Prezentare MARANTZ MODEL 40n

Scris de: Bogdan Stefanescu In: News La: favorite Aprecieri: 582

MARANTZ MODEL 40n

amplificator integrat stereo

Sloganul lui MARANTZ40n este:

Just Add Speakers to MODEL 40n for the Most Musical Sound

Marantz 40n

Marantz®, producator renumit la nivel mondial al celor mai muzicale componente audio a prezentat la Eindhoven in Olanda in data de 15 februarie 2022, amplificatorul integrat Marantz MODEL 40n. Acest nou model stabilește un nou standard pentru o calitate remarcabila a sunetului, oferind in același timp acces facil la o biblioteca vasta de muzica digitala, podcasturi si multe altele. Avand un design rafinat, MODEL 40n a fost conceput pentru cei care apreciaza excelenta in maiestrie si performanta in toate aspectele vietii lor. MODEL 40n este construit din cele mai bune materiale, adaugand eleganta si rafinament oricarei incaperi.


„Cred cu tarie ca nu trebuie sa fii un audiofil pentru a te bucura de un sunet bogat si cald”, a spus Joel Sietsema, presedintele Marantz. „Cu modelul nostru 40n am perfectionat chiar si mai mult echilibrul dintre cele doua caracteristici pentru care suntem cunoscuti – sunetul nostru – cu un plus de simplitate, design superb, upgrade-uri moderne si putere. Acest produs, 40n, este cu adevarat ideal pentru cei care au nevoie de performante excelente, dar gasesc eleganta in simplitate si usurinta in utilizare.”

Extraordinar de simplu — Doar adaugati boxe

Marantz 40n ofera ascultatorilor un sunet minunat de bogat si satisfacator, care este egal sau mai bun decat ceea ce au cautat audiofilii ani de zile cu stive de echipamente complicate. O astfel de performanta este acum disponibila intr-un singur echipament care poate fi conectată la boxe la alegerea utilizatorului. Ascultarea muzicii este fara efort datorită accesului inclus la Spotify Connect, Amazon Music, Tidal, radio prin internet TuneIn si multe altele. MODEL 40n ofera, de asemenea, acces la bibliotecile de fisiere personale, pană la PCM 192 kHz/24 biti, precum si DSD pana la 5,6 MHz. Opțiunile de conectivitate wireless includ Apple AirPlay 2, Bluetooth si Wi-Fi cu HEOS Built-In®.

Conectivitate extinsa - HDMI, Phono si multe altele

MODEL 40n ofera o gama completa de intrari analogice si digitale pentru a putea conecta orice sursa, inclusiv Marantz Musical Phono EQ - o preamp phono tip MM pentru redarea vinilului. In mod neobisnuit pentru produsele din această categorie, MODEL 40n dispune de o intrare HDMI ARC (Audio Return Channel) care face posibilă redarea audio de la un televizor. Televizoarele cu acces incorporat la servicii de film si streaming vor suna incredibil atunci cand sunt folosite cu Marantz 40n. O iesire dedicată pentru subwoofer cu setari pentru crossover permite utilizatorilor sa optimizeze sunetul tonalitatilor grave pentru orice camera de ascultare. Pasionatii se vor bucura de toate aceste optiuni prin amplificarea analogica excepționala Marantz, care ofera un sunet cu spatialitate, dinamica si cu niveluri de detaliu si claritate de neegalat.

MARANTZ 40n conexiuni

Streaming impreuna sau separat – Audio pentru intreaga casa

MODEL 40n a fost proiectat sa functioneze ca hub principal pentru una sau mai multe camere. Cu tehnologia HEOS® Built-in, intreaga familie se poate bucura de muzica preferata in orice camera pentru o experienta wireless, in toata casa. Redati aceeasi melodie in fiecare camera pentru a crea o atmosfera festiva sau selectati melodii diferite pentru fiecare camera conectata, adaugând difuzoare compatibile HEOS în toata casa. Atat de versatil este, incat nu funcționeaza doar pentru serviciile de streaming, cat si pentru orice intrare pe MODEL 40n, inclusiv cea phono.

Dispunand de tehnologie Wi-Fi avansata, MODEL 40n faciliteaza streamingul wireless prin Wi-Fi si Bluetooth, care este stabil chiar si in medii urbane aglomerate. Pentru o experienta intuitiva a utilizatorului, MODEL 40n vine cu o telecomanda si funcționeaza convenabil cu comanda vocala Siri, Alexa si Google. Disponibilitatea serviciului poate varia in functie de tara.

Amplificare la nivel inalt

A fost dezvoltat un nou etaj de amplificare de 70 wați pe canal (8Ω) in clasa A/B, care depaseste performanta modelelor anterioare cu puteri similare. Un transformator de alimentare mai mare, patru tranzistoare de ieșire pe canal, bare colectoare grele din cupru si trasee de alimentare foarte scurte reduc impedanta interna si ofera o capacitate mare de curent instant, facand modelul 40n extrem de dinamic si o potrivire excelenta chiar si pentru boxe dificil de condus.

Proiectat cu experienta si reglat ca de maestru de sunet

Pentru MODELUL 40n, Marantz Sound Masters a folosit cele mai bune componente pentru a iic maximiza performantele. Marantz 40n foloseste modulele de amplificare hiperdinamice (HDAM) proprietare ale companiei, care ofera cel mai muzical sunet posibil - de la sunete tranzitorii de bas precise la frecvente medii si inalte echilibrate si catifelate catre orice boxa conectata. Folosind componente discret montate pe suprafata si cele mai scurte trasee de semnal posibile, modulele de amplificare hiperdinamice (HDAM) din interiorul Marantz 40n au fost proiectate pentru a oferi o placere in cadrul ascultarii fara compromisuri.

Disponibilitate si pret

Amplificatorul integrat Marantz MODEL 40n va fi disponibil in doua finisaje: Marantz Black si Silver Gold. Pretul va fi disponibil incepand cu 15 martie 2022 și tot de atunci va fi disponibil spre livrare la distribuitorii autorizati Marantz.

De notat in ceea ce priveste Marantz Model 40n:

  • meniul lui nu va fi redat pe displayul conectat prin portul HDMI (pentru un design intern mai curat si pentru ca este un echipament "audio only"),
  • poate fi folosit ca amplificator de putere in combinatie cu un AV Receiver,
  • conceptul circuitelor este simetric pe canale in interior (stanga/dreapta),
  • roon tested via airplay,
  • nu are room correction,
  • boxele nu pot fi setate pe small ci vor full range tot timpul chiar daca este cuplat si un subwoofer,
  • serviciul de streaming Qobuz nu va fi disponibil in EU,
  • diferente fata de modelul precedent (Marantz MODEL 30):  clasa de amplificare AB fata de clasa D, s/n ratio +7dB fata de precedentul                    

MARANTZ MODEL 40n

MARANTZ MODEL 40n

MARANTZ MODEL 40n

MARANTZ MODEL 40n

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password