TELEVIZOR Panasonic OLED TX-GZ2000E

Televizor OLED Smart Panasonic, TX-GZ2000E, 4K Ultra HD


Televizoarele Panasonic sunt reglate si utilizate de catre profesionistii de la Hollywood ca parte a procesului de postproductie a filmelor.

Solicita oferta

Alegerea profesionistului de la Hollywood

Televizoarele Panasonic sunt reglate si utilizate de catre profesionistii de la Hollywood ca
parte a procesului de postproductie a filmelor.
Procesor inteligent HCX PRO
Cel mai puternic procesor pe care l-am realizat vreodata

Procesorul HCX este creierul responsabil pentru calitatea imaginii televizoarelor Panasonic, asigurand acuratete si detalii de neegalat. Conceput pe baza know-how-ului privind culorile, nivelul de negru si stralucirea, deprins in urma mai multor decenii de experienta in fabricarea televizoarelor si a echipamentelor noastre de transmisie profesionale premium, sistemul este reglat de catre un colorator de la Hollywood pentru a asigura o calitate a imaginii la nivelul viziunii cineastilor.
Aparatul accepta HDR10+/Dolby Vision
Suport pentru mai multe formate HDR

Noile noastre televizoare accepta redarea ambelor standarde HDR cu „Metadate dinamice” de generatie urmatoare: HDR10+ si Dolby Vision™. Desigur, acestea accepta si standardele HDR10 si Hybrid Log-Gamma conventionale, astfel incat utilizatorii sa se poata bucura de o varietate de continut HDR.


Difuzoare cu capacitate Dolby Atmos in partea de sus

Sunet dinamic si puternic cu caracteristica de sunet surround de calitate cinematografica

Seria GZ2000 ofera un sunet complet captivant, de calitate cinematografica, gratie difuzoarelor orientate spre partea de sus, cu capacitate de redare la standard Dolby Atmos, pe langa difuzoarele obisnuite in partea de jos. Acest lucru creste la maximum efectul caracteristicii Dolby Atmos si va plaseaza literalmente „in centrul actiunii”. In plus, fiecare difuzor este reglat de catre inginerii Technics pentru a asigura cel mai ridicat nivel posibil de fidelitate a sunetului.
Operare facila a televizorului fara a utiliza telecomanda

Control vocal intuitiv

Televizoarele Panasonic va permit operarea tip maini libere de pe un dispozitiv cu capacitate Amazon Alexa sau Google Assistant. Diverse operatiuni, cum ar fi pornirea si oprirea alimentarii sau schimbarea canalului ori a volumului, pot fi efectuate prin comanda vocala, fara a fi necesara utilizarea telecomenzii. Este usor sa operati televizorul cu ajutorul comenzilor vocale atunci cand sunteti ocupat cu gatitul sau cand va pregatiti sa parasiti locuinta.
Grade 
2020-07-02

Calibrare oled Panasonic 55GZ2000

Panasonic GZ2000 este considerat de catre puristi si recenzori de specialitate, oled-ul cel mai cinematic si apropiat de referinta la ora actuala (exceptie face modelul 2020, HZ2000) Pe buna dreptate televizorul este intr-adevar dedicat cinefililor si celor pentru care acest aspect este primordial.
Design simplist, robust, bine finisat, rama contur negru, conectica bine pozitionata, telecomanda premium de metal (aluminiu eloxat) suport stabil, oled-ul fiind integrabil in orice ambient. Meniul identic cu cel al fratilor mai mici ca si serie, intuitiv, se misca foarte bine. Aplicatiile firefox, sumare respectiv strictul necesar.
Moduri de imagine variate, atentia fiind indreptata spre Professional 1 (mod vizualizare zi) Professional 2 (mod vizualizare noapte) THX – mod mixt. Buton dedicat pentru vizualizarea profilelor imagine selectate (recomandat a se selecta doar profilele calibrate – in cazul acestui GZ) Din primele masuratori de precalibrare rezulta variatii mici in aceste moduri, televizorul fiind precalibrat de producator. Totusi dupa efectuarea unor corectii minore, imaginea se apropie foarte mult de referinta de studio, oled-ul putand fi folosit pe post de preview in studiouri de post procesare, in televiziuni si chiar in broadcast. Gradientul este atat de fin incat greu poate fi concurat de vre-un competitor. Tranzitiile in zonele near black sunt comparabile cu ale monitoarelor profesionale, GZ2000 avand corectii a intervalului de luminanta pe 2.5 – 5 - 7.5 IRE. Surprinzator este varful de luminanta atins in HDR & Dolby Vision, respectiv 1036cd/mp confirmand astfel veridicitatea afirmatiei producatorului, respectiv panelul atinge 1000nit. Procesarea foarte buna pe acest oled, miscarea la fel (are un mod custom de setare a interpolarii, sau folosit cu IFC pe minim) Culorile foarte foarte naturale, acea naturalete regasita aici, aminteste de vechile plasme de referinta cu care panansonic au facut cariera pana in 2013. Albul dupa calibrare este imaculat, aceat atribut fiind determinant pentru necontaminarea tonurilor si nuantelor deschise, uniformitate foarte buna pe intreaga arie a display-ului. Fara urme de banding, curat pe camp negru de 5% , oledul dispune de un panel custom, cu filtre custom, diferit fata de oricare alt oled, chiar fata de alte oled-uri panasonic. Cei 1000nits reali, isi spun cuvantul in Dolby Vision unde materialele de pe NETFLIX efectiv nu au termen de comparatie cu alte televizoare. Imaginea pare atat de imersiva incat pare reala in scenele luminoase, negru ramanand negru, rezultatul unui dynamic range impresionant. La fel HDR10 afisat foarte corect colorimetric, graficele pentru modurile HDR calibrate fiind relevante.
Testat dupa calibrare cu materiale video diferite, netflixul in dolby vision fiind impresionant. In cele doua poze se vad cladirea si cerul, de o naturalete deosebita. Urmeaza test catv Look 4K (canal tv HDR cu HLG) testat un meci de fotbal unde culoarea terenului, detaliile si miscarea sunt ceea ce trebuie. Programele tv hd 1080i par bine upscalate, dar inferior afisate raportat cu netflix-ul si programele 4K. materialele blu-ray 1080p sunt afisate foarte bine, avand impresia ca sunt nativ 4K, aici procesarea avand un cuvant greu de spus.
Concluzia 55GZ2000 este cel mai bun televizor testat pana acum d.p.d.v al imaginii. Il recomand cinefililor si mai ales celor care lucreza in domeniu video, este device-ul perfect pentru prezentarea materialului finit, in forma in care a fost gandit sa fie vizualizat de catre directorul de imagine sau colorist. Adresabilitatea este in randul celor care apreciaza cinematica, pretul fiind insa unul pe masura. Poate fi integrat atat in camere cu lumina controlata cat si in sufragerii luminoase cu conditia ca lumina sa nu fie contre-jour.
Un exemplar de 65” calibrat profesional, poate fi vazut si testat de cinefili in showroomul CinemaLaTineAcasa.

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Produse asemanatoare

(5 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password