Boxa de centru Focal Chora Center

2.498,99 RON
cu TVA

In inima dialogului

Boxa centrala

Confectionata in atelierele Focal din Franta, boxa Chora Center este echipata cu un tweeter din aliaj aluminiu/magneziu si doua difuzoare medii/bas cu con Slatefiber. Gratie acestor tehnologii exclusive Focal, boxa Chora Center reproduce dialogurile, vocile si alte efecte “de suprafata” din filme cu o claritate si un nivel al detaliului de exceptie. O soapta, un cantec inganat, un strigat de bucurie sau furie ori un tril de pasare… nu vei pierde niciun detaliu, si totul iti va starni emotia.

Aceasta boxa vine in completarea perfecta a unui sistem home cinema, in mod special in combinatie cu boxa Chora 826-D Dolby Atmos®, dar si cu oricare dintre boxele seriei Chora.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Tehnologiile Focal

Tweeterul TNF

Acest tweeter ce incorporeaza tehnologia proprie Focal, confectional dintr-un aliaj aluminiu/magneziu, ofera multe beneficii, in special spatializarea sunetului. Cu acest tweeter nu vei duce lipsa de armonie si acuratete sonora.

Conul de “ardezie”

Tehnologia Slatefiber, gasita, de asemenea, in exclusivitate la Focal, implica fibre netesute de carbon reciclat aplicate ca un sendvis intre straturi de polimer termoplastic. Din dorinta lor pentru perfectiune, inginerii de la Focal au ales fibrele netesute de carbon, toate orientate in aceeasi directie pentru a obtine o rigiditate mai mare si o amortizare mai buna.

Fabricat in atelierele Focal din Franta, folosind folosind unelte industriale ultramoderne, efectul de “ardezie” al conului confera o amortizare si rigiditate mai bune si, totodata, o greutate redusa – cele trei caracteristici esentiale pentru difuzor de boxa bun.

Accesorii

Baza

Chora Center vine cu o baza cu plan inclinat la un unghi calculat cu atentie cee ace rezulta intr-o imagine sonora perfecta.

Stativ

Chora Center poate fi amplasata sub televizor (ecran) sau pe un stativ (se vinde separat) cu inaltimea de aproximativ 45 cm.

Grile

Grile magnetice.

Fisa tehnica

Greutate
8,9 kg
Dimensiuni produs
21 x 53 x 25 cm
Sensibilitate
91 dB
Impedanta
8 ohmi
Crossover
2,100 Hz
Punct de frecventa joasa
51 Hz

Descarca

Boxa centru Focal Chora Center

Boxa de centru Focal Chora Center_Specification_sheet

Descarca (199.7k)

Boxa centru Focal Chora Center

Boxa de centru Focal Chora Center_Manual

Descarca (2.73M)

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password