Bluray player Panasonic DP-UB820

2.099,00 RON
cu TVA

Un model imbunatatit cu o calitate uimitoare a imaginilor.

Playerul Blu-ray Ultra HD UB820 reproduce fidel imaginile, la inaltimea asteptarilor regizorului. Tehnologia unică de procesare Chroma creste la maximum frumuseţea continutului la rezoluţie 4K/HDR. De asemenea, functiile de lucru in retea va permit sa va bucurati de diverse tipuri de continut la rezoluţie 4K.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Tehnologii unice de procesare a imaginilor, pentru o experienţă cinematografică de tip Hollywood
Procesor HCX pentru formatul Blu-ray Ultra HD

Playerul Blu-ray Ultra HD cu tehnologie 4K PRO HDR de la Panasonic dispune de un procesor HCX pentru formatul Blu-ray Ultra HD, dotat cu tehnologii originale de procesare a imaginilor pentru redarea de imagini la o calitate uimitoare. Culorile exacte şi reproducerea HDR, care formează elementele esenţiale ale rezoluţiei Ultra HD, reprezintă baza imaginilor de înaltă definiţie. Acestea vă oferă o experienţă de vizualizare complet nouă, de care nu aţi mai avut niciodată parte.
* HCX înseamnă Hollywood Cinema Experience (Experienţă cinematografică de tip Hollywood).
* Supervizat de Laboratorul Panasonic de la Hollywood.


Bucuraţi-vă de fotografii 4K uimitoare
Suport HDR multiplu

Playerele Blu-ray Ultra HD Panasonic acceptă mai multe formate HDR, cum ar fi HDR10, care reprezintă formatul HDR standard pentru filme, precum şi discuri Blu-ray UHD. Acestea acceptă acum şi redare HDR a metadatelor dinamice HDR10+, standardul de generaţie următoare. Iar acestea sunt compatibile cu caracteristicile Dolby Vison şi Hybrid Log-Gamma. Efectul sinergic obţinut de tehnologiile de imagine de înaltă calitate, originale de la Panasonic permite o redare chiar mai exactă a imaginilor.

Conţinut HDR cu o calitate chiar mai ridicată
Optimizator HDR

Tehnologiile de procesare a imaginii, originale de la Panasonic asigură imagini HDR cu o definiţie mai ridicată. Pentru a ajusta nivelul de luminozitate a conţinutului se utilizează maparea tonurilor. Chiar şi imaginile HDR din înregistrări HDR10 şi TV obişnuite, care nu acceptă noile formate speciale, precum HDR10+ şi Dolby Vision, asigură o redare optimă.

Detalii şi culori uimitoare
Procesor Chroma de înaltă precizie la rezoluţie 4K

Tehnologiile produse în Laboratorul Panasonic de la Hollywood, baza de cercetare şi dezvoltare pentru Blu-ray Disc, sunt aplicate „funcţiei de procesare cu procesor Chroma de înaltă precizie la rezoluţie 4K”, unice de la Panasonic. Semnalele color de imagine 4K (4:2:0) sunt interpolate în formatul 4K (4:4:4) printr-un proces de saturaţie cromatică cu impulsuri multiple, pentru profunzime şi texturi naturale.

Bucuraţi-vă de sunet la calitate de studio

Redare audio de înaltă rezoluţie
Acest model este proiectat pentru redare audio de înaltă rezoluţie. Pe lângă formatele convenţionale WAV/FLAC/MP3/AAC/WMA/AIFF, pot fi redate fişiere de muzică DSD (5,6 MHz/2,8 MHz/11,2 MHz) şi ALAC. Nu trebuie decât să îl conectaţi la sistemul audio de domiciliu pentru a vă bucura de surse de muzică la o calitate sonoră echivalentă cu cea de studio.
* Produsul cu această siglă se conformează standardului de sunet la înaltă rezoluţie definit de către Japan Audio Society. Această siglă este utilizată sub licenţă din partea Japan Audio Society.

2 Produse

No customer reviews for the moment.

Produse asemanatoare

(10 produse in aceeasi categorie)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password