Cronica "HALSTON" dpdv MNeu

Scris de: Mugur Neuman In: Film La: favorite Aprecieri: 431

Azi dpdv MNeu ne vorbeste despre HALSTON.

HALSTON

Este considerat un icon in fashion design. Talentul artistului a fost intrecut doar de demonii din interiorul sau. Halston este cel care a reinventat moda pentru femei in SUA. La scurt timp de la deschiderea primului magazin, Halston a concurat direct cu Balenciaga, Calvin Klein, Oscar de la Renta. A devenit unul dintre preferatii celebrului Studio 54, clubul exclusivist care gazduia petrecerile vedetelor anilor '70-'80. Liza Minnelli i-a fost confidenta pe durata intregii cariere.


Seria ne poarta de-a lungul a cateva ore de la rasaritul la apusul carierei designer-ului, Ewan McGregor intruchipandu-l magistral pe artist.


Daca doriti sa cunoasteti lumea buna a modei, "Halston" este un spectacol pe care nu trebuie sa-l ratati. Despre calitatea cinematografiei cuvintele sunt de prisos, show-ul este la inaltimea subiectului, rafinamentul imaginii, costumelor, locatiilor fiind desavarsit.

HALSTON

HALSTON

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password