Cronica "Obi-Wan Kenobi" dpdv MNeu

Scris de: Mugur Neuman In: Film La: favorite Aprecieri: 276

Chris Hemsworth

Disney+ a lansat primele doua episoade din seria limitata OBI-WAN KENOBI.


Actiunea are loc la 10 ani dupa tragicele evenimente de pe Mustafar, planeta vulcanica unde ucenicul Anakin Skywalker l-a infruntat pe maestrul sau Obi-Wan Kenobi. Grav mutilat dupa duel, Anakin renaste sub numele de Darth Vader. Obi-Wan se refugiaza la frontiera Imperiului, ascunzandu-se de armata clonelor care cauta ultimii supravietuitori ai Ordinului Jedi.

Din umbra, Obi-Wan vegheaza la cresterea celor doi copii ai fostului sau ucenic. Fara sa stie ca Anakin a supravietuit duelului, Obi-Wan raspunde apelului senatorului Organa, care il anunta ca Leia- fetita lui Anakin- a fost rapita.


Seria beneficiaza in mod evident de un buget pe masura pretentiilor, dar unele elemente de arhitectura, recuzita, sufera de o influenta "Blade Runner 2049", fiind departe de universul Star Wars. Pentru moment pare ca Disney tine scenariul sub control, ramane de vazut cum va evolua povestea in episoadele viitoare.


Nota 9 pentru inceput.

Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan Kenobi

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password