Cronica "FAST & FURIOUS 9" dpdv MNeu

Scris de: Mugur Neuman In: Film La: favorite Aprecieri: 850

Azi dpdv MNeu ne vorbeste despre FAST & FURIOUS 9.

FAST & FURIOUS 9

Seria a obosit. In pana de idei, scenaristii îi inventeaza un frate mai mic lui Vin Diesel. Frate care aflam ca l-a pierit pe batranul familiei. Cum? Batranul incerca sa smenuiasca o cursa de masini si il roaga pe mezin sa faca o golanie la motor. Smecheria nu iese, masina face bum, batranul se ridica la ceruri. Incepe dihonia intre frati. Vin Diesel il goneste pe ala mic de acasa invinovatindu-l de moartea taticului trişor. Dupa ani de zile, ala mic se intoarce. Acum e avut, cornut, e un fel de agent secret si impreuna cu un pițiponc vrea sa puna mana pe o chestie care poate distruge omenirea. Previzibil, ca sa poata pune mana pe chestia aia (un fel de bila taiata inutil in doua ca stia tot targul manevra), mezinul trebuie sa-i bea sangele lui Vin Diesel. Din aceasta faza scenariul incepe sa jigneasca publicul. Cei doi frati cad de la zeci de metri fara sa-si rupa un deget, zboara in spatiul cosmic cu masina, trec prin foc, prin spangi, prin glonți, prin fum, numai sa treaca timpul. Intr-adevar, schema le iese, timpul trece, filmul se termina. Si ei, si noi spunem bogdaproste.


Deocamdata este cea mai proasta productie a anului, dar suntem optimisti. Marvel se pregateste sa traga din nou o salva cu super-eroi.

FAST & FURIOUS 9

FAST & FURIOUS 9

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password