Proiector JVC DLA-NZ7

Proiectorul DLA-NZ7 este primul proiector Home Theater care sa dispuna de intrare 8K/60p - 4K/120p. Este echipat cu o tehnologie proprietara 8K/e-shift cu totul noua, pentru a reproducere imaginile la calitate 8K. Proiectorul este condus de trei dispozitive native 4K D-ILA, de o lentila de 65mm de inalta calitate, si de o luminozitate de 2200 de lumeni.

*Pentru cele mai bune rezultate, proiectorul dumneavoastra va trebui sa fie calibrat de un calibrator certificat ISF pentru a va bucura de cea mai precisa reproducere a culorilor, in functie luminozitatea si culoarea peretilor din locatia dumneavoastra si in functie de ecranul folosit.

Solicita oferta

Sursa de lumina BLU-Escent contribuie de asemenea la proiectarea imaginilor care aproape ca par reale. Compatibil cu cel mai recent HDR10+, proiectorul se mandreste cu performantele HDR de top. 8K, Laser si HDR sunt cuvintele cheie ce descriu JVC DLA-NZ7.

Primul proiector home cinema capabil de a primi semnal 8K60p/4K120p

Aceste proiectoare utilizeaza cea mai recenta tehnologie pentru a procesa cantitatea vasta de date de intrare 8K, si un convertor pentru a aduce orice sursa la rezolutia 8K. Ca rezultat, imagini mai frumoase si mai reale, pline de contrast, si pot fi savurate indiferent de sursa, de la streaming la clip-uri 4K UHD-BD.
HDR10+

Cand vine vorba de reproducerea informatiei video bogate a continutului HDR, inclusiv gama extinsa de luminozitate, gama colora larga BT.2020 si gradatia 10-bit se bazeaza pe noile proiectoare D-ILA. Noile modele suporta toate formatele HDR, inclusiv HDR10 pentru Blu-ray si streaming, HLG pentru broadcasting, si cel mai recent format de semnal HDR10+ cu ompatibilitate de metadate dinamice.

Proiectoarele JVC sunt compatibile cu cele doua mapari dinamice de ton ale HDR10+ si Frame Adapt HDR. HDR10+ contine metadatele intentiei producatorului pentru fiecare scena, Frame Adapt HDR analizeaza instantaneu varful de luminozitate in continutul HDR10 utilizand un algoritm orignial, asigurandu-va ca veti putea viziona orice continut HDR la o calitate optima a imaginii.

Intrare 4K120p ideala pentru Low Latency Mode

Deoarece aceste proiectoare sunt echipate cu intrare 4K120p, latenta semnalului este infima, fiind eficiente in afisarea continului de gaming la o rata ridicata a cadrelor pe ecrane mari. Mai mult, Low Latency Mode reduce latenta in afisarea semnalelor PC, si imbunatateste raspunsul la operatiile rapide ale utilizatorului.

Dioda Laser BLU-Escent pentru luminozitate si longevitate exceptionale

Sursa de lumina a acestor proiectoare este cea mai recenta dioda laser BLU-Escent. Tehnologie BLUEscent a fost adoptata pentru proiectoarele home theater pentru a obtine o luminozitate exceptionala si o longevitate de pana la 20000h. Dioda laser permite un control dinamic a luminozitatii pentru a reproduce imagini mai apropiate de perceptia umana. Combinand cel mai recent pachet BLU-Escent cu dispozitivul D-ILA are ca rezultat o expresie video detaliata, fluida, puternica.

*Pentru cele mai bune rezultate, proiectorul dumneavoastra va trebui sa fie calibrat de un calibrator certificat ISF pentru a va bucura de cea mai precisa reproducere a culorilor, in functie luminozitatea si culoarea peretilor din locatia dumneavoastra si in functie de ecranul folosit.

1 Obiect

Fisa tehnica

Sursa de iluminare
BLU-Escent Laser
Tehnologie
8K/e-shift technology with 2-direction shift
Luminozitate
2200lm
Rezolutie
4096 x 2160
3D
Da
Greutate
22.5 kg
Dimensiuni (HxWxD) cm
235x500x505
Alte caracteristici
HDR10, HDR10+, Frame Adapt HDR, Theatre Optimizer, HLG, Auto Tone Mapping, HDR Picture Modes: BT.709/BT.2020/DCI/HDR, 100% REC 709, Certificare ISFccc
Conectivitate
2 x HDMI, Trigger out, Mini DIN 3-pin, LAN, RS-232, USB (doar pentru update firmware)
Clasificare in gama
Home Cinema
Raport de contrast
40000:1
Raportul de zoom
1.43-2.92:1

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(13 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password