Cronica "MORTAL KOMBAT" dpdv MNeu

Scris de: Mugur Neuman In: Film La: favorite Aprecieri: 632

Azi dpdv MNeu ne vorbeste despre MORTAL KOMBAT.

MORTAL KOMBAT

Maini taiate, scafârlii despicate, spinari rupte, ochi scosi, picioare facute nod, cam asta se serveste timp de o ora si ceva. Aflam ca risipa de ketchup pe ecran se trage de la dihonia dintre un japonez si un chinez. Nu stim ce au avut de impartit, filmul intra abrupt in actiune, japonezul toaca familia chinezului de la primele secvente.

Trecand peste pricina celor doi, un lucru de inteles pana la urma pentru ca niciunul nu pricepea limba celuilalt dupa cum aflam tot de la inceput, apare inca un element care atunci cand credeti ca ati priceput ceva, de fapt nu ati inteles nimic. Tot deranjul este intre doua lumi. Una vizibila, cea pamanteana, si o alta, un fel de lumea ailalta. Adica lumea ailalta vrea sa ne piara pe toti astia din lumea in care cititi aceste randuri. Devine clar asadar ca scandalul este mult mai serios.

In toata varza mai apar tot felul de karatisti, vrajitori si un fel de ninja, in general tot ce tipa scurt si bate. Nu mai pricepem nimic.


Filmul poate fi urmarit fara probleme si de la final catre inceput.

Mortal Kombat

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password