Boxa M&K Sound MP150II Dreapta

8.748,99 RON
cu TVA

Ca aproape niciun alt producător de boxe dedicate home cinema, Miller & Kreisel este conectat la "viata" studiourilor profesionale de înregistrare. Productiile de film de la Hollywood, precum și albumele de muzica de renume sunt foarte des mixate pe sisteme de sunet de la M&K.

Pentru situatiile in care montarea pe standuri sau amplasarea pe corpuri de mobilier nu este o opțiune, M&K Sound oferă MP150, o boxaq de perete care este varful celei mai noi tehnologii S150 THX Ultra2.

Noua boxa MP150 are acum tweeter folosit si la boxele monitoar profesionale M&K, precum si la legendara boxa S150. Cu tweeterul „profesional” la bord, MP150 ofera componente, difuzoare si tehnologii identice pentru a oferi aceeasi calitate a sunetului fara compromis auzita in studiourile de inregistrare si in locatiile in care se face post-productie din intreaga lume.

Boxa pe doua cai, de montat pe perete, de inalta performanta, folosind trei tweetre de matase acoperite cu polimer de 1″, tweetere racite, cu spatii in spate special pentru amortizare si doua difuzoare de medii cu con de polipropilena 5,25″. Cu un crossover bazat tot pe cel al monitoarele profesionale MK Sounds, MP-150 ofera o dispersie extraordinara si uniforma a sunetului intr-o zona larga de ascultare, cu o calitate superioara a "imaginii" sonore si a sunetului in sine. Bazat pe monitoarele profesionale MKs si proiectat pentru sisteme de muzica si teatru in camere de dimensiuni mici pană la mari, MP-150 oferă transparenya, acuratete si dinamica de neegalat in timp ce reda fara efort voci, efecte percutante si instrumente muzicale cu sonoritate ca in realitate si toate acestea cu un timblu sonor adaptat boxelor S-150mkII și S-150T.

3 Produse

Fisa tehnica

Culoare
Negru sau Alb
Greutate
7,9 Kg
Dimensiuni produs
303 x 266 x 142 mm
Raspuns in frecventa
77 Hz–20KHz +/- 3dB
Sensibilitate
90 dB, 2.83V1m
Impedanta
4 ohm
Amplificator recomandat
25-400W
Serie
150

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(16 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password