Serviciu de streaming HBO Max

Scris de: Bogdan Stefanescu In: Streaming La: favorite Aprecieri: 534

HBO Max

HBO Max

Aseara am constatat ca nu mai functiona HBO Go pe televizorul din dormitor. Aplicatia era dar nu mai eram logat in ea. M-am logat pe cont pe PC, am reconectat televizorul ca dispozitiv extern cu codul furnizat de HBO Go, a functionat totul perfect. Cum vreau sa stiu "de ce" cam in tot ce tine de audio si video am inceput sa caut care ar fi cauza din care am fost dat afara. In 5 minuta am aflat ca HBO Max intra pe piata din Romania incepand cu 8 Martie 2022 lucru confirmat si de ei in mod oficial. Am dedus ca probabil asta este motivul pentru care a aparut mica problema.

Tot din anuntul oficial se intelege ca abonatii din acest moment vor avea reducere de 33% atat timp cat pastreaza abonamentul iar oferta este valabila pana la 31 martie 2022 pe HBOMax.com cat si prin partenerii selectati. Pretul unui abonament este de 4.99 e/luna care cu reducerea de 33% ajunge la 3.3 euro/luna.

Sunt curios ce se intampla cu HBO Go odata ce intra pe piata HBO Max???

Formatele suportate de HBO Max odata ce au intrat pe piata ar trebui sa fie cel putin cel putin similare cu cele deja oferite de platformele existente si, credem noi, ar trebui sa fie minim urmatoarele:

  • Dolby Atmos,
  • Dolby Vision,
  • HDR10.

Curiozitatea mea cea mai mare este raportata la bitrate-ul oferit mai ales ca in vara intra pe piata si Disney+ si care, umbla vorba, ar oferi cea mai buna calitate audio si video.

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password