Proiector JVC DLA-NZ8

Proiectorul DLA-NZ8 este primul proiector Home Theater care sa dispuna de intrare 8K/60p - 4K/120p. Este echipat cu o tehnologie proprietara 8K/e-shiftX cu totul noua, pentru a reproducere imaginile la calitate 8K. Proiectorul este condus de trei dispozitive native 4K D-ILA, de o lentila de 65mm de inalta calitate, si de o luminozitate de 2500 de lumeni.

*Pentru cele mai bune rezultate, proiectorul dumneavoastra va trebui sa fie calibrat de un calibrator certificat ISF pentru a va bucura de cea mai precisa reproducere a culorilor, in functie luminozitatea si culoarea peretilor din locatia dumneavoastra si in functie de ecranul folosit.Solicita oferta

Sursa de lumina BLU-Escent contribuie de asemenea la proiectarea imaginilor care aproape ca par reale. Compatibil cu cel mai recent HDR10+, proiectorul se mandreste cu performantele HDR de top. 8K, Laser si HDR sunt cuvintele cheie ce descriu JVC DLA-NZ8.

Primul proiector home cinema capabil de a primi semnal 8K60p/4K120p

Aceste proiectoare utilizeaza cea mai recenta tehnologie pentru a procesa cantitatea vasta de date de intrare 8K, si un convertor pentru a aduce orice sursa la rezolutia 8K. Ca rezultat, imagini mai frumoase si mai reale, pline de contrast, si pot fi savurate indiferent de sursa, de la streaming la clip-uri 4K UHD-BD.HDR10+

Cand vine vorba de reproducerea informatiei video bogate a continutului HDR, inclusiv gama extinsa de luminozitate, gama colora larga BT.2020 si gradatia 10-bit se bazeaza pe noile proiectoare D-ILA. Noile modele suporta toate formatele HDR, inclusiv HDR10 pentru Blu-ray si streaming, HLG pentru broadcasting, si cel mai recent format de semnal HDR10+ cu ompatibilitate de metadate dinamice.

Proiectoarele JVC sunt compatibile cu cele doua mapari dinamice de ton ale HDR10+ si Frame Adapt HDR. HDR10+ contine metadatele intentiei producatorului pentru fiecare scena, Frame Adapt HDR analizeaza instantaneu varful de luminozitate in continutul HDR10 utilizand un algoritm orignial, asigurandu-va ca veti putea viziona orice continut HDR la o calitate optima a imaginii.

Contrast foarte ridicat cu dispozitivul 4K D-ILA

Proiectiile imaginilor de inalta rezolutie sunt dependente de dispozitiv si de sistemul optic. Dispozitivul rafinat 4K D-ILA de 0.69" a dublat viteza necesara, pentur a afisa imagini de la 120Hz la 240Hz. Noua optica cu contrast foarte ridicat disponibila pe DLA-NZ7 si DLA-NZ8 contribuie la obtinerea luminozitatii optimede pana la 3000 de lumeni (2500 lumeni pe DLA-NZ8), iar optica noua a imbunatatit radical calitatea imaginii prin suprimarea intoarcerii luminii nenecesare catre ecranul de proiectie.

Intrare 4K120p ideala pentru Low Latency Mode

Deoarece aceste proiectoare sunt echipate cu intrare 4K120p, latenta semnalului este infima, fiind eficiente in afisarea continului de gaming la o rata ridicata a cadrelor pe ecrane mari. Mai mult, Low Latency Mode reduce latenta in afisarea semnalelor PC, si imbunatateste raspunsul la operatiile rapide ale utilizatorului.

Dioda Laser BLU-Escent pentru luminozitate si longevitate exceptionale

Sursa de lumina a acestor proiectoare este cea mai recenta dioda laser BLU-Escent. Tehnologie BLUEscent a fost adoptata pentru proiectoarele home theater pentru a obtine o luminozitate exceptionala si o longevitate de pana la 20000h. Dioda laser permite un control dinamic a luminozitatii pentru a reproduce imagini mai apropiate de perceptia umana. Combinand cel mai recent pachet BLU-Escent cu dispozitivul D-ILA are ca rezultat o expresie video detaliata, fluida, puternica.

Noua tehnologie 8K/e-shiftX pentru obtinerea rezolutiei 8K

Tehnologia proprietara 8K/e-shift a beneficiat de un progres semnificativ - ce combina tehnologia de afisare de inalta rezolutie "e-shift", ce dubleaza rezolutia prin mutarea unui pixel cu 0.5 pixeli, cu dispozitivul nativ 4K D-ILA de 0.69". 

*Pentru cele mai bune rezultate, proiectorul dumneavoastra va trebui sa fie calibrat de un calibrator certificat ISF pentru a va bucura de cea mai precisa reproducere a culorilor, in functie luminozitatea si culoarea peretilor din locatia dumneavoastra si in functie de ecranul folosit.

1 Obiect

Fisa tehnica

Sursa de iluminare
BLU-Escent Laser
Tehnologie
8K/e-shift technology with 2-direction shift
Luminozitate
2500lm
Rezolutie
4096 x 2160
3D
Da
Greutate
23.1 kg
Dimensiuni produs
(W x H x D): 500 x 234 x 505mm
Alte caracteristici
0.69-inch 4K D-ILA device, HDR10, HDR10+, Frame Adapt HDR, Theatre Optimizer, HLG, Auto Tone Mapping, HDR Picture Modes: BT.709/BT.2020/DCI/HDR, 100% REC 709, Certificare ISFccc
Conectivitate
2 x HDMI, Trigger out, Mini DIN 3-pin, LAN, RS-232, USB (doar pentru update firmware)
Clasificare in gama
Home Cinema
Raport de contrast
80000 : 1
Raportul de zoom
1.43-2.92:1

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(13 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password