Xiaomi lanseaza un televizor gigant de 98"

Scris de: Bogdan Stefanescu In: Home Cinema La: favorite Aprecieri: 1458

XIAOMI lanseaza Redmi Smart TV MAX un gigant de 98"

Redmi Smart TV MAX

Producatorul de electronice chinez XIAOMI nu se dezminte si parca vrea sa reconfirme ca pandemia s-a cam sfarsit la ei asa ca lanseaza gigantul de 98 de inch Redmi Smart TV MAX

Beneficiind de faptul ca in perioada asta nu se poate merge la cinematograf, ce si-au spus chinezi de la XIAOMI, ca ar fi o buna idee sa iti aduca cinematograful acasa! Au facut-o insa intr-un mare fel!! Monstrul este atat de mare incat pagina produsului include dimensiunile recomandate pentru usi si scari, daca ai asa ceva in casa sau la blocuri, astfel incat sa nu ai surpriza neplacuta cand ajungi cu el acasa si sa trebuiasca sa il instalezi cumva afara pentru ca nu ai cum sa il bagi in casa.

Puristii vor spune bleah! nu este OLED, nu ne intereseaza. Nici nu cred ca au avut asta in vedere, cred ca s-au concentrat doar pe dimensiuni. Televizorul dispune de un panel LCD la rezolutie 4K si 60Hz rata de refresh cu suport pentru HDR.

In ceea ce priveste sunetul Redmi Smart TV MAX dispune de patru difuzoare mari cu capabilitati de decodare Dolby si DTS. Ca posibilitati de conectare gigantul mai dispune(printre altele) si de trei porturi HDMI(unul cu capabilitate ARC) si o iesite S/PDIF pentru a fi usor de conectat la echipamente audio externe.

conectivitate Redmi Smart TV MAX

Redmi Smart TV MAX este adus la viata de un chipset Amlogic T972 chipset (4x Cortex-A55, Mali-G31MP2) la care au fost adaugati 4GB de RAM si 64GB memorie interna. Televizorul ruleaza cu ajutorul softwareului PatchWall proprietar lui XIAOMI, software care este dezvoltat pe baza Android TV. Asa cum spuneam si in acest articol in care enumeram modalitati prin care iti poti transforma casa in una smart si ca toate noile echipamente pe care le achizitionam, sau dorim sa le achizitionam, ar fi bine ca sa aiba control voca, Redmi Smart TV MAX dispune si de aceasta facilitate. Totodata Redmi Smart TV MAX poate fi folosit ca HUB pentru o gama variata de dispozitive smart din ecosistemul Xiaomi.

posibilitati instalare Redmi Smart TV MAX

Cam cat costa monstrul? Daca este sa ne raportam la cat costa alte televizoare cu aceeasi dimensiuni de pe piata nici nu costa foarte mult. Este anuntat pe piata chineza incepand cu 9 aprilie la un pret echivalent cu circa 2800 USD.

Voi ce spuneti de acest nou produs XIAOMI?

Redmi Smart TV MAX

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata January February March April May June July August September October November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password