Bluray player Panasonic DP-UB820

2.199,00 RON
cu TVA

Un model imbunatatit cu o calitate uimitoare a imaginilor.

Playerul Blu-ray Ultra HD UB820 reproduce fidel imaginile, la inaltimea asteptarilor regizorului. Tehnologia unică de procesare Chroma creste la maximum frumuseţea continutului la rezoluţie 4K/HDR. De asemenea, functiile de lucru in retea va permit sa va bucurati de diverse tipuri de continut la rezoluţie 4K.

Cantitate
Nu sunt suficiente produse in stoc

Tehnologii unice de procesare a imaginilor, pentru o experienţă cinematografică de tip Hollywood
Procesor HCX pentru formatul Blu-ray Ultra HD

Playerul Blu-ray Ultra HD cu tehnologie 4K PRO HDR de la Panasonic dispune de un procesor HCX pentru formatul Blu-ray Ultra HD, dotat cu tehnologii originale de procesare a imaginilor pentru redarea de imagini la o calitate uimitoare. Culorile exacte şi reproducerea HDR, care formează elementele esenţiale ale rezoluţiei Ultra HD, reprezintă baza imaginilor de înaltă definiţie. Acestea vă oferă o experienţă de vizualizare complet nouă, de care nu aţi mai avut niciodată parte.
* HCX înseamnă Hollywood Cinema Experience (Experienţă cinematografică de tip Hollywood).
* Supervizat de Laboratorul Panasonic de la Hollywood.


Bucuraţi-vă de fotografii 4K uimitoare
Suport HDR multiplu

Playerele Blu-ray Ultra HD Panasonic acceptă mai multe formate HDR, cum ar fi HDR10, care reprezintă formatul HDR standard pentru filme, precum şi discuri Blu-ray UHD. Acestea acceptă acum şi redare HDR a metadatelor dinamice HDR10+, standardul de generaţie următoare. Iar acestea sunt compatibile cu caracteristicile Dolby Vison şi Hybrid Log-Gamma. Efectul sinergic obţinut de tehnologiile de imagine de înaltă calitate, originale de la Panasonic permite o redare chiar mai exactă a imaginilor.

Conţinut HDR cu o calitate chiar mai ridicată
Optimizator HDR

Tehnologiile de procesare a imaginii, originale de la Panasonic asigură imagini HDR cu o definiţie mai ridicată. Pentru a ajusta nivelul de luminozitate a conţinutului se utilizează maparea tonurilor. Chiar şi imaginile HDR din înregistrări HDR10 şi TV obişnuite, care nu acceptă noile formate speciale, precum HDR10+ şi Dolby Vision, asigură o redare optimă.

Detalii şi culori uimitoare
Procesor Chroma de înaltă precizie la rezoluţie 4K

Tehnologiile produse în Laboratorul Panasonic de la Hollywood, baza de cercetare şi dezvoltare pentru Blu-ray Disc, sunt aplicate „funcţiei de procesare cu procesor Chroma de înaltă precizie la rezoluţie 4K”, unice de la Panasonic. Semnalele color de imagine 4K (4:2:0) sunt interpolate în formatul 4K (4:4:4) printr-un proces de saturaţie cromatică cu impulsuri multiple, pentru profunzime şi texturi naturale.

Bucuraţi-vă de sunet la calitate de studio

Redare audio de înaltă rezoluţie
Acest model este proiectat pentru redare audio de înaltă rezoluţie. Pe lângă formatele convenţionale WAV/FLAC/MP3/AAC/WMA/AIFF, pot fi redate fişiere de muzică DSD (5,6 MHz/2,8 MHz/11,2 MHz) şi ALAC. Nu trebuie decât să îl conectaţi la sistemul audio de domiciliu pentru a vă bucura de surse de muzică la o calitate sonoră echivalentă cu cea de studio.
* Produsul cu această siglă se conformează standardului de sunet la înaltă rezoluţie definit de către Japan Audio Society. Această siglă este utilizată sub licenţă din partea Japan Audio Society.

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(10 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password