de la Netflix care, cea mai mica, este de 39 de lei iar cea mai scumpa este de 59 lei pe luna. Culmea este ca si daca nu accesezi oferta de lansate tot este mai ieftin decat cel mai ieftin abonament de la Netflix si este in valoare de 29.99 lei pe luna.



Ce primim de banii astia?

Pai primim asa:

  • toate productiile studiourilor Disney,
  • toate productiile studiourilor 20th Century Studios,
  • toate productiile studiourilor Searchlight Pictures,
  • toate productiile studiourilor Pixar,
  • toate productiile studiourilor MARVEL,
  • mult din ce inseamna National Geographic.

Platforma va permite vizionarea pe patru ecrane simultan si descarcari nelimitate pe zece dispozitive, anumite titluri vor fi disponibile in format IMAX Enhanced. In plus, vor avea posibilitatea de a crea pana la sapte profiluri diferite, iar parintii vor putea crea profiluri pentru copii, care au o interfata usor de navigat si permit accesarea de continut adecvat varstei.

Pe langa titlurile alese si semnalizate clar in format IMAX Enhanced regasim si aici titluri disponibile in HDR, Dolby Atmos si Dolby Vision care sunt disponibile in functie de echipamentele folosite si capabilitatile tehnice ale acestora..

Se pare a fi foarte mult continut dar ramane de vazut daca vor adauga saptamanal precum Netfix noi titluri sau vor fi disponibile toate imediat?

Din ce am auzit ??

  1. Abonatii vor avea acces si la "Star" care ofera continut "grown up" de la ABC, FX si 20th Century Fox, plus titluri originale.
  2. Va exista o categorie de cautare numita HDR pentru cei care pun calitatea video pe primul plan.

Dupa cum se vede toti jucatorii importanti se muta cu arme si bagaje in on-line. Cred ca tot ceea ce inseamna continut video si audio pe suport fix in urmatoarea perioada va intra intr-un oarecare declin. Timpul va confirma daca am sau nu dreptate, voi ce spuneti?

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password