Inca un serviciu de streaming

Scris de: Bogdan Stefanescu In: Streaming La: favorite Aprecieri: 729

Fondata de Jeffrey Katzenberg(fost șef al Dreamworks Animation) si Meg Whitman (este si bord-urile Procter & Gamble, Dropbox si fostul CEO al HP), Quibi reunește ce are mai bun Hollywood-ul si Silicon Valley.

Quibi, prezentat oficial la targul CES din Las Vegas, este prima platforma de divertisment care se incadreaza perfect oricarui moment al zilei. Se declara a fi intr-o misiune de a distra, informa si inspira cu continut proaspat din topul oamenilor cei mai talentati ai zilelor noastre.

Aglomeratie mare pe piata serviciilor de streaming care pare a fi dominata inca de Netflix, mai ales prin lipsa unor jucatori important ..... asta pana de curand. Quibi, noua companie, isi propune sa redefineasca felul in care se interactioneaza cu acestfel de platforme. Un prim exemplu ar fi aici o reclama din timpul Super Bowl-ului care a lasat publicul american pe buze cu o mare intrebare: "Ce este acest Quibi?" Acelasi tip de reclama a fost prezentata si in timpul premiilor Oscar si aceeasi intrebare a generat. Scurtele reclame de 30 de secunde cu intamplari destul de bizare isi propun sa reliefeze ca personajele au timp sa priveasca un episod Quibi integral chiar si sub amenintare, datorita faptului ca sunt foarte scurte.

La nivel declarativ Quibi nu isi propune o lupta cu Netflix sau Disney+ ci mai curand cu Instagram, YouTube sau TikTok, iar doar pentru asta au reusit sa stranga finantari de aproape doua miliarde de dolari. Cu ce vin ei nou? Cu durata continutului, niciun episod nu va dura mai mult de 10 minute. Totodata vor sa se diferentieze de acestia promovand un continut calitativ in defavoarea cantitatii.

Ei sustin ca au semnat deja cu regizori de prestigiu de la Hollywood, printre care se regasesc Steven Spielberg, Sam Raimi și Guillermo del Toro, cu modele importante precum Chrissy Teigen și Tyra Banks dar si actori de renume precum Bill Murray, Idris Elba,Tom Cruise, Kevin Hart, Liam Hemsworth, 50 Cent, Dwayne Johnson, Jennifer Lopez, Jim Parsons, Ryan Reynolds și Reese Witherspoon. Isi mai propun deasemenea parteneriate importante cu renumite canale de stiri ca NBC, BBC și Telemundo.

La data lansarii vor exista deja un minim de 50 de seriale in block star:

  1.  Steven Spielberg vine cu seria horror "After Dark" ce poate fi vizionata numai dupa lasarea intunericului,
  2.  Sophie Turner va fi actrita principala din "Survivor",
  3.  regretatul LeBron Games producea "I Promise",
  4.  iar Guillermo del Toro face "Aftermath", un film cu creaturi supranaturale.

Cat priveste filmele cateva titluri ar fi:

  1.  “Most Dangerous Game” cu  Liam Hemsworth and Christoph Waltz,
  2.  “When the Streetlights Go On” cu Chosen Jacobs, Sophie Thatcher, Sam Strike, David Lewis, Mark Duplass, Cameron Bancroft, Tony Hale, Beh Ahlers, Kristine Froseth, si Queen Latifah,
  3.  “Flipped” cu Will Forte, Kaitlin Olson, Arturo Catstro, Eva Longoria and Andy Garcia.


Isi propun sa aiba in primul an 175 de productii originale si 8.500 de episoade!!

Platforma a anuntat si o data exacta cand va iesi pe piata in USA si anume 6 aprilie 2020. Va avea un plan tarifar de 4.99$ (cu reclame) iar cel fara reclame va fi de 7.99$

Voi ce spuneti de aglomeratia asta pe piata serviciilor de streaming care se preconizeaza pentru perioaba urmatoare?

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password